ידיעה מ ynet

Master Stav

New member
לא אתפלא

אם זה לא מעשי ידיו להתפאר ( וזאת מתוך הכרות עם האיש דרכיו הנלוזות ופועלו האלים והמתלהם ) בכדי להאדיר את שמו עד כמה שהנושא מעדיר את שמו

אבו מוך

New member
מהיכן אתם מכירים בדיוק?

בפניה שפניתי אליו בנושא אישי מצאתי אדם מדהים בעל יכולות וחבל שאין עוד אנשים כמוהו במועצה פשוט ההיפך הגמור ממה שאתה מתאר כאן אני מבקש לגנות כל נושא אלימות ז

Master Stav

New member
ההיתקלות שלי ....

וכן אי אפשר להגדיר זאת אחרת ....היתה אחרת שמח שלך הוא עזר ...אני נגד אלימות ....גם שלו .

sharonng

New member
לאן מתדרדר היישוב?

במקום שיישובינו יהיה בכותרות בשל דברים חיוביים כדוגמת איכות חינוך ואיכות חיים, אנחנו הולכים מדחי לדחי. נערים דוקרים במזרקים זה את זה במהלך יום חיסונים בבית ספר, אלמונים מנקבים צמיגים לעוזר ראש המועצה, סוסים משוטטים ברחובות ופריצות וגניבות ללא הכר. היכן ראש המועצה? בקצב הזה צורן-קדימה תהפוך להיות עיר (בגלל גחמת הפיתוח המואץ של גולברי) והיא תחליף את נתניה כבירת הפשע האזורי. לא נראה לי שלזה תושבי היישוב מייחלים.

ofersagi

New member
אולי צריך לשאול שאלות אחרות

אולי הזמן לשאול שאלות אחרות שקצת יותר מעניינות אותנו כישוב, למשל כמה בתים הלילה נפרצו? כמה רכבים נגנבו? האם ישנים שב"חים באתרי הבנייה השונים? למה השומר ישן בלילה? למה הלפטופ שלו מעניין יותר מהרכבים הנכנסים והיוצאים? מתי תופעל כבר תוכנית הבטחון? או לחילופין מתי יוחזר כספנו בגין האבטחה הלקויה? מעניין מדוע זה לא מגיע ל ynet? אין פה תמימות הכתב לא היה כותב את הידיעה ללא מישהו שדאג להזרים לו אותה, זה לא מעניין אף אחד שניקבו לעובד מועצה זו או אחרת את צמיגי הרכב ובין היתר זה כבר מפסיק לעניין גם אותי. השאלות הן קשות אך מקורן בכאב וביאוש, מדוע 17000 תושבים צריכים לסבול בגלל ניהול כושל? מדוע שמים עלינו קצוץ? צמיגי רכב ניתן לתקן, אך את כאבן של המשפחות שפרצו לביתן ואת פחד הילדים כמעט בלתי אפשרי לתקן כבודו, ראש המועצה, זה שניצח ב 220 קולות, הגיע הזמן שתתחיל לפעול ולממש את הבטחותיך, מוכן באופן אישי לעשות לך פטרולים מסביב לאותו ולכל עובד מועצה שיימצא מאויים, רק הגיע הזמן שתתחיל לעבוד, 100 ימי החסד הסתיימו מזמן עופר שגיא.

orenh47

New member
תגובה לעופר

ולחשוב שהמציאה הזאת הקרויה ראש מועצה רצה לעלות מיסים בשבע וחצי אחוז חוצפן ממדרגה ראשונה איך בחרו בו רק אלוהים יודע ואולי גם הוא לא שיתבייש הוא ומקבלי ההחלטות שלו במבחן תוצאות עומד על א פ ס

shavitmass

New member
קצת מידע

הסיפור מתייחס לארוע מלפני שלושה ימים. הרכב של אושרי קולני. לדעתי במקום לכתוב דברים שלא קשורים לארוע על כולם לגנות כל סוג של אלימות כנגד עובד ציבור! ויש מקרים רבים שהופנו גם נגד צפריר ורוני הפקח. זה לא בדיוק הזמן לעשות מלחמות צדק על הגב של עובדי המועצה. כולי תיקווה שהאנשים שבצעו את הנזק לרכה יתפסו ויובאו לדין! שביט מס - חבר המועצה

soso1011

New member
אז לא הבנתי

גולברי אשם או לא הכול כבר לא מסודר כול כך גנבים שומר עם מחשב ? מזל שלא עם סוס , סוסים מזרקים צמיגים משהו השתבש לכם בפורום הכול טוב אם יש על מה לקטר חברים יום עצמאות בקרוב ואני מקווה שלא יבזבזו הרבה כסף על ריקודים תביאו זיקוקים שיראו בקלנסווה טייבה וטול כרם שאנחנו פה עם ישראל חי בסביון של השרון

תותח9

New member
לא הבנתי את מה שכתבת

עופר, לא הבנתי את מה שכתבת, אנא השתמש בסימני פיסוק

Master Stav

New member
שביט ...מה לגבי אלימות של עובד ציבור כנגד

אזרח ? את זה כן נגנה ? או שזה יפול כמו במשטרה מחוסר עניין לציבור . וכן אני ציני ומרוגז ....מסתבר שיש אנשים שנקטו באלימות כנגד מר קולני לומר לך שזה בסדר לא ...אלימות היא דבר לא טוב לא נכון ויש לגנותו מצד שני מאחר והאיש המדובר אינו טלית שכולה תכלת סלח לי שאני לא באמת מתרגש ומאמין שאין תוכו כברו ....

למעלה