אתה מסיק מסקנות מכלום
2) אז מה שהוא היה צמחוני, לא מתים מזה ובטח הוא היה בכושר גרוע 3) הבעיה היא לא אכילת בשר, הבעיה היא עצלנות וחוסר פעילות גופנית 4) בתופעה עצמה היא לא הבעיה, הבעיה היא מה שהם יכולים להרשות לעצמם בחסות הדמוקרטיה הפרוצה שלנו. כמו למשל לקיים את מצעד הגאווה בירושלים, מה זה בעצם אומר על הכוונות שלהם?... מסיבות גייז מפוצצות בסמים, תקיפות מיניות בלי שום בושה ופחד (אני מכיר מקרה של אשה מורה שניצלה ילדה תלמידה חסרת בטחון שהייתה במשבר ונחש מה?.. היום הילדה כבר בחורה והיא לסבית) כשנותנים לתופעות לצאת מכלל שליטה וזה לא משנה אחיזו תופעה, גם אם זה חרדים שעושים מה שבא להם, לא מיצרים כלום ועוד מקבלים יותר מאזרח מן השורה. זה משחיט את החברה ומחליש אותה. 5) אתה בדקת את הבנות האנמיות? אני רק יודע שהן אוכלות בשר אבל בכמויות קטנות ובעיקר עוף (שיעור הויטמין בעוף נמוך הרבה יותר משבבשר בקר והכבד עשיר בויטמין הזה ובנות לא אוהבות כבד). חוץ מזה הרגלי התזונה שלהן גרועים ביותר (כמעט תמיד הן רזות, אני אפילו לא מכיר אנמית שמנה אחת) 6) לא לזה התכוונתי, החיים האמיתיים, מעבר לאשליות שאנחנו מאכילים את עצמנו בהן יום יום, הם רוב הזמן סבל.. ולהתאבד מכדור בראש או מכדורי שינה זה בכלל לא כואב, אפילו בן אדם שראשו נערף במשך כמה שניות שהוא עדין בהכרה הוא אפילו לא יודע שערפו לו את הראש. עצם זה שאתה לא אוכל בשר או שאתה אוכל מעט מאריך לך את החיים אם לא ידעת... אז למה אתה צריך את זה? אתה מאריך לעצמך את החיים אבל נעשה יותר פגיע למחלות אחרות שהן לא זקנה לא רק כי זה טעים... אבל ממה שהבנתי אתה מאלה שלא עושים ספורט לעיתים קרובות.. אתה אולי מתעייף מאוד מהר ולא יכול להחזיק מעמד מספר קילומטרים טובים בריצה או כל מאמץ פיזי בעצימות גבוה, קל לך מאוד להתעלף