ידית ברקס

dblast

New member
ידית ברקס

הידית פועלת בצורה חלקה עד שלב מסויים, ואז היא נלחצת במין קפיצות קטנות כמו חוסר שימון. המצב מסוכן כי אין לי רגישות בבלימה חזקה. ניסיתי לשמן אותה בשמן מנוע אך זה היה פתרון זמני ליומיים והתופעה חזרה. יש רעיונות לפיתרון?

h a j b i

New member
כי זה הסדר הנכון לבדוק בעיות

מהקל לכבד. שיעשה מה שהדוקטור הציע. כלומר לפרק, לנקות טוב ולהרכיב. אם זה ממשיך לעבור הלאה למה שאני הצעתי (לרוב זה נגמר בהחלפת הנוזל בלמים בלבד אבל לא תמיד).

h a j b i

New member
מתי הוחלף לאחרונה נוזל בלמים?

ובני כמה הצינורות בלימה?

dblast

New member
זה השלב הבא בבדיקה

במידה והפיתרון לא יגיע מהידית. האופנוע נרכש לפני כמה ימים. ולא ידוע לי מתי הוחלף הנוזל. בכל מקרה, בחול המועד אני מחליף דיסק ורפידות כי הגיע הזמן. ואשים ידית חדשה כי הנוכחית עקומה. איך אפשר לבדוק צינורות?

h a j b i

New member
ע"פ הידוע לי פשוט מחליפים אותם אחרי

זמן מסויים או כאשר יש בעיות בבלימה. נוזל הרבה יותר קל לבדוק - מסתכלים בעינית ורואים אם הצבע שלו עכור. זו גם יכולה להיות בעיה של אוויר שחדר למערכת ולא בהכרח צריך להחליף את הנוזל. בהנחה שאתה מטפל במוסל ולא לבד, תבקש מהם חוות דעת. בכל מקרה, אם כבר אתה מחליף רפידות ודיסק ואז תחליך בכל מקרה את הנוזל בלם על הדרך, לא עניין יקר. בקשר לצינורות בלימה. רוב הסיכויים שהם המקוריים כי מעט רוכבים מחליפים. על איזה אופנוע מדובר ובן כמה הוא?

Test For Echo

New member
סתם שאלה לא קשורה, שמתי לב שלחלק ממנועי

ה 500 של קאווא יש רעש שונה מלשאר. ספציפית ל KLE ול ER יש רעש מצרצר יותר, מישהו יודע למה?

shayoo70

New member
לER ולKLE יש את הרעש רק אחרי

זמן מסויים כלומר מדובר בסוג של מחלה כלשהיא .

r2m

Member
מצטרף לשאלה דומה

רעש של כמו "פלאפ פלאפ פלאפ" או "תאקה תאקה תאקה" (נו בטח, עכשיו אין מצב שתתייחסו לשאלה שלי ברצינות
) בקצב של המנוע, כשהוא קר בעיקר... חדש, לא היה קודם...(GPZ שנת 2000)

dblast

New member
אולי אתה מתכוון

לצליל של אגזוז מצלצל כאשר יש בו חתיכות של משהו מפורר..

r2m

Member
לא... זה נשמע יותר מקדימה...

האמת שאני נזכר עכשיו זה התחיל אחרי שיפוץ משאבת מים... אבל לא בהכרח...

dblast

New member
../images/Emo207.gif תפעול אזעקת סטינג

מישהו יודע איך מכוונים רגישות של אזעקת סטינג? ועוד אפשרויות בה? מה זה כפתורי D C?

למעלה