ידעתי שזה יקרה

Levinzone

New member
ידעתי שזה יקרה

אוף...למה אני ערה????? הלכתי אתמול לישון ב8 נראה לי (הייתי עיפה, מה אתם רוצים?), ועכשיו התעוררתי..יופי יעל יופי! מה עשיתם אתמול? יצאתם בניגוד לאנשים כמוני?? טוב מה אכפת לי? אני היום הולכת למוניקה סקס ואפילו לא משלמת על זה, וגם יש לי בית ריק החל מהיום ועד יום שבת.... עדיין עיפה -יעל-

Levinzone

New member
במופת בראשון.

נראה לי שכבר שאלו את זה פה, אבל מישהו הולך להופעה של סאנשיין? זה ב14 ומופיעות מלאאא להקות.... אבל זה עולה 100 ש``ח...בקיצור- נשארו כרטיסים?

kirk hammet

New member
אה קרוב לבית

אולי אני ילך לשם ... כמה עולה כרטיס ?? לא שאני מאמין שנשארו ... אבל אולי נלך ונשב בחוץ ונשמע את זה מבחוץ ונחכה לחברייה של הלהקה בחוץ ליד היציאה .. לקחתי ככה חתימות כבר מקיציס פרידמן ... אז למה לא ממוניקה סקס ...

rastotman

New member
נננננננננ!

<ריענון לגררר המוכר> מתוך היותי חיפאית צעירה שלא מגיעה יותר מדי לתל אביב [בעיקר לא בימים טרופים אלו], אני אעריך שאת מיתכוונת להופעה הזאת עם האלף להקות ואיפה הילד בהרכב המקורי כמו שהבטיח הגלינץ למעריב לנוער של לילך. ואני כועסת! העולם פשוט הפסיק לחשוב עלי, לא רק שאני לא אצל כרמית או בדרך לשם וההגעה לשם נעשית יותר ויותר מעיקה כל שיחת טלפון שלי עם אדם מועק אחר, האנשים הנפלאים האלה החליטו לעשות הופעה [שאני רוצה לנכוח בה, באמת!] באמצע השבוע באמצע ההתרעות בתל אביב ועוד לספר לי על זה! כאילו שיש איזשהו סיכוי קלוש שאני אצליח להגיע! נננננננ! -מי ייתן ודולצינאה תיסלח לי.

אני אוהבת את הננננננננ...

אני תמיד בעד חידושים כל עוד הם באים מאנשים ותיקים... אולי מספיק לעשות ממני דיקטטורית צמאת דם?... זה התפקיד של הנעל... ראסטות, אני מאמצת את ה``נננננננ``. נננננננ לכולכם, אנשים חצופים!! דולצינאה.

מוניקה סקס

לאאאאאאאאאא איפה הילד!~!!!!!! תקראי את ההודעות לפני שאת מגיבה עליהם!

Levinzone

New member
אני מאמינה שהיא התכוונה

להופעות של סאנשיין... ולא של מוניקה סקס.. לא חשוב בכל מקרה ביטלו את מוניקה סקס.. למישהו יש תמונה של פיטר רוט?

למעלה