ידעתי שזה יקרה

וואו! נשמע כבדדדד

מה עוד היה בפולין (שאל זה שעוד לא אזר אומץ לנסוע לשם, זה שכל סביו וסבותיו משם)

יובל

היה המון בפולין. הפורום הזה קטן מלהכיל, גם האי-מייל לא מתאים. בוא ללונדון ואספר לך!

Mega Babe

New member
היי ורד-נעים מאוד

קראתי והצטמררתי. האם אבא שלך מרגיש בטוב אחרי הביקור הזה? נתתם לו מתנה מדהימה.

כן. הוא מרגיש נפלא

היינו משפחה חמה ומאוחדת. וכמו שהוא אומר "הנצחון הפרטי שלו על היטלר".

כמו שפיטנס אמר

זה תלוי בחברים איך הפורום יראה. זה תלוי בחברים להפוך אותו למעניין. זה תלוי בחברים לגרום שיהיה פה שמח ועליז! הפורום של הגולשים ובסה"כ הוא תוצר של החברים שבו. את יודעת ורד, האמריקאים כמו באמריקה - בגדול והאירופאים, אנא ערף מה עם האירופאים, אנחנו פה ויהיה לנו טוב

מאייסטרו תופס תשים לב.....

איך שאנחנו בהודעות האלו מכנים את עצמנו "אירופאים", "אמריקאים"?? מה קרה ל"ישראלים" או לפחות ל "ישראלים/אירופאים" או "ישראלים/אמריקאים? כנראה זה מה שקורה כשנמצאים הרבה שנים בחו"ל.......

ליילה

New member
אוי ורד, אני מקווה שזה לא נכון....

אבל אם בכל זאת זו ההרגשה שלך, אז תגידי לנו מה היית רוצה שיהיה פה שקשור לאירופה ומיד נסדר את העניין. ממש לא בא לי שמישהו פה ירגיש מחוץ לעניינים, זה פורום ישראלים בחו"ל ולא פורום ישראלים בארה"ב וקצת אוסטרליה. אז כל שאלה , או רעיון שקשור גם למדינות אחרות וכמובן לאירופה יתקבל בברכה בפורום או במסרים שיהיה לך יום כתום

מרב, זו הייתה הערה ולא ביקורת

אני חושבת שאת צודקת, ואת זה צריכים להציע חברי הפורום האירופאים. אבל תחושתי שאנו מועטים מול רבים וטבעי הוא שיעלו יותר שאלות והגיגים הנוגעים לארה"ב. אני מבטיחה לחשוב על זה ולחזור עם רעיון (אולי) ואשמח שגם שכני האירופאים יעלו נושאים שיכולים לעניין את כל השאר. אני מוכרחה לציין שדוגמת פורום אירופה אחר (שאת שמו המפורש לא אציין) אני חושבת שלפורום הזה יש פוטנציאל חלוקה.

ליילה

New member
ברור לי שזו הייתה הערה ולא ביקורת

והאמת שגם אם זו הייתה ביקורת, אין לי בעיה עם זה. מה שצריך עכשיו, זה לנסות לסדר את העניין. אני גם אנסה לחשוב על דברים, אבל חברי פורום אירופאים, אם יש משהו שאתם מעוניינים שיהיה ואין, אם יש רעיון איך להתעלות באיכות (אם לא בכמות...
) על האמריקאים, כל רעיון יתקבל בכיף

אהה.....עכשיו הבנתי..../images/Emo3.gif

לפי המשפט האחרון שלך ליילה, "איך להתעלות באיכות על האמריקאים" את למעשה פותחת את העניין לתחרות, AMERICA V. EUROPE
או. קיי...על מה מיתחרים? מי השופטים? ןהכי חשוב: מה הפרס??

הוא צודק ויש לו דילמה

יש לו ´עבר´ אירופאי! אני חושבת שלא התכוונת למילה איכות ממש. לישראלים יש תכונה אחת מוזרה: להתפס למילים! מה שרציתי זה להרחיב את מעגל הנושאים הנדונים בפורום.

בוקר טוב ורד ../images/Emo124.gif

עכשיו קילקלת הכל כשאמרת "יש לו עבר אירופאי".....רציתי דווקא להיות "סוכן אירופאי" בתחרות הזו. יעני, לעבוד ב M1 ולא ה-CIA
טוב, גמרתי את ריצת הבוקר שלי במזג האויר המשגע הזה. זמן לארוחת בוקר
ואחרי זה
לעבודה..... בבקשה להיות ילדים טובים היום....לא מריבות...ואם יש תקראו לי...לא רוצה להפסיד את ה-FUN

ליילה

New member
לא התכוונתי לפתוח תחרות

טוב, אולי כן, אבל תחרות בונה, לא תחרות רעה... והקטע של האיכות באמת היה בהומור, הרי כולנו ישראלים, ולכן האיכות היא כבר חלק מאיתנו לא חשוב איפה אנחנו נמצאים....
או שלא....
בכל מקרה, עדיין יהיה משמח לשמוע באמת מה קורה באירופה ובמקומות אחרים. יום כתום לכולם

תאמיני לי ליילה ............./images/Emo9.gif

שאין צורך בהסברים.....אם לא הייתי חושב שאת אומרת את זה ברוח של הומור הייתי ממזמן שולח את ה"דוברת הראשית" שלי (הלו הלו....את יודעת למי אני מתכוון
) שתתן לך את דעתי בצורה שלא משתמעת לשני פנים....
שיהיה לך יום זורח

למעלה