יהודה באנפלאגד???

פוליקר

New member
יהודה באנפלאגד???

היום קראתי בעיתון "24 שעות" של ידיעות אחרונות על פתיחת מסורת של מופעי אנפלאגד בישראל- 3 ימים רצופים של אמנים שונים בהופעות אנפלאגד, ובין היתר כתבו שם שישנם מגעים עם יהודה שלנו. אתם קולטים??? תדמיינו את פוליקר באנפלאג- אמאאאאאאאאא!!! אפילו אם כרטיס יעלה 500 שקל- אני בא- מבטיח! יוווווווו חלום! אגב פוליקר, אתמול נשארתי לשמור על האחניים שלי בבית, והתחשק לי לרקוד ולקפוץ קצת אז שמתי את... פוליקר! חח אל תשאלו- אומרים שפוליקר מדכא? אם תשאלו את האחיינים שלי הם יענו לכם שהם הרבה זמן לא קפצו והשתוללו ככה עם שירים... הם קפצו לי על המיטה וצרחו "פעם כן פעם לא, מה מושך אותי ללכת מפה ומה מושך אותי לבוא!!!", או "הו לא, אני מכיר אותך, אל תשקרי לי בגללו..."... היה כיף לראות אותם נהנים עם השירים שלו... ואז האחיינן הקטן שלי בא לי ביציאה" "למה בכל השירים הוא אומר כל פעם "לא"?..." תחשבו על זה... שמעתי איתם את "הילד שבך" ובארבעת השירים הראשונים שהספקנו לשמוע יש בפזמון את המילה "לא": "יש איזה כפתור שאף אחד אף פעם לא יסגור", "הו לא, אני מכיר אותך...", "פעם כן פעם לא מה מושך אותי ללכת מפה...", "לא אהבה תפיל אותי לא יגידו לי אף פעם..."... חחח איך שילדים שמים לב לדברים אה?... :) נתראה באנפלאגד

ענתי44

New member
אריק ../images/Emo6.gif

חחחחחחחחח איזה יופי! ובאמת מעניין למה המילה לא כל כך דומיננטית?????????????. גם אחייני, שהיום כבוגרים הם בעלי טעם אחר במוסיקה, היו משתוללים איתי לצלילי בנזין והשירים היווניים ( טוב מדובר בלפני איזה עשרים שנה שעוד רקדתי בלי להידמות להמפטי דמתי) ואתה יודע מה? אמא שלי, בתקופה שיצא הקליפ " אני רוצה גם", וכשעוד היתה בריאה וצלולה שאלה אותי " למה תמיד במוסיקה של פוליקר אני שומעת כל הזמן רעש של רכבת נוסעת?" שבת שלום לכולנו.

פוליקר

New member
רכבת נוסעת?...

יש שיר כזה לא? "שומע רכבות בתוך ראשי"? משהו כזה לא? לא זוכר של מי... ומילא לרקוד לצלילי בנזין אבל לתת לילדים קטנים לרקוד לצלילי "הילד שבך" זה מצחיק... ולענייננו- את קולטת את יודה באנפלאגד? איזה יופי זה יהיה... חובה להקליט את זה לאיזה סרט או דיסק... שבת שלום!

ענתי44

New member
../images/Emo45.gif

תאמין לי אריק שצעיר אחייני שעוד לא יודע ללכת וכולה בן 8 חודשים עוד ירקוד לצלילי הילד שבך... ואם תקשיב שוב לאני רוצה גם ניתן לשמוע רכבת. וכמוך כמוני מחכה לראות ולשמוע את יודה באנפפלאגד... שבת שלום

ira87

New member
../images/Emo6.gif איזה כיף אחיינים!!! חמודים!!!

הילדים שמים לב לכל הפרטים הקטנים האלה. בניגוד למבוגרים... מעניין איזו משמעות יש למילת השלילה הזו... למה בכל שיר יש איזושהי משמעות שלילית...? איזה כיף זה אחיינים!!!
לילדים הקטנים!!! הם הכי חכמים מכולנו ביחד.

פוליקר

New member
אממ..

זו כמו הופעה "עירומה" של האמן, שבדר"כ מנגן יחד עם הלהקה, ועכשיו הוא "לבד"... השירים הם בדר"כ אקוסטיים ואינטימיים. אני לא מאמין שיודה יופיע לבד כמו שקורט קוביין לא הופיע לבד ושניל יאנג, אריק קלפטון, בראין אדאמס ואפילו היהודים לא עלו לבד, כי בכל זאת צריכים כמה נגנים אך כמו שכתבתי השירים הם יותר "עירומים" כאילו האמן לבדו ממול הקהל. ההופעות האלה עם מעולות בדר"כ כי כאן מתגלה עד כמה היוצר באמת גדול ועד כמה המוזיקה והמילים חזקות. הלוואי שיודה יסכים, כבר מזמן חשבתי על הופעה כזו של יודה...

קרן ב1

New member
אריק, כבר היה סיבוב הופעות כזה

של יהודה - הסיבוב של "מים שקטים" עם אבנר חודורוב, רק יהודה ואבנר על הבמה, וזה באמת היה משהו מדהים... אני אמנם מתה על ההופעות הגדולות ועל זה שאפשר לרקוד ולהתפרק וכל זה, אבל אני חושבת שהסיבוב האינטימי היה הכי מרגש, זה היה כל כך יפה שאי אפשר לתאר במילים... המון פעמים הייתי יושבת פשוט עם דמעות בעיניים, והייתה גם תחושה של קירבה הרבה יותר גדולה ליהודה, כאילו הוא ממש מחובר לקהל. בהחלט הייתי רוצה עוד סיבוב כזה.

פוליקר

New member
וואלה?...

לא ידעתי... זו באמת הופעה מדהימה צריכה להיות... והאמת שיודה אמנם אינטימי אבל להיות בהופעה עירומה שכזו זה קצת מפחיד כי יש ליודה עוצמה גדולה, ואני בטוח שבייחוד כשההופעה אנפלאגד... מפחיד זו לא המילה אבל יש ליודה השפעה גדולה ובטח כשהוא לבד על הבמה זה בלתי נשכח ויגרום להתרגשות ענקית שאני קצת מפחד ממנה... (אני קצת מפחד מלהתרגש מדי או מצד שני לא להרגיש... כמו שאמרתי תמיד- יודה יכול לשחק ברגשות שלך בהופעה איך שהוא רוצה... הוא יכול לשמח אותך כל כך שתקפצי עד השמיים ופתאום הוא יכול להוריד אותך למטה עם שיר שקט ועצוב)...

קרן ב1

New member
זה היה משהו מיוחד, יהודה ביצע

בהופעות האלה שירים שהוא אף פעם לא מבצע בהופעות רגילות - מים שקטים, שאיתו הוא היה פותח וגם אבנר שר שם קטע, שיר אחרי הגשם (בביצוע כל כך יפה שאתה מת), סאליק, שקט טוטאלי, עיר בשלכת ביוונית... אחד הקטעים הכי חזקים בהופעה היה שהוא ביצע את שקט טוטאלי ומייד אחריו עבר ל"יום שישי", הוא יצר חיבור ביניהם שלא היה ברור איפה אחד נגמר והשני מתחיל, ואנשים שהיו נשארים בהלם מ"שקט" לא היו קולטים שהתחיל שיר חדש... וכשהם קלטו, והמעבר הזה מ"שקט" וכל העוצמה שלו לשמחה של "יום שישי" הם פשוט לא ידעו איך לעכל את זה, המעבר הזה היה מפיל את הקהל כל פעם מחדש, לא יודעת אם זה היה יהודה או יעקב שהחליט על החיבור הזה אבל זה היה פשוט גאוני. הוא ביצע בהופעות האלה גם שירים שהוא כתב לאמנים אחרים - הדליקי את עיניך, האור בקצה, כמו שאני כמו שאתה, רומיאו כמובן... אין, הייתי חולה על ההופעות האלה. לקחתי גם את אבא שלי וגם את אחותי, אחותי בכתה. אני מתה שיעשה לפחות עוד הופעה אחת כזאת... או שלפחות יוציא אלבום אנפלאגד, זה יהיה מדהים!!! אני יודעת שאת אחת ההופעות של מים שקטים הקליטו לרדיו אבל אף פעם לא שידרו אותה, לא ברור לי למה הם מחכים.

gadoso

New member
אני זוכר

אני זוכר שהייתי בהופעה מים שקטים אבל הייתי די קטן אז ממנה אני לא זוכר הרבה,חוץ מזה שהזו שישבה לידי סבלה כי כ"כ זייפתי(פעם הייתי וואחד זייפן,היום קצת פחות!:)) אבל מה שכתבתם על "שקט טוטאלי",אני זוכר בהופעה בכפר-סבא שהוא עשה את שקט טוטאלי ומיד עבר ליום שישי. וישבתי בשורות האחרונות(כי בכל זאת אני וחבר אין תקציב לשורות ראשונות) וכל האלה מאחורה לא הבינו מה זה השיר הזה.... אם זה בכלל שלו... ואז אני כזה אומר את המילים וכולם מסתכלים עליי וחושבים בטח שאני משוגע,ואז הוא עובר ליום שישי את יודעת ופתאום כולם קופצים ובלאגנים... ולגבי האנפלאגד,דווקא מתאים ליהודה להיות לבד פעם אחת,יש לו שירים שרק הוא וכמה אקורדים יכולים להיות ממש יפים,אולי יותר מאשר הלהקה כולה(תחשבו על אפר ואבק רק יהודה והגיטרה,או יום שישי את יודעת) יכול בהחלט להיות הצלחה... אני מאמין ששוה לו לנסות,גם אם לא יילך טוב הוא אחרי כל הותק שלו והמעריצים שהוא אסף כבר לא יפסיד כלום! ואם הוא יסכים אני אהיה שמה,חובה להיות בדבר כזה...

פוליקר

New member
מיום שישי אני דווקא לא מתלהב

באנפלאגד כמובן... לי ממ שיתאים את כל השירים ה"כבדים" של פוליקר בדיסק אנפלאגד... אני מוכן לשלם 200 שקל על דיסק כזה חח רק הוא לבד עם השירים ה"דכאוניים", משהו כמו האנפלאגד של נירוונה... מתאים לי קודר כזה... מקסימום בשבילכם אני מוכן להתפשר על דיסק אנפלאגד כפול- הראשון "כבד" והשני מקפיץ ושמח, אה? מה אתם אומרים, דיל?

קרן ב1

New member
לדעתי יודה צריך לעשות הופעה בהזמנה

עם הפלייליסט שאנחנו נבחר, כל המיוחדים שהוא כבר לא מבצע... אני הייתי מכניסה לשם את רומנטיקה זולה (חובה!!! שיר קלאסי להופעה, איך הוא הוריד אותו??), סיגריות בשרשרת, שיר אחרי הגשם, הנסיך המאושר, פה ושם בארץ בן גוריון (וואייייי!!!!!), מים שקטים, רומיאו, ומחזירה את יעקב לנמס בגשם (מצידי שתעלה עוד פעם עם הדף יעקב, נוותר לך, רק תעלה).

gadoso

New member
כן באמת יעקב חסר

וראסמי רעיון טוב אני הפלילסיט שלי יכיל את רומנטיקה זולה מים שקטים חכי לי סלוניקי חולם בהקיץ והנה היום את צוחקת(אני חולה על השיר הזה) ויורם

willo1

New member
מיותר לציין שאני בעד ../images/Emo9.gif

ומה עם מיליון פחדים,ג'ינג'י, האמת ששכחנו, אלו שירים כ"כ יפים..

willo1

New member
אפשר לנסות

להרכיב הופעה כזאת. עם שירים שהם חובה שלא נמצאים היום בהופעות הנוכחיות.. רומנטיקה זולה- כמו שקרן אמרה- חובה
מה עוד?

willo1

New member
היי אתה!

שאלום
ספר איך היה בגדנ"ע כי יש פה כאלו שצריכים עוד מעט לעבור את אותו הדבר

willo1

New member
למה כבר אין את ההופעות האלה../images/Emo4.gif

*מוחה*
ובלי הרבה קשר, שייצא כבר הדיסק החדש! *התייבשות*

למעלה