יהאווו עוד 5 דק` אני מקבלת תעודה!!
M Mr Slider New member 10/2/06 #3 קיבלתי תעודה ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif............./images/Emo199.gif ממש מעולה - חבל"זזזזז... ציונים - באיסי חחחח
קיבלתי תעודה ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif............./images/Emo199.gif ממש מעולה - חבל"זזזזז... ציונים - באיסי חחחח
א איילתוש16 New member 10/2/06 #4 גם אני ../images/Emo218.gif קיבלתי תעודה היום... הציונים ב"ה בסדר חוץ ממתמטיקה ודינים...
M Mrs ButterFly New member 10/2/06 #5 ../images/Emo204.gif חח, איזה מצחיק אתם מקבלים עכשיו תעודות ואנחנו קיבלנו לפני שבועיים..
ד דוקטור קלינית New member 10/2/06 #6 אני חושבת שכשמגיעים לכיתה י"ב, התעודה כלכך לא מזיזה לך פתאום :<< [לא שלפני זה היא הזיזה יותר מדי..] סתם, ובאמת, זה לא כזה משמעותי. תשקיעו בבגרויות
אני חושבת שכשמגיעים לכיתה י"ב, התעודה כלכך לא מזיזה לך פתאום :<< [לא שלפני זה היא הזיזה יותר מדי..] סתם, ובאמת, זה לא כזה משמעותי. תשקיעו בבגרויות
S Skicker New member 10/2/06 #7 גם בי"א ככה יש לי עוד שבוע עד התעודות ומורים ניסו לאיים עלי שהם יורידו לי את הציון בתעודה אז הסברתי להם שזה ממש לא מזיז
גם בי"א ככה יש לי עוד שבוע עד התעודות ומורים ניסו לאיים עלי שהם יורידו לי את הציון בתעודה אז הסברתי להם שזה ממש לא מזיז
M Mrs ButterFly New member 10/2/06 #8 ../images/Emo204.gif חח אתה לא מבין? הם בעצם מאיימים על עצמם.. אחרת יפטרו אותם..
I IllUS CratioN New member 12/2/06 #11 רק כיתה ז'? אפילו בכיתה א' לא ממש התרגשתי לקראת זה . התעודה היתה מאז ומעולם עבורי סתם...חתיכת נייר עם מספרים...
רק כיתה ז'? אפילו בכיתה א' לא ממש התרגשתי לקראת זה . התעודה היתה מאז ומעולם עבורי סתם...חתיכת נייר עם מספרים...