ידעתי שכל זה משחק...

ידעתי שכל זה משחק...

לפני שבועיים בערך הכרתי מישהי חמודה..מאוד...שהכרנו דרך הצ'אט ומשם זה התגלגל בסופו של דבר ניפגשנו.. היא נראית טוב...והיא ישר מצאה חן בעיניי.. מפה לשם הקשר התהדק בתקופה מהירה ואמרתי לה שאני מתאהב בה..והיא אמרה לי שהיא אוהבת אותי.. המשכנו להיפגש והכל היה סבבה אתמול בלילה..אני מדבר איתה באיי סי קיו..והיא אומרת שהכל רץ מהר והיא לא מוכנה לחבר אז אמרתי לה שגם אני לא רוצה חברה בנתיים ושאנחנו לא חייבים להיות חברים עכשיו...פתאום היא אומרת לי.. אני לא אוהבת אותך זו הייתה התאהבות של הרגע.. חטפתי עצבים ואין לכם מושג כמה אני עד עכשיו מתעצבן בכל פעם שאני חושב עליה אמרתי לה שאני לא רוצה איתה קשר בשום דרך ובשום צורה..עכשיו שאני חושב על זה הייתי תקיף מדי אבל אני חושב שזה מה שהיה צריך לקרות..היא התקשרה אליי ובכתה אמרה שבלעדיי החיים שלה לא שווים.. אז שאלתי אותה אם זה נכון..בשביל מה אמרת שאת אוהבת אותי אם לא היית בטוחה כדי לגרום לי לחשוב שסוף סוף מצאתי אהבה אמיתית ואחר כך לרסק לי הכל.. וזהו היא מתקשרת אבל אני לא עונה.. איך אתם חשובים שהתנהגתי כלפיה?

עוד משהו..במקום לפתוח הודעה שונה..

עוד בערך חודשיים יש לי יום הולדת...ויש לי ידידה תוקפה ארוכה כמעט שנה..ואני מאוד מאוד רוצה לפגוש אותה..אבל המרחק לא ממש אפשרי..היא גרה בדימונה 4 שעות נסיעה מטבריה...זה רחוק מאוד..ואני יודע שאין סיכוי שהיא תיהיה פה..וזה מאכזב אני כל כך אוהב אותה(בתור ידידה)..ואני מת לפגוש אותההה...

ל י ס ו ש

New member
יש טלפון...../images/Emo35.gif

ואגבבבבב..... לי לא נתת תפלאפון הנכון שך!! התקשרתי... וזה היה טעות..חי..חי..חי.. באיסי תן לי תמס האמיתי...

כן יש לה פלאפון...

אנחנו מדברים לפעמים בטלפון.. והמספר שנתתי לך אם הוא לא הנכון אז אני אתן לך אותו באיי סי קיו..

sh53

New member
4 שעות נסיעה המרחק ביניכם?

אולי היא תגיע לאמצע הדרך ביניכם וכך גם אתה, ואז כל אחד ייסע בערך שעתיים, ואז זה לא יהיה נורא כל כך, נכון? חוץ מזה שאתם לא נפגשים כל יום, ואם אתם משוחחים ביניכם והקשר ביניכם חשוב לכם, אז תקבעו להפגש ותשקיעו בזה (עוד מעט חנוכה, שווה לבנות על פגישה בחנוכה כשאין לימודים).

*superstar*

New member
תגובה..

למה חטפת עצבים..? תגיד תושה שהיא הייתה כנה איתך ואמרה לך את האמת בלי לשחק משחקים של ילדים קטנים! אתה לא יכול להגיד לה מה להרגיש.. לפי מה שאמרת היא רוצה להשאר בקשר.. תן לזה צ'אנס... אני בטוחה שאתה לא שונא אותה והיא לא שונאת אותך.. אולי אחרי שתכירו יותר זמן זה יתפתח ואולי לא.. אל תשלול *דיד*

De-Panther

New member
../images/Emo31.gif לפחות לא עכשיו|זבנג|../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

אולי בעתיד יהיה משהו אבל עכשיו יהיו בעיקר כעסים ואולי ריבים... וזה יגרום לכך שגם אם היה יכול להיות משהו בעתיד הוא לא ממש יתקיים... אם היא עכשיו תגיד לך שהיא אוהבת אותך ורוצה להיות איתך אז לך על זה...

sh53

New member
מאחר ואתה מכיר את עצמך כאחד

שמתאהב מאוד מהר, רומנטי חבל על הזמן, לוקח ללב ונפגע מאוד מהר - אולי לא כדאי לשפוט אותה כל כך מהר? אולי היא נבהלה מזה שכבר התאהבת בה אחרי שבועיים? אולי היא פוחדת להביע רגשות כל כך מהר? אולי אהבה זה דבר שמבהיל אותה (זה לא אומר שהיא לא רוצה אהבה, אולי היא פוחדת מזה). סה"כ אתם מכירים שבועיים, הבחורה מאוד מצאה חן בעיניך והחלטת לומר לה שאתה מתאהב בה, היא ענתה לך שהיא אוהבת אותך (אני מניחה שאם היא לא היתה מרגישה כלפיך כלום, אז היא היתה אומרת "לא" בצורה נימוסית אחרי שראתה אותך). לא יכולה לומר לך ב- 100% אם זה כן או לא. יכול להיות שהיא נבהלה מהמהירות שהקשר התקדם ביניכם (אתה אפילו אמרת בעצמך "הקשר התהדק בתקופה מהירה", אולי התהדק מבחינתך אבל היא צריכה יותר זמן ולוקח לה יותר זמן להתאהב ושהקשר ביניכם יתהדק?). עובדה שאח"כ היא התקשרה אליך ואמרה לך שחייה בלעדיך אינם חיים, האם זה לא רומנטי בעיניך? האם זה לא משהו שאתה רוצה לשמוע? אולי בגלל הכעס לא שמת לב למילים? אני חושבת שאלה מילים יפות ומקסימות. היא מתקשרת שוב ושוב, ואתה לא עונה, האם זה לא מביע אהבה מצדה כלפיך? אולי אתה אוהב אותה יותר ממה שהיא אוהבת אותך, כי אתה מסוגל להתקדם עם הקשר מהר והיא צריכה יותר זמן ממך, אבל אין זה אומר שהיא לא אוהבת אותך, היא פשוט זקוקה למרחב וזמן. אז בסוף אומר לך - אהבה לא מוצאים כל יום. מצאת בחורה שמוצאת חן בעיניך? הייה סבלני עמה. לא צריך לכעוס ישר. הכי קל לכעוס, יותר קשה לוותר - אבל כשמוותרים באה אהבה ולא מפסידים.
מקווה שעזרתי לך מתוק

תודה רבה..על כל העצות..באמת...

באמת שעזרתם לי.. בקשר לידידה מרחוק...כנראה שאני איאלץ לוותר אבל אין לי ברירה.. בקשר לאהבה היום אני אמור לראות אותה כשכולם יוצאים והיא רוצה שנדבר אמרתי לה שאין לי כל כך הרבה מה להגיד לה אבל אני מוכן להקשיב.. אז תודה אני אעדכן אותכם היום בלילה כשאני אחזור מהיציאה..

למעלה