יההההה איזו ילדה חמודה מה,היא חמודה;[ מה לא? עליתם עליי,הילדה לא הכי מעניינת :|
S Shani276 New member 29/5/05 #1 יההההה../images/Emo99.gif איזו ילדה חמודה מה,היא חמודה;[ מה לא? עליתם עליי,הילדה לא הכי מעניינת :|
W willo1 New member 29/5/05 #3 חחחחחחחחחח יווו איזה מדהים! (אני מרגישה כמו ילדה בת 12 שמתלהבת מהראל סקעת, אבל תגידו שהוא לא חתיך פה!!) העאאאאאא *דופק לב מואץ*
חחחחחחחחחח יווו איזה מדהים! (אני מרגישה כמו ילדה בת 12 שמתלהבת מהראל סקעת, אבל תגידו שהוא לא חתיך פה!!) העאאאאאא *דופק לב מואץ*
S Shani276 New member 29/5/05 #5 ../images/Emo128.gifהראל סקעת../images/Emo128.gif זה המינימום שבמינימום שאני יכולה להגיד,לא בא לי על להרחיב עכשיו .
../images/Emo128.gifהראל סקעת../images/Emo128.gif זה המינימום שבמינימום שאני יכולה להגיד,לא בא לי על להרחיב עכשיו .
W willo1 New member 29/5/05 #6 האממ אני לא חושבת שהבנת אותי נכון.... אןי- לי -שום -קשר להראל סקעת בלעחס!
W willo1 New member 29/5/05 #8 אה פיוו ../images/Emo178.gif כבר חשבתי שחשבת שאני מעריצת סקעת או משהו.. כבר הרבה זמן אל השפילו אותי ככה אגב, אני מכריזה על יום אבל בינלאומי. תשאלי למה
אה פיוו ../images/Emo178.gif כבר חשבתי שחשבת שאני מעריצת סקעת או משהו.. כבר הרבה זמן אל השפילו אותי ככה אגב, אני מכריזה על יום אבל בינלאומי. תשאלי למה
W willo1 New member 30/5/05 #10 חחח ממושמעת קבלי ח"ח בגלל שלקחתי איזה 5 סרטים מבלוק באסטר ביניהם כל סרטי מטריקס (כדי לחרוש עליהם שוב ושוב) ועכשיו.. עכשיו... *סמיילי מתייפח* הוידאו לא עובד וידאו &^$^%# בעעעעעע. אוף ואני עוד תכננתי לי לשבת לראות את כל הסרטים אחרי 2 הבגרויות המעיקות שהיו לי אתמול.
חחח ממושמעת קבלי ח"ח בגלל שלקחתי איזה 5 סרטים מבלוק באסטר ביניהם כל סרטי מטריקס (כדי לחרוש עליהם שוב ושוב) ועכשיו.. עכשיו... *סמיילי מתייפח* הוידאו לא עובד וידאו &^$^%# בעעעעעע. אוף ואני עוד תכננתי לי לשבת לראות את כל הסרטים אחרי 2 הבגרויות המעיקות שהיו לי אתמול.
A ayana19 New member 31/5/05 #11 תעשה לי שלישיייייייייההההההההה |מאו אני חולה עליו מאז המטריקס הראשוןןןןן !!!! הוא מדהים וחמוד והורסססססססססססססס !!!!!!!!!! לעזאזל אני רוצה אותווו אבל הוא בן 40..... אוחחחח איך הייתי עושה לו טובה ענקיתתת
תעשה לי שלישיייייייייההההההההה |מאו אני חולה עליו מאז המטריקס הראשוןןןןן !!!! הוא מדהים וחמוד והורסססססססססססססס !!!!!!!!!! לעזאזל אני רוצה אותווו אבל הוא בן 40..... אוחחחח איך הייתי עושה לו טובה ענקיתתת
W willo1 New member 31/5/05 #12 ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif חחחחחח אז מה אם הוא בן 40? א' הוא לא נראה בן 40 בכלל. ואני מכירה כמה זוגות שיש בינהם הפרש עצום והם חיים מצויין. עכשיו מה שנשאר לך- זה רק להגיע אליו
../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif חחחחחח אז מה אם הוא בן 40? א' הוא לא נראה בן 40 בכלל. ואני מכירה כמה זוגות שיש בינהם הפרש עצום והם חיים מצויין. עכשיו מה שנשאר לך- זה רק להגיע אליו
• •°• Gil The King •°• New member 31/5/05 #13 חחחחחחחחחח...../images/Emo125.gif ושזה שהוא בן 40 זה הדבר היחיד שמונע ממך להיות איתו
B Brownie s New member 5/6/05 #15 40 זה לא כזה זקן חחח כאילו, תחשבו על ברוס ויליס(50+) ותגיעו למסקנה שקיאנו ממש לא זקן!! "WIIL YOU MARY ME, SHELLY ,YES YES YES ,I LOVE YOU ,I LOVE YOU 2 KIANU נכון מרגש???????? אההההההההההההההההה.
40 זה לא כזה זקן חחח כאילו, תחשבו על ברוס ויליס(50+) ותגיעו למסקנה שקיאנו ממש לא זקן!! "WIIL YOU MARY ME, SHELLY ,YES YES YES ,I LOVE YOU ,I LOVE YOU 2 KIANU נכון מרגש???????? אההההההההההההההההה.