יד 2

יד 2

אז מה דעתכם על קניות יד 2 חוץ מהלוחות ברשת האם אתם מכירים חנויות יד 2 ??? למי שלא מכיר או יודע לויצו יש חנויות "ביגודית" ובה מוצרים יד 2 ביגוד תיקים הנעלה כלי מטבח מוצרי חשמל בעצם הכל !!! זאת הזדמנות לספר לכם שישנה ביגודית בסביון וכרגע כל החנות ב 5 שקלים חיסול כללי !!!

נועם@בת

New member
אצלי, חוץ מהבעל והילדים, הכל יד שניה

טוב, כמעט הכל. קונים הרבה בשוק הפשפשים. מקבלים בגדים לילדים. בעלי קונה הרבה דרך האתר יד2. בחנות של ויצו, כאן בקרית ים, לא מצאתי משהו שנראה לי, אבל אני אוהבת אותם כי הם מקבלים ממני שקים של בגדים וככה נהיה לי קצת מקום לנשום בבית. בתיה

Master Stav

New member
אני קונה המון יד 2

הן ברשת ....באתר והן בחנויות יד שנייה באיזור נתניה ...... בעיקר כלי מיטבח ופיסלונים של חזירים ( אני אוסף )

טל249

New member
וואי, גם אני אספתי חזירונים ../images/Emo109.gif

אם אני אמצע שאריות מהאוסף שלי אתה רוצה לאמץ אותם?

תודה יקירתי !!!

אם הייתי קרובה למרכז הייתי מגיעה. אני בעד יד 2. כעת אני מחסלת חצי בית ומעבירה הכל לתרומה. אני לא זורקת כלום. לא מרשה לעצמי בכלל! מה שלא נחוץ לך נחוץ ביותר לאחר.

בהחלט גם אני כזאת

חברים צוחקים עלי שאני "שומרת " דברים שמחפשים בית ז"א מחפשת בית לכל דבר אין לזרוק סתם !!!

../images/Emo91.gif

כל דבר שלא זקוקה לא מפרסמת בפורום תפוז למען הקהילה ... יודעת שכך מגיע לנזקקים ...והנפשות הפועלות שם ממש אוצר

טל249

New member
גם אני קונה הכל מיד שניה או במבצעים

בעיקר בגלל שכואב לי על ערמות הזבל שאנחנו אוספים על הכדור הקטן והאומלל שלנו,במיוחד כשיש אנשים שאין להם ומחפשים את מה שלאחרים מיותר.. כרגע אני בחיפושים אחרי בולים מהמבצע של מגה, קניתי דרכם מסך מחשב והייתי כל כך מאושרת שהדבקתי חברה, ש"שדדה" ממני את כל הבולים, שאספתי כדי לקנות טלפון אלחוטי.. עכשיו חסרים לי 15 בולים לטלפון... אגב, למי שיכול להגיע, מחר יש שוק קח-תן ברחובות, יש לי המון בגדים ונעליים למסירה אבל מחר לצערי אני צריכה להיות בבית חולים בכפר סבא בבוקר וכנראה לא אוכל להגיע, אם יש מישהו כאן שיגיע לשוק אשמח להעביר לו גם את ה"למסירה" שלי כדי לא לחכות לשוק הבא..

טל249

New member
שוקחתן ברחובות - דארמה יוגה

זה בפארק המדע, ר' ברגמן 2. ואם לימשהו יש בולים מהמבצע של מגה, אשמח לשמוע..

יותר קל לי להעביר דברים ליד 2

מאשר לקנות ולהשתמש במשומשים. מחסום פסיכולוגי שלא פרצתי. עקרונית אני ממש בעד, איכות הסביבה וחסכון גדול בכסף, אישית מתקשה ליישם...

למעלה