ידעתי שזה יבוא...
רק לא ידעתי מתי! אתמול הבת שלי באה אלי ואומרת שביום שישי יש מסיבה אז גייסתי את כוחותי ופתחתי בשלב החקירות... איפה, מתי,מי הולך,מתי את חוזרת וכול... והתשובות לא בדיוק מרגיעות... יום שישי ב23:30 זה מתחיל... לא יודעת מתי זה מסתיים... החברה´ הדגש||כולם הולכים(מכירים את הכולם?) ואיפה? באיזה קיבוץ...במועדון! תשובה מידית שלי - לא
מה??? זה לא פייר-היא אומרת- אתם אף פעם לא מרשים לי כלום(הגזמה נוראית) אבל האמת היא שהיא רק בת 14 ,מקובל שבגיל הזה המסיבות מתחילות כל כך מאוחר? ואם כולם הולכים זה אומר שאני חייבת לאפשר לה ללכת? מי זה הכולם הזה??? היא הבת שלי ואני צריכה לדאוג לה...לא ככה? ומצד שני...בכל זאות במשך השנים חינכנו אותה לעצמאות וחשיבה עצמאית ורוצה לאמין שהיא מסוגלת לעמוד מול מצבים "קשים" ולעמוד על שלה דילמה...מה עושים? בוקר טוב לכולם! ושאלה יהיהו הצרות שלנו - לא?
רק לא ידעתי מתי! אתמול הבת שלי באה אלי ואומרת שביום שישי יש מסיבה אז גייסתי את כוחותי ופתחתי בשלב החקירות... איפה, מתי,מי הולך,מתי את חוזרת וכול... והתשובות לא בדיוק מרגיעות... יום שישי ב23:30 זה מתחיל... לא יודעת מתי זה מסתיים... החברה´ הדגש||כולם הולכים(מכירים את הכולם?) ואיפה? באיזה קיבוץ...במועדון! תשובה מידית שלי - לא