יד אמונה

מולוקו

New member
יד אמונה

ואראך בצד הדרך יושבה נרעדת , כעלה ברוח בריזה מהורהרת , רגע כמהה נפשי לישב לידך ולשוח ורגע אחר בצילך חפצתי לנוח, על ידך ישבתי ולהלמות ליבך האזנתי התיפוף הבא מן הלב התנגן להפליא כאילו אמר מילים בצלילים למישעי , הייתי לרגע מיואש עד בלי די לבטח חרדתי כי תגביהי עוף בחופזה, תשאירי אותי לבדי בשתיקה ותום גופף ינפנף בכנפיו. אז התעשתתי והושטתי לך יד , מילים לא היו לי להחלפה רק יד אמונה בוטחת ויציבה , את התבוננת וליבי המה , אבל חיוכך נמתח באופק , כסירה בלב ים עם דימדומי ערב , ידי לא השבת ריקם הגם שלא אמרת מילה , אבל חיוכך הניזכר מקצה העולם עד קצהו נפרש.

טאKילה

New member
שבלי כמיהה

האור הסתלק משמי האופק הותיר מוך אפלולי זיכרונות ,,, עוררו סופת חשקים. , פתחתי לך לבי תניח את המילים שלך ברווח הלוטף נשמתי נושק לגופי עונג. , שם, תחת כובד אהבה סתורה האוויר רוטט מבעיר אש תשוקה שורף את כל השתיקות הפזורות בין שבילי כמיהה.

שמים1

New member
הוא לא ידע את שמה

שמה הוא האור החודר מבעד לחרכי התריסים מעיר פנים ישנות חולמות חלום אחרון וחיוך. שמה הוא המים המערסלים גופך מטהרים רגע חסד מלטפים בקרירות נשמתך הבוערת. שמה הוא שמים כחולים מרחבי רקיע אין סופיים הפרושים לפניך . רק הושט ידך אל מעל לעננים לגעת.

deerman

New member
אבל ידע אותה...

ריח גופה ניחוח טבע צוף פרחים עורה הצח מרוח בשמן מבהיק מאיר חשכת יצרים. מעיין נובע מגופה מרווה צמאים לתשוקתה וכמהים לאהבתה.

למעלה