יההההההההה אמא קנתה לי את קובה כי המחנכת שלי אמרה שהשתפרתי
E exit_from_here New member 21/3/03 #2 תגידי, שייצא הדיסק החדש של נטאשה,תלווי לי את אמא שלך לכמה ימים?
א אני טליה New member 21/3/03 #3 אממ.. אפשר. היא לא מבינה בזה כלכך פשוט ביקשתי ממנה נוראאאאאאא יפה כי המון זמן לא קניתי דיסקים. אבל אני מאמינה שכשייצא הדיסק החדש מישהו יקדים אותי (אבא שלי או אח שלי), ויקנה אותו לפני שאני אספיק.
אממ.. אפשר. היא לא מבינה בזה כלכך פשוט ביקשתי ממנה נוראאאאאאא יפה כי המון זמן לא קניתי דיסקים. אבל אני מאמינה שכשייצא הדיסק החדש מישהו יקדים אותי (אבא שלי או אח שלי), ויקנה אותו לפני שאני אספיק.
F FlowerPower4 New member 21/3/03 #4 אה ? מה ? אה ? מה ? אני סתם לא מעודכנת, או שאני סתם נידחפת לשיחה ולא מבינה על מה אתם מדברים אבל.. יוצא דיסק לנטאשות ?!?!
אה ? מה ? אה ? מה ? אני סתם לא מעודכנת, או שאני סתם נידחפת לשיחה ולא מבינה על מה אתם מדברים אבל.. יוצא דיסק לנטאשות ?!?!
E exit_from_here New member 22/3/03 #5 נכון לפי כל הראיונות האחרונים של הנטאשות ולפי דיבורים שמתחזקים נטאשה בהחלט הולכים להתחיל לעבוד על דיסק חדש ביחד. וברוכה הבאה לפורום!
נכון לפי כל הראיונות האחרונים של הנטאשות ולפי דיבורים שמתחזקים נטאשה בהחלט הולכים להתחיל לעבוד על דיסק חדש ביחד. וברוכה הבאה לפורום!