ידעתם שאייל גפן עוד חי?

אורז

New member
ידעתם שאייל גפן עוד חי?

איך, איך נראה הברינסטורמינג שבו ישבו ישבו, חשבו חשבו והחליטו להביא את אייל גפן בתור סלבריטי שממליץ על ויטמין לבני 50. כאילו מה, עשו סקרים וגילו אייל גפן נתפס כאישיות אמינה ואהודה בגילאים האלו? או שהוא פשוט ביים את הסרט והכניס את עצמו כטאלנט, יענו 2 במחיר אחד.

5th color

New member
ומה אתם אומרים על

הופעתו של בני ברונסקי בחדשה של פז?

הוא תמיד היה בברנז'ה!!!

מה איתך גבר הוא היה מצלם פרסומות שנים עכשיו הביאו אותו לקדמת המסך אבל תמיד הוא היה מחוץ לפריים בפוול ווליום

דף הבית

New member
הניחוש שלי הוא

שאם נבדוק מי ביים את הסרט/הפיק את הסרט נגלה את השם שלו. יש לגפן חברת הפקות (שנקראת למרבה הפלא ''גפן הפקות'') - אגב, מי שרוצה להתענג עליו עוד קצת יכול לעבור לערוץ 24 שם הוא משחק בקליפ של שרון ליפשיץ (קולנוע). אכן עדנה מחודשת לבחור. בקשר לברונסקי והטנק - גם אלדד, הקופי של הסרט מופיע בסרט כמתדלק (הופעת אורח שנייה ברציפות בסרטי פז)

yos3221

New member
אני בוחר בתשובה מס' 2

ברור שהוא ליהק את עצמו - קאסט מביש ולא מתאים, אבל שוב בהדיוטות עסקינן ולכן שילמו פי 2 על פרסומת ברמת אמינות של פינוקיו....

כולם היו בני (ברונסקי)

למי שלא מכיר או לא הבין: בפרסומת החדשה של פז (עם הבחור שנכנס למלא דלק בטנק), הבחור שיוצא מהטנק (זה עם הזקן וחולצת המשבצות) הוא בני ברונסקי מנהל הקריאיטיב של מקאן. המתדלק החמוד עם הכובע הוא אלדד ששיחק בסרט הקודם של פז וגם היה הנער מטושטש הפנים בפרסומת של עיר החטאים של אסקייפ. גם בני וגם אלדד שיחקו כאפסים בסרטי בזק (5 ועוד 6 אפסים). השאלה שנשאלת היא האם מדובר באנשי קריאיטיב שהם גם פריפורמנסים טובים או פשוט באנשים בעלי יצר פרסום מהזן שהולך לכוכב נולד?

yos3221

New member
או אולי בחיסכון אדיר בהוצאות קאסט

לא ממש משלמים להם - אתה יודע....

בטח שמשלמים!

אני לא יודע כמה משלמים, יכול להיות שזה חוסך קצת בהוצאות, אבל משלמים כמו גדולים. מידיעה.

yos3221

New member
מאיפה הביטחון הזה???

אני כעובד משרד פרסום - הייתי אמור להופיע בכמה פרסומות ואף הופעתי באחת ולא קיבלתי שקל.... נראה לי שלפעמים משלמים ולפעמים לא - אולי זה תלוי במשרד

יכול להיות שזה תלוי במשרד

זה גם בטח תלוי במעמדו של העובד במשרד ואולי בלקוח. בכל אופן, בתקופה הקצרה שהייתי בקשר בראל, אני יודע שקיבלו תשלום על תפקידים קטנים מאלו ובצדק לדעתי. זו עבודה ככל עבודה ואין סיבה שיעשו אותה בהתנדבות. שוב, היות שלא מדובר בשחקנים מקצועיים, אני מניח שהתשלום נמוך מהמקובל, אבל אני לא יודע בדיוק כמה, כי זה עניין פרטי של כל אחד ואחד. אגב, אולי תחשוף באיזו פרסומת הופעת? סתם מסקרנות...

johny_abola

New member
מירן, גם אתה הופעת בפרסומת. באיזו?

זכור לי שפעם אמרת את זה בפורום פרסומות.

AbraCadabrA

New member
השאלה האמיתית

איך לכל הרוחות הם הצליחו להשיג טנק!!! אפשר להשכיר טנק פר יום מצה"ל ?????

MrKashtan

New member
אתה יכול לצחוק כמה שבא לך

אבל גפן מרוויח בחודש מה שאתה מרוויח בעשור. יום טוב.

למעלה