יהה!!קולינג!!

princes15

New member
איזה שאלה רטורית...

ברורר שאני ימשיך להגיב!!מה אתה חושב??אני חייבת לענות אחרונה!!יודע מה??אל תשלח לי יותר ואני לא ישלח לך...סגרנו??

Prophet Of God

New member
מפתאום

הרבה זמן לא היה איזה פוץ[או פוצה במקרה שלך] שאשכרה נהנתי להסתלבט עליו. אבל מה שכן, אני מוכן לפתוח בהליכי הודנא. אחלה?

Prophet Of God

New member
ואצה

מה התנצלות? יודעת מה? תתנצלי בפני כולם ואני אתנצל מולך. והודנא זה דו צדדי אל תשכחי.

princes15

New member
מה אתה אומר???

למה שאני יתנצל בפני כולם?? וקודם אתה תתנצל..אני לא סומכת עלייך...

Prophet Of God

New member
רגע

נניח ועברנו את שלב ההתנצלויות[שלמען האמת את יכולה לסמוך עליי, אני לא עושה קטעים של להבטיח ולא לעשות.] מה אחרי זה?

princes15

New member
לידיעתך...

אף פעם לא הייתי פה חוץ מפעם אחת שבה כתבתי את התגובה הראשונה.. "הייתי פה" בגלל שכולם כתבו לי תגובות אז החזרתי להם בחזרה...אני לא אחת שמתעלמת...

Guybrush Marley

New member
יש לי רעיון

את תתנצלי, הוא יתנצל, ואז(אוח, זה כל כך מפתה לכתוב פה שהם יתנשקו או משהו)..ואז את תעזבי אותנו לשלום, והוויכוח המפגר הזה יגמר.

Guybrush Marley

New member
כן, תארתי לעצמי

שהמושג "רעיון" יהיה לך חדש.. מה לעשות, אני לא זוכר את ההשכלה שלי מגיל שלוש, אני לא מצליח להתאים את עצמי אליך

princes15

New member
ועכשיו לי יש שאלה...

מאיפה צצת פתאום?משום מקום?אולי פח זבל??זהווווו!!אתה משם! איך לא עליתי על זה קודם??מתאים לך דווקא...

Guybrush Marley

New member
מצטער לאכזב אותך,

אבל את לא קוטלת אף אחד. את אפילו לא מתקרבת להיות שנונה

princes15

New member
אם כבר אני מצטערת לאכזב אותך...

זהו שאני לא מצטערת אבל לא משנה... לא שמת לב שלא אמרתי שאני שנונה וקוטלת??

strahd

New member
אני אומר את זה לכולם

בהתחשב שאת התחלת את הכול בהודעה, שבואי נאמר את האמת, מטרתה היתה להתריס ותו לא, אז אני מבקש תחילה ממך. מכל החבר'ה האחרים, שאני מאמין כי נפגעו, אולי כדאי להפסיק את זה? אני יודע שזה קצת מפיג את השעמום, ובחיי שאני לא זוכר מתי ראיתי שרשור שעולה על 200 הודעות, אבל זה באמת נהיה יותר מדי מוגזם. אז כולם נגיד ביחד מצטערים ונגמור את הסיפור? מי יביא ראשון את עלה הזית?

למעלה