יהה!!קולינג!!

crysania

New member
טוב, בושה לך שאת לא יודעת מהו הספר

"גלי". זה ספר מפורסם מאוד בתולדות ספרות הילדים של ישראל. אני מכירה את הספר כיוון שחבריי קראו אותו לפני 6 או5 שנה. אני זוכרת כמה צחקנו על שפת הסלנג המרובה, והשפה הנמוכה בכלל. בגלל זה, אני חושבת שהספר ממש יתאים לך. *אוקי, עכשיו מספיק עם הציניות והאירוניה. אם את רוצה ספר קשה, מסובך עם מוסר נוראי. תקראי את הספר שנקרא 1984, נכתב ע"י ג'ורג' אורוול. אם תקראי ותביני ואח"כ תספרי לי למה הוא קשור ומה המסרים שלו. אני אפסיק לרדת עלייך ואני אומר לך שרמת ההבנה שלך בסדר גמור. סיכמנו?

princes15

New member
את עושה איתי תנאים??

מה זה פה??ואני לא צריכה להוכיח לך או לאף אחד אחר שרמה ההבנה שלי בסדר..וזה לא מעניין אותי אם תמשיכי לרדת עליי או לא..כי את לא מעניינת אותי ככה ש..

princes15

New member
את יודעת משהו..

כבר הספקתי להכיר את הספרים שאת קוראת..לכן לא נראה לי שזה ספר מתאים לרמה הגבוהה שלי...תני לי לנחש על מה זה מספר טוב?? דני הלך ליער ופתאום ראה מפלצת שעשתה לו"אבולולו!!!"ואת ההמשך את כבר בטח מכירה כי אמרת שקראת אותו...

crysania

New member
אוקיי, לא מעריכה את הרמה שלי בספרים

טוב, הנה לך תקציר של מאחורי הכריכה: "1984", רומן התקופה הנבואי המפתיע באקטואליות שלו, נכתב ב-1949, ובו חוזה ג'ורג' אורוול חזות דמיונית קשה על דמותו החברתית והפוליטית של העולם בעתיד, עולם השרוי במלחמה בין-גושית מתמדת ואשר בו המפלגה שולטת שלטון-עריצים אבסולוטי. בעולם זה, שאין בו מקום לאישיות ולפרט, מנסים שני יחידים, גבר ואשה, למצוא להם זכות ויחוד משלהם, על-ידי פרשת אהבה הנחשבת ונהיית לביטוי של מרי. את יודעת מה, עזבי. יהיה לך קשה.

crysania

New member
את יודעת מה. תקראי ונראה...

אם זה קל מידי אז בטח תסיימי ב5 דקות ותוכלי לספר לי על מה זה, למה זה מתקשר ובלה בלה..

crysania

New member
קראת את זה? מרצון? ../images/Emo2.gif

אותנו הכריחו כי זה מוסיף 5 נקודות לציון הסופי בהיסטוריה.עשיתי על זה עבודה שלמה. אני יכולה לשלוח לך אם יש רצון (ואין).

Guybrush Marley

New member
טוב, לא קראתי עד הסוף

כי לא היה לי ממש זמן, אבל הרעיון שמאחורי הספר גאוני. לחשוב שכתבו אותו ב49'.

crysania

New member
אה! לא קראת אז זה אפילו לא נחשב...

האמינו לי שהספר הזה הוא הספר המרדים ביותר, המשעמם ביותר, הקשה ביותר שיש.

crysania

New member
החלק השלישי הורג. אני פשוט רפרפתי

שם בחפיף.... זה כ"כ משעמם! זה קודח על אותה נקודה שוב ושוב שוב!

למעלה