ידיעה משמחת

salt of earth

New member
ידיעה משמחת

ביום שלישי בבוקר נולדה לפולינה עיאד תינוקת ושמה "סמאא'" אבא של סמאא' "ראמי עיאד" לא יכל להחזיק את בתו הקטנה משום שכנופיה רצחה אותו לפני כמה חודשים בשל היותו נוצרי בעזה, ראמי אז הותיר אישה בהריון מתקדם ושני ילדים קטנים ומשפחה שלמה אבלה וקהילה נוצרית שלמה בחרדה ובעצב. אז מזל טוב לאמא הטריה על התינוקת הבריאה שנולדה לה ומאחלת להן רק טוב ושלווה ואהבה
سماء. هذا الأسم الذي اطلقته الأخت بولينا رامي عياد على طفلتها التي ولدت الساعة الرابعة والنصف من صباح يوم الثلاثاء 2008-02-12 في غزة، وهذا الأسم اختارته الأخت بولينا للطفلة المولودة حيث يشير الى وجود زوجها ووالد الطفلة "سماء" الأخ الراقد في الرب رامي عياد الذي انتقل الى السماء ويسكن الأمجاد مع الرب يسوع المسيح. ونذكر ان الأخ رامي عياد كان قد اغتيل على يد عصابه اسلامية متطرفة لا تعرف الرحمة لكونه مسيحي ويعمل في مؤسسة مسيحية. نتقدم الى الأخت بولينا باحر التبريكات في هذه اللحظات السعيدة والمؤلمة في نفس الوقت، مصلين الى الرب يسوع المسيح ان يعطيها القوة والحكمة في تربية اطفالها، وان يسدد جميع احتاياجاتهم، وان تكون الطفلة "سماء" مرآة تعكس مجد سماء الرب يسوع لكل من يراها وان يكون لهذا الأسم صدى لكل سامع ليعرف ان يسوع المسيح مضى الى السماء ليعد لنا اماكن

My Shepherd

New member
../images/Emo23.gifהללוייה..נושקור אלרב..קפצו לי דמעות

כמה שזה היה רגע מיוחד לחלוק אותו עם אשתו שנותרה אלמנה אחריו.. ישוע נאמן ואהבתו אין לה גבול הוא ידאג למשפחה השכולה וישמור על סמא הקטנה עד שתגדל ותהיה אשת בשורות שתחיה כמו אנג'יל חמישי פתוח. אמן, ברכותיי לפולינה ומשפחת עיאד היקרים

אכן ידיעה מרגשת, שמחה המהולה בעצב.

שיהיה במזל טוב ליולדת ולבת, מי יתן ויראו רק אושר ונחת בהמשך חייהם. זה מגיע להן לאחר הזוועה שעברו.

michaeld1

New member
תודה על הידיעה מלח ../images/Emo140.gif

ממש משמח. שתביא קצת נחמה והרבה שמחה לאמא ולמשפחה אחרי האובדן הגדול. ושתמיד יתנחמו בזה כי ראמי עיאד חי בשמיים לצד האדון ישוע

lion 7

New member
תמיד יש תקווה

ואני מאמין שישוע ישמור על שארית הנוצרים בעזה , כאשר עזה אי פעם היתה מאוכלסת ביהודים ונוצרים . ראמי עיאד אתה מזכיר לי את הימים שבילית בקרבכם אנשים שמרנים אוהבים את החיים , ראמי אתה מזכיר לי את הסרט רוח רפאים , רוחך אולי לא נמצאת כאן , אבל היא נלקחה מבעוד מועד , כך הוא רצון אלוהים כמו מתושלח , המלאך ששומר על הבת ישמור גם עם צבא המלכים על הנוצרימ שם יחד עם אוהבי החיים והשלום .. יש פסוק המתאר רגלי וידי צמאי הדם , ספק אם יש להם ישועה , אבל אני קטן אמונה , ישוע ימשיך לאהוב את הרוצחים ואולי אולי יהיו פאולוסים ..

איזה ידיעה מרגשת

חבל שהתינוקת הקטנה תגדל בלי אבא, כמה שמחתי בשבילם, היא תוכל להתנחם שאבא שלה נמצא בשם שלה, נמצא בשמיים וצופה עליה בשמחה.

My Shepherd

New member
../images/Emo23.gifאני בטוחה שלא התכוונת לקלל!!!

ולכן לא אמחק, מלח כתבה שהשם הוא "סמא"..שם מאוד דומה לשם בעברית שפירושו-שמיים. מאיפה הבאת את ה"ק"?

למעלה