יד אחורית מישהו יכול לעזור לי בתרגיל שאפשר להעמיס עליו משקל ליד אחורית?
A amitdd New member 29/4/02 #2 לחיצת חזה ידיים צמודות,מקבילים אם אתה רוצה להעמיס משקל(דבר שיעיל לפיתוח גוף וכח) תמיד תחפש תרגילים שמערבים יותר ממפרק אחד(ולא שריר אחד במו שכולם אומרים-אין תרגיל שמפעיל רק שריר אחד)
לחיצת חזה ידיים צמודות,מקבילים אם אתה רוצה להעמיס משקל(דבר שיעיל לפיתוח גוף וכח) תמיד תחפש תרגילים שמערבים יותר ממפרק אחד(ולא שריר אחד במו שכולם אומרים-אין תרגיל שמפעיל רק שריר אחד)
L leahle New member 29/4/02 #3 יד אחורית זה התרגילים שהכי קשה לי לעשות משום מה אני מחכה שזה יהיה חידת השבוע ויצטרכו לתת הרבה תרגילים ליד האחורית, אולי אני אמצא משהו טוב? )
יד אחורית זה התרגילים שהכי קשה לי לעשות משום מה אני מחכה שזה יהיה חידת השבוע ויצטרכו לתת הרבה תרגילים ליד האחורית, אולי אני אמצא משהו טוב? )
א אלי ו. New member 29/4/02 #4 למה לחכות../images/Emo22.gif מצורף קישור ל EXRX עם כ 20 ומשהו תרגילים ליד אחורית. המלצה אישית, נסי את המקבילים ספסל (Bench Dip) אפשר בלי משקל
למה לחכות../images/Emo22.gif מצורף קישור ל EXRX עם כ 20 ומשהו תרגילים ליד אחורית. המלצה אישית, נסי את המקבילים ספסל (Bench Dip) אפשר בלי משקל
א אלי ו. New member 29/4/02 #6 בבקשה מאותו אתר, זוהי מפת גוף. הקישי על כל חלק גוף לקבלת תרגילים. דרך אגב, האתר הזה, EXRX מפורסם בגלל התרגילים אבל דוקא הטקסט והחומר האנטומי שבו עושים אותו באמת מצוין. תוכלי למצוא שם מחקרים, הסברים, סטטיסיקות וכו´.
בבקשה מאותו אתר, זוהי מפת גוף. הקישי על כל חלק גוף לקבלת תרגילים. דרך אגב, האתר הזה, EXRX מפורסם בגלל התרגילים אבל דוקא הטקסט והחומר האנטומי שבו עושים אותו באמת מצוין. תוכלי למצוא שם מחקרים, הסברים, סטטיסיקות וכו´.
א אלי ו. New member 30/4/02 #9 אם היית מתעקשת על התרגיל הזה אז אפשר לאלתר משהו בכדי לקבע את המרפק במקום (לדוגמא גב של כיסא) אבל היות ויש כ"כ הרבה תרגילים לא פחות טובים, אפשר להחליף ולא להסתבך.
אם היית מתעקשת על התרגיל הזה אז אפשר לאלתר משהו בכדי לקבע את המרפק במקום (לדוגמא גב של כיסא) אבל היות ויש כ"כ הרבה תרגילים לא פחות טובים, אפשר להחליף ולא להסתבך.