יעל פוט מדהימה
ב בילבי ע ל ספידים New member 26/8/04 #21 חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח הדררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררר קרעת אותייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי אוי ואבוי! איזה טעות חמורה!! גזורההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח הדררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררר קרעת אותייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי אוי ואבוי! איזה טעות חמורה!! גזורההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
H HaDaRoSh New member 27/8/04 #41 חחחחחחח ../images/Emo121.gif מה אני אעשה? זה היה בטעות באמת שלא התכוונתי אני לא סוטה
ר רויטל16 New member 26/8/04 #23 בקשר ליעל שרוני... תגידו, יש איזשהו קשר (משפחתי) בין יעל שרוני לטלי שרון?? הן ממש דומות!!!!!!
ב בילבי ע ל ספידים New member 26/8/04 #24 לאאאאאאאאאאאאאאאאאאא השאלה הזאת מזכירה לי את התקופה שהייתה בפורום כשכולם שאלו אם רענן ומיכאלה באמת אחים! הפורום היה מוצף בזה!! גא"ד!
לאאאאאאאאאאאאאאאאאאא השאלה הזאת מזכירה לי את התקופה שהייתה בפורום כשכולם שאלו אם רענן ומיכאלה באמת אחים! הפורום היה מוצף בזה!! גא"ד!
מ מכורה לטלנובלות New member 26/8/04 #19 הוא צודק...ציפיתי לאיזה מאכל יוקרתי לובסטררר או שרימפסים... חחחחחחחח סתאאאםםם... בבדוגרי- המאכל האהוב עליי זה סושי!!! חחח מתה על זה!
הוא צודק...ציפיתי לאיזה מאכל יוקרתי לובסטררר או שרימפסים... חחחחחחחח סתאאאםםם... בבדוגרי- המאכל האהוב עליי זה סושי!!! חחח מתה על זה!
ב בילבי ע ל ספידים New member 26/8/04 #22 כן, הוא אמר את זה באירוח!! הוא אמר שזה לא נשמע מי יודע מה, אבל כן, זה מה שהוא אוהב! מגעילג שלי!!
G GILADOS New member 26/8/04 #1 חחחחחח קרעת אותי שכתבת "מגעילג", חחחח, עשית חיבור של המילה "מגעיל" והמילה "עילג", קרעת אותי, חחחחחחחח!
חחחחחח קרעת אותי שכתבת "מגעילג", חחחח, עשית חיבור של המילה "מגעיל" והמילה "עילג", קרעת אותי, חחחחחחחח!