יהה!!קולינג!!

Prophet Of God

New member
ההודעה שלך ארוכה משלי...

את התבלבלת...אני לא ארכיאולוג אני סוחר חאסות חופש שגודלו בשדות הפרועים והפתוחים של עזה המזרחית. רוצה לקנות איגלו?

princes15

New member
עוד מעט תגיד לי שספרת מילים...

ולא..ממך אני לא קונה שום דבר!! יש למישהו הצעות??

Prophet Of God

New member
וואלה

אין לך מושג, יש לי מכשיר סופר מילים יד שניה מקקטוס צפוני. שניצל בלאפה מזרחית?

princes15

New member
לא, באמת שאין לי מושג

בכל מה שקשור אלייך..אתה מבין?אתה משהו בלתי מוגדר כזה..תנסה להבין..פליזזזזזז

עמר

אני יודע שאתה צודק, אבל היא פשוט מ-ע-צ-ב-נ-ת אותי!! אני לא יודע מה זה בה שגורם לי להתעצבן ככה, בטח העובדה שהיא לא קשורה לכלום ומרגישה שהיא יכולה פשוט לבוא לאנשים ולהתחיל לרדת עליהם בלי שום סיבה נראית לעין. בקיצור, אני יודע שאתה צודק, אבל היא פשוט מעצבנת אותי....

Prophet Of God

New member
מה אתה כבד?

זה דווקא משעשע, בהתחשב שכמות האייקיו שלה לא עוברת את טמפ' החדר [מבחן בכימיה :S] ושאפשר אשכרה לפתח דיון מצחיק. לדוג', סתכל איך אני מפתח איתה דיון מצחיק בהודעה הבאה בשרשור.

princes15

New member
בואנה

דיי כבררר נמאס ממך!!לידיעתך אני גם קוראת ספרים והרבה!!ומה הקשר תלמדי לכתוב בדיוק???לך תמצא תקשר ותחזור אלי..או שלא!! ואני לא מוכנה לעוף מפה!תעוף אתהה..

מה הקשר תלמדי לכתוב?

תקראי את ההודעה שלך שלה הגבתי ותביני, אם את רוצה אני אכתוב את כל הטעויות שלך. את בטח אפילו לא יודעת שהן טעויות, יא חתיכת סנדל.

princes15

New member
סנדל??

חעחעחעחע דאחקות איתך... תכתוב את כל הטעויות שלי אני רוצה לראות!! לא מבין שאני אף פעם לא טועה??

Knotted String

New member
ביקשת טעויות?../images/Emo42.gif../images/Emo129.gif

תקשר צ"ל- את הקשר. תכתוב צ"ל - כתוב. ללא אות איתן בציווי. יבין, יתעצבן צ"ל- אבין, אתעצבן א' עתיד.

princes15

New member
נוו באמתת

מה את נתפסת לקטנות עכשיו??זה השפה של המקלדת..את חושב שככה אני כותבת במציאות??מה זה לא!

Knotted String

New member
זו לא בושה../images/Emo42.gif../images/Emo129.gif

לא לדעת לשון. זה קורה לטובים מאיתנו.

Prophet Of God

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

את לא מדברת עם אנשים? את כותבת על פתק ונותנת להם?

princes15

New member
יואוו אתה כזה..

תבין לבד...אני מקווה שתצליח כי זה לא ילך לך בקלות..תתאמץ..תודיע לי אם אתה מצליח טוב??מה שלא נראה לי שיקרה..

Prophet Of God

New member
לא הבנתי, בואי תסבירי לי.

אם אפשר בעברית, ומילים מאוייתות נכון, אבל עזבי למה לסבך אותך. תסבירי בשפה שלך.

למעלה