יהה!!קולינג!!

Prophet Of God

New member
אה נכון..

התחום שלי זה לקטול אותך. שוב קיבלת בראש, לכי שחקי שש בש עם הזקנים מלמטה עדיף.

princes15

New member
לקטול אותי?

אז זהו..שלא!! אתה לא מבין שאתה לא מזיז לי חצי אצבע? ואתה וואלה לא קוטל אותי...תפסיק לחיות באשליות!

crysania

New member
"אתה לא מזיז לי חצי אצבע"?!

מה לאזעזל?! את רציני מאמינה בבולשיט שאת כותבת? אם הוא לא מזיז לך חצי אצבע אז איך בדיוק כתבת את כל התגובות הארסיות האלה? עם האף?

princes15

New member
ועוד לי יש טעויות כתיב??

לידיעתך הדלה...כתובים לעזעזל ככה!!!ולא כמו שאת כתבת..ואני מחזירה לו כי למה שאני ישתוק??

crysania

New member
את גאון יקירה. את צריכה לעלות על במ

במה ולספר בדיחות. וואי, את ממש שנונה! ואני לא צוחקת עלייך, אני מדברת ברצינות. רואים שאת קוראת ספרים בערמות ויודעת איך כותבים לאזעזל... #ג'יז, אפילו קללות את לא יודעת לכתוב נכון. איך את חייה עם עצמך?

princes15

New member
איזה מוזרה...

את עדיין חושב שכותבים לעזעזל עם א'??את בצרה..

strahd

New member
האמת שממש לא

לעזאזל כותבים ככה: לעזאזל. ומדוע, את בוודאי שואלת. הכול התחיל מפולחן דתי קדום שבו כדי למחול על חטאיו של אדם היה צריך להקריב עז אחת ולכן זרקו אותה מההר. ולכן אם נפרק את המילה לעז-אזל. אזל היא מילה עברית קדומה אשר מטרתו ליפול או ללכת, ולכן המשמעות של לעזאזל הוא שהעז הוקרבה. פעם היו עושים את מהר גריזים, אשר נקרא הר הקללה. ומכאן גם המושג לך לעזאזל. לפני שאת צוחקת על אנשים, אני ממליץ, מאוד ממליץ לפחות לפתוח מילון, אחרת את... סתם נשמעת טיפשה.

princes15

New member
אל תחפור כי לא שאלתי...

את מי זה מעניין למה?? גם היא וגם אני טעינו..לא נורא חפיףף...ואני יתעלה על עצמי ויתעלם מהשורות האחרונות שלך...

crysania

New member
מאיפה אתה יודע? 0: אתה בנאדם מפחיד

רגע, איך אני כתבתי? לאזעזל.. נממ... לעזאזל... אוך. לעזעזל.. לאזאזל... נמ... אתה יודע- נראה לי שאתה באמת צודק^^ לעזאזל באמת כותבים לעזאזל. *קבלי את סליחתי אם פקפקתי בכושר הכתיבה שלך, כי גם שלי דפוק פה ושם* אבל בכל זאת אל תפרשי לך מהפורום הזה, זהכ"כ מהנה:) את סובלת מההודעות האלו?

strahd

New member
עוד כמה טעויות (זה פשוט לא נגמר)

אני אתעלה ואתעלם. כאשר מתחילים משפט בגוף ראשון, האות הראשונה היא א'. אם את מתחילה משפט באות י', הכוונה היא לגוף שלישי נסתר וזה אומר שאת מדברת על עצמך בגוף שלישי. מנהג שהיה קיים למנהיגים מגלומניים כמו סטלין ונפוליאוןם. האם זה אומר משהו על עצמך? ומעבר לכך, אני תמיד אומר שצריך ללמוד מכולם. הלא מכל מלמדי השכלתי ולא הבישן למד.

crysania

New member
מלחמת העולם השניה../images/Emo99.gif

אוי סטאלין והיטלר.. זה כ"כ מעניין. רק חבל שיש לנו מבחן בכל זה עוד מעט. אוקי, אין קשר. את רציני בת 15? כי אני לא מאמינה שאת בגיל שלי. אפילו הכיתה שלי יותר שנונה ממך, והכיתה שלי היא השפל. אז מה איתך? 0.0

princes15

New member
עוד כמה פילסופים(זה פשוט לא נגמר)

אני אתעלם ואתעלם. מה זה השטויות האלה??אני מעולה בלשון...רק שאין לי כח לכתוב עכשיו בגופים נכונים...כאילו שזה משנה משהו...תפסיק להיות כזה ביקורתי...עלוקה...

strahd

New member
או, אני רואה שאת לומדת

התחלת לשים א' בהתחלה של משפטים. אני גאה בך. ואת יודעת, ההחזרה של אותה הכותרת (כמו שעשית לפני זה) רק מראה על חוסר מקוריות. זה הכול. בנוגע לעלוקתיות. את צודקת, זה מדבק. יש בך מעין אנטגוניזם שמדבק להתקרצץ עליו עד שנגמר הסוס. אני חושב שאני אישאר כאן. אני ממש מתחיל ליהנות מזה. ואל תדאגי, מתוקה, אני אמצא את כל הטעויות שלך. תדעי שקריאת ספרים דמיוניים עם הרבה מפלצות דווקא עוזרת להבין את העברית כי המתרגמים עושים עבודה מעל ומעבר. נתראה בקרוב.

crysania

New member
מסכימה לגבי הכל. אבל לא לגבי המתרגמ

המתרגמים- הם כתבו קרין ככה "קריין" באגדות. הם פשוט הצליחו להרתיח לי את הדם כל פעם כשקראתי את זה, כמעט קרעתי את הספר מרוב עצבים. והם גם כתבו מאייר, זה היה השיא. באמת שקלתי פעם אחת לקשקש על זה ולכתוב בצורה בולטת "מאז'ר"....

strahd

New member
זאת חוה כפרי

ואין מה לעשות. ידוע שבאגדות היו כמה דברים מרתיחים כמו קיין בלאדביין והמאייר הזה.

למעלה