יש מי שצריך את האתגר, שהקשה להשגה עושה לו turn on רציני
כאלו שאוהבים לחזר כמו כלבלב מאולף אחרי מי שעושה לו חיים קשים יש שמייעצים לי לפעמים לשחק ת'קשה להשגה, שגברים צריכים את זה, אוהבים את האתגר שבחיזור, מתלהבים מאלו שעושות להם חיים קשים, שאני ישירה מדי, כנה מדי, יותר מדי מראה את אשר על
ככל שמתבגרת אין לי עצבים למשחקים האלו.. אני כן אוהבת קצת שעשועים של משחקי מוחות, ועיצבונים הדדדים
אבל אני רוצה לדעת איפה אני עומדת, ורוצה ליידע איפה הוא עומד ולא רוצה לשבור את הראש מה הוא התכוון, או מה להגיד ואיך.... יש עוד דרכים לאתגר את החיזור וללבות את אש ההתאהבות, בלי להרוס את המצב רוח לאדם שאתה רוצה לעצמך.
האלו. שונאאאאאאאאאאאאאאאאאת את זה. ת'קטעים הכוחניים האלו שבין נשים וגברים. אני לא מתכוונת לשנות את הישירות שלי, ואת הכנות שלי ולפעמים הכנות שלי פוגעת בי אבל לא איכפת לי כי זה חלק ממי שאני. לא מבינה איך אפשר להתלהב ממישהו רק כי הוא לא רוצה אותך, או בלתי מושג באופנים שונים.
משחקי מוחות ועיצבונים הדדדים - זה מפלפל ת'קשר, זה כיף, אבל לא משחקים של לא אראה לו שאני רוצה אותו כדי שירצה אותי יותר, או לא אתקשר אליו כדי לא להראות התלהבות או אגיד לו שאני לא יכולה להיפגש הערב כדי לשחק אותה עסוקה כדי שלא יחשוב שאני משתעבדת בשבילו. זה שאני זמינה בשבילו לא אומר שאני משועבדת לו. לא משועבדת לאף אחד וכשיש לי עיסוקים אחרים אמיתיים לא אדחה אותם אבל לא בקטע של 'אראה לו מה-זה, אראה לו שאני לא שפוטה שלו'. פליייייייייז. אפילו ידיד שלי אומר שגברים צריכים ת'חיזור ולהרגיש שאת לא רוצה אותם כדי שירצו אותך וזה נראה לי בול
. מי שצריך ת'משחקים, אשלח אותו למגרש המשחקים הקרוב עד שיתבגר.
כל מה שנכתב עד עכשיו .... ומוסיף שאני מסכים עם כל מה שכתבתן ושוב מוסיף שאני מסכים... עם כל מה שכתבתן.... עם הכל מסכים אפילו בלי להוסיף כלום פשוט מסכים ומוסיף שאני מסכים עם כל מה שכתבתן... עם הכל אני מסכים. זהו, אין לי יותר מה להוסיף