ידעתם ש...

Joli98

New member
ידעתם ש...

לוקאס משחק בסרט שישי הפוך את החבר של הילדה?

henisim

New member
יודעים יודעים

הוא הופיע בעוד מספר סרטים. תריצי את השם שלו בגוגל (צ'אד מייקל מריי) ותגלי. הבחורה הזאת למשל, לא מכירה את הפורום. לא ראתה אותו בחיים, אין לה מושג כנראה מזה שרשור וסתם ניסתה להיות נחמדה ולגלות לכם פרט שהיא חשבה שלא ידעתם. תהיו קצת נחמדים.

T a M i R M o

New member
הוא לא משחק טוב כל כך שם

לדעתי הוא לא משחק טוב כל כך שם ב"סיפור סנדרלה" הוא היה הכי טוב לדעתי . תודה על המידע ! :)

הוא כזה מכוער שם ../images/Emo110.gif

לא זיהית שזה הוא בהתחלה אפילו ממש מכוער לו שיער ארוך
יש לו שם גם דמות מטומטמת חח

henisim

New member
לא הרבה יודעים

אבל הוא שיחק לאחרונה בסרט שיצא לקולנוע ושמו "יחידת האמיצים". הוא מפיע שם בתפקיד משני מאוד. הסרט לא קיבל ביקורות מחמיאות ולכן הוא יצא בארץ בהפצה מאוד מצומצמת. סתם לידע כללי, הסרט הוא על יחידה שנמצאת בעירק בזמן המלחמה ומשחק בו גם סמואל אל ג'קסון. לא ראיתי.

ענבררר

New member
התחלתי לראות אותו, אני אוהבת סרטי מלחמה..

אמא שלי לא כל-כך... ואיך שהתחיל הדם והיריות והצעקות אמא שלי אמרה להחליף סרט חח ועוד לא יצא לי לראות מאז.

ליאני2

New member
גמאני אוהבת סרטי מלחמה..

ופעולה...=] חח אבל אני פשוט רואה את זה או לבד או עם אבא שלי .. וממתי 50 סנט משחק??

o R it

New member
איך קוראים לסרט באנגלית?

וזה הזוי לגמרי ש50 סנט משחק שם... מישו ראה את זה?יודע אם זה סרט טוב?מומלץ לראות?(אני בדר"כ לא שמה יותר מידי על הביקורות כי היו סרטים שראיתי ולדעתי הם היו ממש טובים ולדעת הביקורות לא בדיוק
)

DotCom05

New member
אני הכרתי אותו בתור השחקן משישי הפוך

הרבה לפני מגרש ביתי.. גם קודם הכרתי אותו שהוא שיחק בבית השעווה..רק אח"כ הכרתי את מגרש ביתי

Joli98

New member
בקשר לכל הסרטים האלו

יש סרטים שיצאו באמצע העונות של מיגרש ביתי?

כן.. ../images/Emo110.gif

אני יודעת שסיפור סינדרלה יצא כששודרה אחת מהעונות או משהו כזה... ושישי הפוך לא נראה לי כי לפי התספורת של צ'אד, אפעם לא היה לו שיער ארוך בסידרה.. בית השעווה אני גם חושבת שיצא במהלך שהסידרה כבר שודרה

henisim

New member
אם כבר אז ידעתם ש...

למגרש ביתי יש גם מארז של 3 ספרים? כן כן, 2 סיפורים הקשורים לסדרה ועוד ספר של "הכירו את הכוכבים של מגרש ביתי". הם כמובן באנגלית, לא ניתן להשיג אותם בארץ ולא ברור על מה בדיוק כתוב שם. למה שלא תהפכו את זה לשרשור עובדות שלא ידעתם על מגרש ביתי. שכל אחד ירשום פה משהו שהוא חושב שלא יודעים וככה נכיר יותר לעומק את הסדרה, הכוכבים והשטויות שמסביב... הנה תמונה של הספרים

רבההה

New member
כנ"ל ../images/Emo3.gif

וממש בא לי אותם! חשבתי להזמין באינטרנט.. אבל לא יודעת אם כדאי חח אגב, אחלה שרשור..

henisim

New member
אני לא באמת פסיכי...

אבל נראה לי שאת קצת כן לפי הטירוף על קרן פלס...

BRANGELINA

New member
יש בעיה עם קרן פלס?

זה נראה לי יותר פתטי להיות מכור לאנשים שלא באמת קיימים!! לך תעשה חמוצים

למעלה