ידי החוק

RoyalWizard

New member
ידי החוק

אוי זאת סדרה כזאת טובה! ראיתי היום את הפרק הראשון ונדמה לי שראיתי גם כמה פרקים בעבר הלא כזה רחוק איפשהו... סידרה טובה אני פשוט מת על איך שהשמנמן הזה סמו משחק אותה

תגיד...

למה אתה תמיד רואה את כל הסדרות המוזרות האלה שאף אחד לא שמע עליהן?! דמט! זה מרגיז אותייי!!!!
*הורג את ויסמן* *נזכר שהוא חייב לי בוטנים ממולאים אז מחזיר אותו לחיים*

DesertRose1

New member
אני שמעתי על זה דווקא...../images/Emo3.gif }}../images/Emo11.gif

ונראה לי שאפילו ראיתי את זה פעם. אבל אני לא ממש זוכרת...

נו, זה הסדרה עם הסיני השמן ההוא

הומוריסטית למדי... משעשעת... אבל בעניין סדרות משטרה אני נשאר נאמן לדעתי שסדרת המשטרה הטובה ביותר שאי פעם ראיתי הייתה Hill Street blues שנקראה בעברית "בלוז לכחולי המדים"...

RoyalWizard

New member
אהה כן???

אז זרביב אתה לא לובש גרביים תואמות!!! וד"א אני זה שרואה סדרות שאפחד לא שמע עליהם?!?! אחום דרגון בולז זי אחום אחום

RoyalWizard

New member
אה וזרביב

התכוונתי יותר לא לכל האלה מהכת שלך שרואים את זה דיברתי על זה שאתה פה בערך היחידי שרואה את זה ואומר לי סדרות שאפחד לא רואה כי ידיי החוק זאת סידרה טובה!

אחום אחום

"הכת" שלי שרואים את זה... כן'כן זו רק כת קטנה כזאת... קטנטנה, האין כך? "חיפוש ברשת של dragon ball . תוצאות 10-1 מתוך בערך 2,740,000. החיפוש נמשך 0.10 שניות"

רגע!!!!!!!!!

ויסמן!!!!!!!!!! למה לא אמרת מלכתחילה שזה עם הסיני השמנמן הזה שהוא ג'קי צ'אן וונאבי!!! ווייייייייייייי אהבתי את התכנית הזאת
היא הייתה גרובית כזאת... אויש... נוסטלגיה, נוסטלגיה... חיחי, בכל זאת אפרסם: "חיפוש ברשת של martial law . תוצאות 10-1 מתוך בערך 995,000. החיפוש נמשך 0.21 שניות." המממ... האמת שזה לא רע בשביל תכנית לא מוכרת כגון ידי החוק, אבל עדיין זה לא מתקרב אפילו לפופולאריות של דב"ז... אז נא לך! תאכל ת-ל-ב

wendigo

New member
אני צפיתי בסדרה בעת

שהיא הייתה משודרת בערוץ 2. בהתחלה חשבתי שהיא סדרה טובה בגלל האומניות לחימה, אבל לאחר מכן הבנתי שזאת סדרה סוג ז' כמו "ווקר" ודומיו.

wendigo

New member
זהו, שגם אני חשבתי ככה

שזאת סדרה טובה מבחינת האומנויות לחימה, והעלילה. וחשבתי שזאת סדרה אשר תחדש לי משהו, אבל בסופו של דבר התברר ששום דבר ממה שחשבתי לא היה בסדרה, חוץ מהאומנויות לחימה, שעם הזמן חזרו על עצמן.

LadyLuvJess

New member
הוו זאת הסדרה שהייתה...

בערןץ 2??? הם היו ארבעה שם אבל.. לא?? המממ נראה לי ראיתי אותה... נשמע מוכר. וב'מת אם זה מה שאני חושבת שזה אז זה היה נחמד מאוד...!

למעלה