יהדות מצרים מישהו יודע היכן נערכים מפגשים חברתיים ליהודים אשר עלו ממצרים?
E Edith145 New member 30/3/05 #1 יהדות מצרים מישהו יודע היכן נערכים מפגשים חברתיים ליהודים אשר עלו ממצרים?
R rivkaman New member 30/3/05 #2 יש לי חברה בתל-אביב ממוצא מיצרי ואני יודעת שהם נפגשים הרבה אבל הם בגילאי 60 פלוס אני אפגש איתה ביום שני ואשאל אותה. חיפשת בפורומים יש הרבה תרבויות אבל לא מצרים.
יש לי חברה בתל-אביב ממוצא מיצרי ואני יודעת שהם נפגשים הרבה אבל הם בגילאי 60 פלוס אני אפגש איתה ביום שני ואשאל אותה. חיפשת בפורומים יש הרבה תרבויות אבל לא מצרים.
E Edith145 New member 31/3/05 #4 מפגשים בין יוצאי מצרים תודה רבקה! אני רוצה לברר עבור אמא שלי (60+ אף היא...) אודה לך מאד אם תשאלי את חברתך!
מפגשים בין יוצאי מצרים תודה רבקה! אני רוצה לברר עבור אמא שלי (60+ אף היא...) אודה לך מאד אם תשאלי את חברתך!
ר רותי ב. New member 30/3/05 #3 תנסי לברר בפורום שורשים משפחתיים, אולי יש שם קישור לארגון יוצאי מצרים, ונסי גם לברר בבית התפוצות, אולי שם יש פרטים על ארגונים של יוצאי מצרים.
תנסי לברר בפורום שורשים משפחתיים, אולי יש שם קישור לארגון יוצאי מצרים, ונסי גם לברר בבית התפוצות, אולי שם יש פרטים על ארגונים של יוצאי מצרים.