ידעתי

אומרים ש

היה פה שמח לפני שנולדתי
אוףףףףף

jane34

New member
מה פתאום זה לא עליך....

כפרות..... ....וואלה היה פה שמח לפני ורדהתפוזזזזזזזזזזזזז אבל את? נהיה פה שמח אחרי שנולדת...... מבטיחה לשיר כל יום בסוף המשמרת.....כמה טוב שבאת הביתה.....כמה טוב לראות אותך שוב..... אבל רק את תחליטי אם את עוברת לג'ונגל או לא........ ג'יין שמחכה בקוצר רוח לשמוע כןןןןןןןןןןןןןןןן.......ממך........

d a n i e l s 5

New member
אמרה חיפושית נכון....

ועל זה אני מוסיפה ש....... זה מה שרצית מזמן ולא העזת.....והנה מישהו מזיז לך את הגבינה.

Kטלנית

New member
בואי ביחד ../images/Emo13.gif

גששית בלשית את והחוש השישי שלך
הנה גם אני מתחילה להתארגן " לתזוזה" מה שמעודד אותי שאני הולכת לעוף החור שאני גרה. יודעת שזה לא קל נשמתי, אבל זה נכון תחשבי חיובי ( יודעת שקשה )
איך אומרים: "משנה מקום משנה מזל" יאנשאאלה תבוא עלינו כבר המזל הזאת ולא רק לעשות לנו טריסים וחלונות
אוהבת אותך נשמתי מחזיקה לך אצבעות שילך לך בקלות וזריזות בשבוע טוב

לכולם ../images/Emo24.gif

אין אייקון שמראה כמה אני רועדת מפחד, זה לא פשוט. החלטה לא פשוטה בכלל, יש לי כאן מקום עבודה שיש לי בו ותק לא קטן, ילדים שנולדו כאן, חיים שיצרתי כאן במשך הזמן, לקוחות שמזמינים רק ממני. כן, זה החלום שלי לעבור מכאן,ואם היו לי ביצים (אולי של ילוטייל??) אז בטח כבר מזמן לא הייתי כאן. אבל חוץ ממני יש גם את הילדים שלי שקרובים במרחק לאבא שלהם, הוא גם זמין להם במרחק הזה,ולא רוצה שיפסידו את המעט שמציע להם. רועדת מפחד, לא רק אני בתוך המשחק הזה מחמם את הלב לקרוא אתכם מזמינים אותי לגור לידכם, מפתה מאד להיות ליד אנשים אהובים באמת, אבל בחוקי המשחק שהוכתבו עבורי יש חיילים שמזיזים אותי למרות רצוני

סופי תשמעי

יש פה בית קרקע 200 מטר גינה חנייה אישית גדולה ורחבה נוף מדהים שכן פצצות לגבות...הוא לא יבוא כל שבת בבוקר לגחנון (הוא מעדיף שמגישים אצלו) 4 חדרים מחסן ענקי משהו כמו 80 מטר רחוב שקט עם בריזה טובה וכל זה במחיר של 380 דולר לחודש... להזמין משאית?

../images/Emo12.gif

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח רחוק לי

Rinattt

New member
סופיההה...

תתקרבי קצת, רחובות, גדרה, משהו יותר קרוב למרכז, וקרוב לאבא... חוץ מזה, יש לי 2 חדרים כרגע שלא בשימוש, הבנות אוהבות לישון יחד, ככה ששניים כרגע פנויים
ואני אפילו מסכימה שמזל תישן >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> בחצר...
< נעשה לה בית קטן נווווו אני אתעלף אם תהיה לי חיה בבית > וברצינות... משנה מקום משנה מזל < לא מזל שלך >... תזכרי כמה חשבת על זה... עכשיו נזרקת למים בלי שתרצי אז יאללה תתחילי לשחות... ב ה צ ל ח ה
ואם תצטרכי עזרה >>> שלחי מסר חחח

על דבר אחד מתעקשת ../images/Emo88.gif

מזל בתוך הבית !!! אפילו הקטנה שלי לא תסכים שמזל תישאר בחוץ גררררררר (אני אספר למזל)

חיזקי ואימצי

ובית תמצאי אם עזרה תירצי מהיושב במרחק נגיעה רק תבקשי יש לי רקע יש לי לב ולעזור מאוד אוהב אז חיזקי ואימצי ובית בציק תמצאי אז שיהיה בהצלחה וחוץ מזה אולי יקח שנה למכירה אז על תחששי ובדרכך המשיכי

החתולית

New member
גבינה יקרה שלי

את צודקת בעניין עזיבת איזור המגורים שלך - לא הגיוני לעבור למקום מרוחק. אבל, אפשר לעבור לשכונה אחרת, אפשר לעבור לאחד המושבים (הלא דתיים) שלידכם, אפשר לנסות לשכור בית באחד הקיבוצים שבסביבה - אפשר הרבה דברים שיעשו לך טוב על הנשמה. זה בטח לא נוח לעבור דירה, אבל זו הזדמנות למשהו חדש שירענן אותך.

jane34

New member
סופי קבלתי עכשיו במייל

ספור יפה של רבי נחמן מברסלב על נצול יחיד באי בודד שמצליח לאסוף את עצמו בונה בקתה יוצא ליער לקושש עצים חוזר ורואה שהבקתה נשרפה...הוא בייאושו פונה להשם יתברך ושואל: "איך יכולת לעשות לי את זה? אסון אחרי אסון אתה ממית עלי..." נרדם האיש והתעורר מרעש מנועי המסוקים שבאו להצילו...שאלם כיצד ידעו שהוא שם ומושיעים ענו לו שהם ראו את העשן שהוא סימן להם וכך הגיעו... והמסר הוא: כשהצריף שלכם "נשרף" זה יכול להיות סימן עשן שצריך להישלח ולהוציא אתכם מהמקום בו אתם תקועים למקום חדש וטוב יותר... כשאדם יודע כשכל מאורעותיו הם לטובתו זאת הבחינה.....ולי נשאר לאחל לך רק בהצלחה בכל דרך אשר בה תפני ללכת....אוהבת אותך ולא מקנאה בך בכלל ...דווקא מעניינת ההצעה של טלה תחשבי על זה.....

jane34

New member
הלוואי וזה היה שלי...אפלו חצי ממנו

הייתי מוכנה לקבל ממה שהיה לו.... שלחה לי את זה היום המחנכת של הילד מכתה א' ואנחנו שומרות על קשר ....... יש לה דרכים מיוחדות לעודד אותי לותת לי לראות את החיים מזוית שונה מדהים איך שהיא כל פעם קולעת בול!!!!! שמחה שנהנית!!!!!

maof

New member
וואלה מענין ../images/Emo13.gif

אהבתי ת'סיפור
מעוף

"לא בכל הדרכים שרציתי ללכת

הלכתי..." מיזמזם לי בפה כשקראתי אותך. כל שינוי יביא איתו רק טוב,את תראי!

למעלה