|יד|מממ....

|יד|מממ....../images/Emo26.gif

נורא יבש פה אז כדי להעיר אתכם שמתי פה שאלון חביב (שנלקח כמובן מפורום סקרים ושאלונים)... וסליחה שכבר כמה זמן אני לא עושה עדכונים שבועיים..פשוט יש לי המוון הממווןןן לחץץץ..אבל יעבור בקרוב והנה לכם
1- יצאת לחופש הגדול ב-20 או שאתה עדיין מחכה ל-30? 2- אתה מתכנן לטוס לחו"ל החופש? 3- יש לך חופש עמוס? 4- גם אם כן וגם אם לא... תמיד יש ימים משעממים שכאלה, מה אתה עושה כשנורא משעמם לך? 5- יש לך תחביב שאותו אתה עושה הרבה בחופש? 6- יש לך עבודה בחופש? 7- נמאס לך מהמחשב, הטלויזיה מקולקלת, ואת הספר בדיוק גמרת אתמול, מה תעשה? 8- אתה נפגש הרבה עם חהרים בחופש? 9- ספר על יום משעמם במיוחד בחופש כלשהו בחייך: 10- ספר על יום מאוד כיפי בחופש בחייך:

QueIronia

New member
עונה../images/Emo70.gif../images/Emo26.gif

1) יצאתי בכלל ב- 15, אחרי הבגרות האחרונה שלי לתמיד, בתנ"ך
2) כן, אבל כנראה בסוף לא ייצא לפועל מפאת חוסר זמן 3) לודע... אני עובד. ויולי מלא בימי הולדת של אנשים
(ובטח שאני מבואס - טונות כסף על מתנות...) 4) גולש באינטרנט, רואה את הדיוידי של ג'ניפר מפורטו ריקו 5) לא 6) כן 7) מהמחשב לא נמאס, יש מספיק טלוויזיות בבית וספרים אני לא קורא. אבל מקסימום הולכים לים
8) פעם בשבוע ככה 9) לא זוכר 10) ^^^^^

../images/Emo151.gif

1- יצאת לחופש הגדול ב-20 או שאתה עדיין מחכה ל-30?
יצאתי כשהתחילו הבגרויות, וסיימתי ללמוד!
2- אתה מתכנן לטוס לחו"ל החופש?
לא. 3- יש לך חופש עמוס?
יש לי חופש עד סוף אפריל (עד הצבא), בעיקר כדי לעשות חיים ולעבוד. 4- גם אם כן וגם אם לא... תמיד יש ימים משעממים שכאלה, מה אתה עושה כשנורא משעמם לך?
מחשב. 5- יש לך תחביב שאותו אתה עושה הרבה בחופש?
מחשב... עבודה? 6- יש לך עבודה בחופש?
דה. 7- נמאס לך מהמחשב, הטלויזיה מקולקלת, ואת הספר בדיוק גמרת אתמול, מה תעשה?
אשמע מוזיקה, אדבר בטלפון... אצא עם חברות שלי. 8- אתה נפגש הרבה עם חברים בחופש?
כן. 9- ספר על יום משעמם במיוחד בחופש כלשהו בחייך:
אין. 10- ספר על יום מאוד כיפי בחופש בחייך:
כל יום שאני נפגשת עם חברות שלי, קונה בגדים וכל זה...

אני עונה:

1- יצאת לחופש הגדול ב-20 או שאתה עדיין מחכה ל-30? אממ בגרויות עוד לא סיימתי (מחר היסטוריה ואח"כ מועד ב' מתמטיקה) אבל בעיקרון אני לא לומד כבר כמעט חודשיים... 2- אתה מתכנן לטוס לחו"ל החופש? לא אל תזכירו לי את זה, ההורים שלי טסים עם אחותי ומשאירים אותי בבית בעע 3- יש לך חופש עמוס? ביינתים לא 4- גם אם כן וגם אם לא... תמיד יש ימים משעממים שכאלה, מה אתה עושה כשנורא משעמם לך? באינטרנט! 5- יש לך תחביב שאותו אתה עושה הרבה בחופש? יש יותר זמן להכל חחח 6- יש לך עבודה בחופש? ביינתים לא
7- נמאס לך מהמחשב, הטלויזיה מקולקלת, ואת הספר בדיוק גמרת אתמול, מה תעשה? מהמחשב אף פעם לא נמאס! 8- אתה נפגש הרבה עם חהרים בחופש? כן! 9- ספר על יום משעמם במיוחד בחופש כלשהו בחייך: אין כזה 10- ספר על יום מאוד כיפי בחופש בחייך: יש הרבה

|יד|אני יודעת../images/Emo70.gif

תפורר להם כדורי שינה בשתייה ואז הם ירדמו ואז תשים אותם בחדר מדרגות (או לחילופין אם אתה גר בבית פרטי שים אותם ליד הכניסה) בתוך שקי שינה והם ישנו ואז תעשה מסיבה

אנייי

1- יצאת לחופש הגדול ב-20 או שאתה עדיין מחכה ל-30? יצאנו ב20 אבל אתמול הייתה בגרות בהיסטוריה 2- אתה מתכנן לטוס לחו"ל החופש? אני הכייייייייייייייייייייייייי רוצה בעולם... אבל לא :(((( 3- יש לך חופש עמוס? פלוס מינוס כזה 4- גם אם כן וגם אם לא... תמיד יש ימים משעממים שכאלה, מה אתה עושה כשנורא משעמם לך? טלויזיה ניראה לי 5- יש לך תחביב שאותו אתה עושה הרבה בחופש? ללכת לים ולישון נחשב?? 6- יש לך עבודה בחופש? הלוואייי 7- נמאס לך מהמחשב, הטלויזיה מקולקלת, ואת הספר בדיוק גמרת אתמול, מה תעשה? טלפוןןןןן 8- אתה נפגש הרבה עם חהרים בחופש? משתדלת כמה שיותר 9- ספר על יום משעמם במיוחד בחופש כלשהו בחייך: לא זוכרת 10- ספר על יום מאוד כיפי בחופש בחייך: 10.08.04 פגשתי את קיאןןן יפה שלייי

I TO THA TA

New member
../images/Emo26.gif

1- יצאת לחופש הגדול ב-20 או שאתה עדיין מחכה ל-30? 20 2- אתה מתכנן לטוס לחו"ל החופש? איפה, הלוואי 3- יש לך חופש עמוס? אהםם דיי
יש לי הרבה השלמות במתמטיקה ואני עובד כל חודש אוגוסט, בינתיים משתדל לבלות כמה שיותר. 4- גם אם כן וגם אם לא... תמיד יש ימים משעממים שכאלה, מה אתה עושה כשנורא משעמם לך? אהםם, מתקשר לחברים אומר שיבואו או שאני יבוא אליהם 5- יש לך תחביב שאותו אתה עושה הרבה בחופש? אהםםם, לישון
6- יש לך עבודה בחופש? כן 7- נמאס לך מהמחשב, הטלויזיה מקולקלת, ואת הספר בדיוק גמרת אתמול, מה תעשה? ייצא 8- אתה נפגש הרבה עם חברים בחופש? כן, כל יום כמעט, יושבים על נרגילה בלילה 9- ספר על יום משעמם במיוחד בחופש כלשהו בחייך: אהםם לא זוכר 10- ספר על יום מאוד כיפי בחופש בחייך: אהםם, שהייתי בחול

למעלה