ידע שחקנים

HaDaRoSh

New member
*פשוט

אויי ואבוי איזה טעות חמורה
מדהימה מדהימה מדהימה

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח הדררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררר קרעת אותייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי אוי ואבוי! איזה טעות חמורה!! גזורההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

HaDaRoSh

New member
חחחחחחח ../images/Emo121.gif

מה אני אעשה? זה היה בטעות
באמת שלא התכוונתי
אני לא סוטה

רויטל16

New member
בקשר ליעל שרוני...

תגידו, יש איזשהו קשר (משפחתי) בין יעל שרוני לטלי שרון?? הן ממש דומות!!!!!!

לאאאאאאאאאאאאאאאאאאא

השאלה הזאת מזכירה לי את התקופה שהייתה בפורום כשכולם שאלו אם רענן ומיכאלה באמת אחים! הפורום היה מוצף בזה!! גא"ד!

הוא צודק...ציפיתי לאיזה מאכל יוקרתי

לובסטררר או שרימפסים... חחחחחחחח סתאאאםםם... בבדוגרי- המאכל האהוב עליי זה סושי!!! חחח מתה על זה!

GILADOS

New member
חחחחחח קרעת אותי שכתבת "מגעילג", חחחח, עשית חיבור של המילה "מגעיל" והמילה "עילג", קרעת אותי, חחחחחחחח!

למעלה