ידעתם כמה יקר לנשום?

cafesito

New member
ידעתם כמה יקר לנשום?

האויר שאנחנו לוקחים כמובן מאליו, שלא עולה כסף לאדם בריא, מסתבר כיקר בטירוף כשממתינים להשתלה. עשינו חשבון היום כמה עלתה צריכת הדלק מאז שמחולל החמצן הנייד נטען כל בוקר וערב בשעה של נהיגה מ או אל העבודה. הוספנו את הגידול בחשבון החשמל שהחל כשהגברתי את השימוש במחולל החמצן הבייתי. הוספנו עוד כמה תוספי מזון והמחשבון נפל מהיד. 720 שח חשמל ו330 שח הפרש בחשבון הדלק לעומת חודש נטול חמצן... תוסיפו על כל אלו הוצאות נוספות שיש רק לנו ותראו שכל מה שנוכל להילחם עליו בביטוח לאומי ובכל רשות אחרת חשוב מאוד מאוד. יקר להיות חולה ועוד יותר יקר להיות חולה שמנסה לחיות בריא... תחשבו על זה

A n t o n

New member
אין פה מה לחשוב

לצערי הדבר ידוע! אפילו אם תקח את האוטו, בנאדם בריא בגילי יכול להסתדר יופי בלי אוטו, ובמקרה של יציאות יקח את האוטו של ההורים... אני לא יכול! כל יציאה שלי מהבית חוץ מלהוציא זבל ואת הכלבה להשתין אני חייב את האוטו! לבית חולים, לצבא, לסידורים, לחברים, ליציאות וכו' וכו'. רק בזכות אוטו אני לא מוגבל בתנועה. והאוטו עולה ועולה הרבה כסף, ביטוחים, דלק, תיקונים וכו'. כמובן מזון שאני משתדל לאכול הרבה דברים שיש בהם הרבה קלוריות, הוצאת כסף על אוכל בחוץ כי לפעמים אין זמן וכוח לסחוב מהבית ואפשר להמשיך בלי סוף.

sporTV

New member
../images/Emo45.gif

ידוע, מורגש..... לגבי השימוש ברכב. הרכב פשוט "מציל" לי את החיים. הוא בעיקר חוסך כל כך הרבה זמן ומעניק כל כך הרבה עצמאות שזה פשוט שווה כל שקל. זה אפילו לא בגדר מותרות. אני בטוח שלא הייתי מצליח לקיים חיים פעילים כמו שיש לי היום ללא רכב. במקום שעה וחצי של אוטובוסים רק חצי שעה נהיגה. במקום להצטופף באוטובוסים עם מלא אנשים וחיידקים - פרטיות ונוחות. בקיצור, נולדתי לנהוג כדי להגיע. כסף, כסף, כסף....... בא, הולך, יבוא, ילך, מה שכן - האיגוד דואג שהוא יבוא
אנחנו כל כך ברי מזל שיש לנו איגוד שהוא משפחה.

למעלה