ידעתם ש....

ידעתם ש....

ב12.12.03 יש לעיברי הופעה בבית שמואל בירושלים??? ומחירה מוקדמת עולה 40 שקל כרטיס. מישהו מכאן מתכוון ללכת????

beenINSANE

New member
נצל"וש

כולם לפתוח גיא פינס מנג'סים שם לאנשי ז'נבה ובטח גם עברי יהיה.

Ez sLeeP

New member
זה היה במקרה בכנסת?

או שודר משהו של חיים אתגר בכנסת? כי אם כן, היינו שם..

beenINSANE

New member
איזה כנסת בראשך../images/Emo35.gif

ז'נבה, מותק, ז'נבה. זוכר שדיברנו על זה

Ez sLeeP

New member
אני סתם מנסה לתקוע קטעי קישור..

(רוצים להתחמם? אתם חמים?!
) מישהו ראה גיא פינס, ובמקרה היה Piece ("קטע") על הכנסת, או בכנסת, או שמערב חברי כנסת?! האם זה כלל עלמות-"חן" חסרות-בינה שניסו לקטוף (או לגנוב) 15 דק' (שניות) של תהילה?!.. *נטול גיא פינס, מאוהב בלוויין*

חח נדבי לא היה דבר כזה../images/Emo187.gif

מה אתה חושב, אני נעשיתי אובבסיבית על גיא פינס כולל שידורים חוזרים מי אמר איילת שני ולא קיבל??????????

Ez sLeeP

New member
אז באיזה קלטת אנחנו כבר?

שאני אדע לחדש את התעריף.
ותיקון קטן, כי זה קריטי.. "התחממתם? אתם חמים?"

תשובה

אם יהיה לי עם מי לבוא אני אבוא! בניתיים אין לי מושג אני מקווה שיהיה לי עם מי לבוא!!! אני ממש רוצה ללכת להופעה הזו! ותודה רבה:) עוד מישהו הולך????

גם לי אין עם מי

וחשבתי להציע לך להצטרף,אבל אבל את אוהדת הפועל,וזה לא יהיה כיף אם כל הערב אני אשאל אותך-למה לא עודדתם בדרבי?! סתם תבואי,את סתם תתחרטי אם לא תבואי.

בסופו של דבר

יש לי עם מי ללכת להופעה אז אני באה!!!!!! ומה הקשר הפועל??? גאד דאמט!!!!!! אנשים לא כולם אוהבים את אותו הדבר מה יש לכם??????????!!!!!!

אל תקחי ללב את כל מה שצבי אומר

מותר לך לאהוד הפועל מותר לך לאהוד את מי שאת רוצה רק תתרגלי להווי בפורום - צבי ימשיך להעיר את ההערות או שתעני בחזרה ואז זה לא יגמר ואני יאלץ להתחנן שתעבירו את הכדורגל למסרים או שתתעלמי

אוקי...

רק אמרתי את דעתי זה הכל. ובסדר לפעם הבא אני אתעלם אני בכל אופן תמיד עושה את זה- מתעלמת. ודרך אגב אני חדשה פה אז אני מכירה אף אחד.

למעלה