ידיעות Live earth

• פותח הנושא א15
  • פורסם בתאריך

א15

New member
ידיעות Live earth

1) לאחר מלא שמועות לינקין פארק שרה כמעט הופעה שלמה (15 שירים!!!). רשימת השירים: One Step Closer Lying From You Somewhere I Belong No More Sorrow Papercut From The Inside Numb Pushing Me Away Breaking The Habit Crawling In The End Bleed It Out The Little Things Give You Away What I've Done Faint 2) מי שרוצה קובץ Mp3 של ההופעה אז הנה הקישור: קובץ Mp3 - לינקין פארק ב-Live Earth. (אם הלינק לא עובד אז כנסו לאתר Linkin Park Italy ותרדו קצת ותגלו את הקישור) 3) לאחר השיר Lying From You (מי שלא ראה) הייתה איזה שהיא בעיה טכנית ולינקין פארק נאלצו להפסיק לשניות את ההופעה. 4) ידיעה שלא קשורה ל-Live Earth אבל קשורה ללינקין פארק: אתר Linkin Park Association עלה להאתר שלו רימקסים של שירי Grey Daze (להקתו של צ'סטר לפני לינקין פארק). קישור לרימקסים כאן

Swanton Bomb

New member
איזה פלייליסט ../images/Emo99.gif

קצת מאכזבת העובדה שיצאלנו לראות רק שני שירים. איפה אפשר להשיג את ההופעה?

א15

New member
המשך ידיעות Live Earth

אז כך את ההופעה אפשר להשיג כבר ב-youtube!!! מי שרוצה Playlist שבנתיים יש בו מה שפורסם ב-youtube אז שיכנס לקישור הבא.. השירים שאין ב-Playlist הם: Lying From You Papercut Pushing Me Away (הגרסה היפה יותר!!.. לפי דעתי) Bleed It Out (הסינגל הבא!!) Faint (הגרסה הארוכה) וכמובן אי אפשר לראות באמת מה קרה בסיום השיר Lying From You. (מי שלא יודע: הקהל התחיל להתלהב יותר מידי ונוצר דוחק {שמזכיר את משחקי בית"ר ירושלים ולא את ההופעות של לינקין פארק} ולינקין פארק נאלצה להפסיק את ההופעה ל-15 דקות {תיקון מההודעה הקודמת})

LPMCR

New member
../images/Emo163.gif תודה D:

אבל ברמיקסים כמעט לא שינו את השירים בכלל D: מכפת לי עדיין שירים יפים

SuperTom

New member
רמיקסים זה לא ממש המונח המדויק פה

יותר לכיוון Remastered. אני מניח ש-90% ממכם הורידו או שמעו פעם את ההקלטות המקוריות של הדיסק הגאוני הזה, האיכות לא הייתה מדהימה כל כך. שון דואדל (לשעבר עם צ'סטר בגריי דייז ולעיתים יחד איתו ב-Bucket of Weenies) לקח את המושכות והפך את ההקלטות האלו למשהו איכותי שנשמע הרבה יותר טוב ואפילו עם כמה בונוסים בדמות קטעים שלא הופיעו בשירים המקורים, אם תשמעו טוב טוב תשימו לב לכמה דברים קטנים שחדשים פה. נשמע מצוין לדעתי...מקווה שיום אחד אכן הוא ייצא שוב למכירה.

LPMCR

New member
../images/Emo163.gif כה נחמד מאוד D: בכלל הם היו להקה

מעולהD: אבל המקום של צ'אזי זה ב LP :)

א15

New member
המשך ידיעות Live Earth

טוב לאחר שאמרתי אתמול שיצרתי Playlist של לינקין פארק ב-Live Earth. אז היום לאחר כמה תיקונים סיימתי את עבודתי בהצלחה ואני גאה להציג לכם את כל ההופעה במלואה (חלק מהקלפים אני העלתי ל-youtube בגלל שהם לא נמצאו ב-youtube). מי שרוצה לראות שוב את ההפסקה בההופעה בה אפשר לראות קהל דחוק מול להקה שמנגנת בשביל הכיף ומחכה שהאנשים יזוזו כמה מטרים אחורה... אז הנה הקישור: The barricade Incident - הקטע המלא (בקישורים להודעה), הקטע הקצר. שכחתי את ה-PlayList של ההופעה, אז הנה הקישור: Linkin Park - Live Earth (דרך אגב: הוספתי ב-PlayList את הקטע שבו צ'סטר רוקד עם מייק וג'ון נותן קצת מיכולתו האישית)/ (הודעה אישית למנהל אתר לינקין פארק ישראל: יש ב-PlayList קישורים לשירים שאין לך באתר שלינקין פארק שרה אותם אתמול ב-Live Earth)

SuperTom

New member
thanks

הייתי גם כך באמצע עדכון לינקים...תודה, והקטע עם הגדרות משעשע ביותר :)

SAMAR

New member
../images/Emo203.gif תודה רבה :)

ג'ו החמוד הזה :) אחאחאחאח כפרעליהם

למעלה