ידעתם על זה משהו כי אני לא על זה
E epitaph New member 10/10/05 #3 כן, ידענו... בזמן האחרון כולם מרחפים פה, גם היו כמה שירשורים בנידון. אני לצערי כנראה לא הולך, מתחיל ללמוד יום אחרי ואין לי הרצון גם להיות בשוק וגם להיות עייף ביום הראשון באוניברסיטה.
כן, ידענו... בזמן האחרון כולם מרחפים פה, גם היו כמה שירשורים בנידון. אני לצערי כנראה לא הולך, מתחיל ללמוד יום אחרי ואין לי הרצון גם להיות בשוק וגם להיות עייף ביום הראשון באוניברסיטה.
Y yotamn9 New member 10/10/05 #4 כן אני אולי הולך. רק צריך שאבא שלי יחליט אם הוא רוצה לבוא, ואם הוא מסכים לשלם 180 ש"ח לכרטיס
S Sum41xGiRL New member 10/10/05 #7 מחממים לי את הביצים סתם להקה מעפנה.. אני מעדיף לשמוע שריף הילד הדרוזי ואומ כול טוקום
O One Echoe New member 11/10/05 #12 אני דווקא... לא הכי אוהב מטאל, הם בערך להקת המטאל היחידה שאני מסוגל לשמוע.
Y yotamn9 New member 11/10/05 #10 אממ שאלה אתם יודעים אילו שירים אמורים להיות? הכוונה היא האם יהיו שירים רק שלו, או גם שירים שהוא עשה עם ריינבו ובלאק סאבאת'?
אממ שאלה אתם יודעים אילו שירים אמורים להיות? הכוונה היא האם יהיו שירים רק שלו, או גם שירים שהוא עשה עם ריינבו ובלאק סאבאת'?
B bazmaster New member 16/10/05 #19 בראיון שהיה איתו... במטאליסט, הוא אמר שהוא יעשה את כל "הולי דייוור" ולדעתי הוא יעשה חוץ מזה את כל הלהיטים(THIS IS YOUR LIFE,BIG SISTER,ROCK AND ROLL CHILDREN)
בראיון שהיה איתו... במטאליסט, הוא אמר שהוא יעשה את כל "הולי דייוור" ולדעתי הוא יעשה חוץ מזה את כל הלהיטים(THIS IS YOUR LIFE,BIG SISTER,ROCK AND ROLL CHILDREN)
Z zoe80 New member 11/10/05 #13 להקה מסריחה.....נשבר כבר ממטאל.... במיוחד משלהם. שיחזרו להופיע בתורכיה.