ידיעות תתביישו!!!

faery18

New member
ידיעות תתביישו!!!

כניראה ידיעות אחרונות, ראו שמעריב השיגו את כמות ההצבעות של כל מתמודד מהשישייה, ואכלו את הלב שמעריב כן והם לא. אז מה הם עשו? הלכו לעשות כתבה הזויה עם מקומות שונים לגמרי. וכאילו מישהו באמת קונה כתבה שתומכת בהפגנות ובצעקות של מעריצות דב"ח. במקום לכתוב שזה אבסורד ומגוכך ניראה כאילו הם מאמינים שבאמת מישהו "חיבל" בהצבעות של דב"ח. אוי ויי.. עצוב ..עצוב.. הרי אני מצביעה קבועה של מארינה, וגם לי הופיעו הודעות של "לא נשלח", בקיצור, הכתבה הזאת הזוייה ומעוררת רחמים על ידיעות אחרונות. איך יכול להיות ששלומי בראל בין המקומות הראשונים פיתאום? הרי הוא כל הזמן נשאר אחרון עם המודח. וברור שהכתבה באה לפגוע במארינה שהיא אכן מקום 2 אבל משום מה ידיעות אחרונות החליטו שפיתאום היא מקום רביעי פחח אנשים שכתבו את הכתבה ממש ממש סתומים. ועוד שמו תמונה ענקית של מארינה כאילו היא מועמדת להדחה, מה זה השטויות האילו?? יש אנשים שכואב להם שמארינה כ"כ מוכשרת וקשה להם להשלים עם תוצאות מעריב שלפיהן מעודה 1 מארינה 2 ודורון 3. אז ללכת ולעשות כזו כתבה זה באמת מעורר רחמים, אני אישית ממש לא מאמינה לשטויות שהם רשמו שם. מי שבוחר להאמין לשטויות כאלה שיבושם לו אבל אני אישית מרחמת עליהם ולא מאמינה לזה, פשוט דביליים.

Yarinv

New member
אז ככה

1. בועז מעודה 2. חן אהרוני 3. שלומי בראל 4. מארינה מקסימיליאן בלומין 5. אליסה שפרגה 6. דורון רוקח לא מאמין לזה, מה גם שמקומות 1,3,5 ו-2,4,6 בכלל הם לא חצאי הגמר. חוץ מזה, איך חן אהרוני הצליח להגיע עד למקום השני הגבוה אחרי שהוא הודח כי היה אחד לפני האחרון. אני נוטה להאמין לרשימה של מעריב.

ORTAL KOREN

New member
גם של מעריב לא נכון.

מה נראה לכם באמת יפרסמו את הדירוג,צאו מזה.

liri7

New member
לא סביר שחן במקום השני

הרי רק לפני שבועיים הודח. במחשבה שניה יתכן שדוקא ההדחה שנתפסה ע"י חלק מהצופים כלא הוגנת עוררה כלפיו אהדה. הוא עוד יעלה לגמר לא בגלל איכות השירה אלא כפיצוי על עוול שכביכול נגרם לו.... לדעתי צריכים לעלות לגמר: אליסה, מרינה ושלומי או בועז.

O 3 3

New member
דווקא בגלל זה,אנשים התעוררו.לא שמעת איך מחאו

כפיים רק שהזכירו משהו שקשור לחן[תראי את המחרוזת שירים של כל המתמודדים ולחן תעקו כמו משוגעים].

Coral T

New member
אם את אוהבת את מארינה אז מה איכפת לך?../images/Emo3.gif

אנשים שאוהבים אותה ולא מצביעים לה מתוך שאננות, יקראו את העיתון ויתחילו להצביע לה. ולא משנה אם זה נכון או לא נכון. בדיוק כמו שקרה עם אליסה, שעכשיו כל אלה שמעריצים אותה התעוררו ושלחו לה SMSים ולכן היא עדיין על הבמה של כוכב נולד.

ZiV GiLbOa

New member
ולמה את כל כך בטוחה ששל מעריב כן נכון?

ואולי לידיעות יש מקור טוב יותר?! אני לא אומר ששל מעריב לא נכון או ששל ידיעות כן נכון.. פשוט את מתעצבנת על משהו שאת לא יודעת אם הוא נכון או לא..

name1nick2

New member
כולם מחרטטים וזהו..***

ההפקה לא הדליפה לאף אחד...יש אנשים שמתיימרים לדעת ואומרים בעצם שקרים...רק המחוברים להפקה יודעים באמת...צאו מזה...

ZiV GiLbOa

New member
לידיעתך, קשת אישרה שהתוצאות של ידיעות נכונות

ולא של מעריב. לעיון: http://b.walla.co.il/?w=/3054/1153942

name1nick2

New member
לידיעתך..קשת לא אישרה ולא בטיח

"מקורבים להפקה" כן כן בסדר שמענו..כולם אומרים גורמים מקורבים להפקה...צאו מזה יא פתיים...מה נראה לכם.??? שהם ידליפו את הדירוג??? שבו בשקט כבר

ZiV GiLbOa

New member
לרוב מי שמאשר הם מקורבים להפקה

שהם בעצם המחוברים להפקה שהם יודעים יותר טוב מכולנו מה קורה מאחורי הקלעים של כוכב נולד ואני לא יודע מה איתכם אני מאמין להם (אולי בגלל שאני מרוצה מהתוצאות של יותר משל מעריב)

o pie

New member
זה לא הגיוני אבל!!!

כי לפי ידיעות החצי גמר הראשון זה בועז שלומי ואליסה. אם דורון היה חמישי ואליסה שישית זה היה הגיוני.

ZiV GiLbOa

New member
השקלול של חצאי הגמר הוא לפי מספר תוכניות..

ולא לפי רבע הגמר, לפחות ככה אמרו בתגובה לידיעות..

למעלה