ידיעה מערוץ E!

dAfyAf

New member
ידיעה מערוץ E!

כמה שהועות לאחר הפרידה מטום קרוז עברה ניקול קידמן הפלה טיבעית. היא אמרה שחייה התמוטטו לאחר שאיבדה את התינוק.

Padme Amidala

New member
אנחנו יודעים את זה כבר... ../images/Emo13.gif

אבל תודה
אין... היא כ"כ מסכנה... בא לי לבכות כל פעם שאני שומעת את הסיפור הזה מחדש.

American Girl

New member
הכל בגלל טום-מיסטר-ביג- נאוז-קרוז

גררררררררר עליוווווו
כל הדברים הרעים שקורים לי זה בגללו!

Padme Amidala

New member
חחחח... ביג נאוז...

למרות שלגברים אף גדול זה דווקא יפה... בכלל, לפי דעתי טום נראה מעולה. הבעיה זה האישיות שלו...

Padme Amidala

New member
כי זה חביב...

ואני לא מדברת על אף ענק כזה. אף נורמלי. אין, אני פרפקציוניסטית
לא סתם מאוד אהבתי את כריס...

American Girl

New member
חחחחחח אז את....

בקטע של אף?! חחחח אני בקטע של חיוך, לסת, ושיער... חחחחחח ליסת כזו כמו של בראד פיט או ג'וני דפ

Padme Amidala

New member
לא, לא...

דווקא לא. פשוט ציינתי שאצל בנים אף גדול זה לא דבר שבולט למשל כמו אצל בנות. אני לא מדברת על אף יותר מידי גדול (כמו של אדריאן ברודי למשל) אלא אף סביר כזה. אבל ברור שאף מושלם כמו של ג'וד לאו, ליאונרדו דיקפריו, ועוד ועוד זה אפילו עוד יותר טוב. אני אצל בחור מסתכל קודם כל על מראה כללי, ואז מתעמקת בפרטים קטנים... וכשזה מגיע תמיד עיניים זה דבר חשוב. עיניים כחולות זה דבר כזה יפה
וכמובן שחיוך, שיער, ועוד דברים גם ממש חשובים. אבל קודם כל מראה כללי, ואח"כ הפרטים.

swirrrly

New member
כן

ממש עצוב שהיא עברה הפלה טבעית ס_O אני לא ממש מבינה למה זה מזיז לאנשים שדברים רעים קורים למפורסמים, או שמפורסמים מתים. לא שהם נחותים או משהו.. אבל זה עוד סתם אנשים
אבל בעצם אני אבין אם נקשרתם אליהם רגשית
אבל בסה"כ.. כאילו.. לא יודעת. :| כולה הפלה ;[ בפני עצמו זה משהו ש.. מתאבלים קצת וממשיכים הלאה
וכן, זה עלול להרוס לך את התקוה בקשר לזה שאי פעם יהיה לך ילדים, וכבר הכנת את עצמך ופיסית ונפשית וכו' (באיזה חודש קרתה ההפלה?). ועכשיו אתה יודע שלא יהיה לך תינוק אז באסה. אבל...... מה מנסים שובבב. יש לה 2 ילדים מאומצים ;[ וזה שהיא בכלל נכנסה להיריון אומר שהיא לא עקרה (?) וטוב, מה שבא לכם, אני רק לא מבינה מה עצוב בזה. היא עדין שחקנית טובה :ס ונראית טוב (זה מה שאתם טוענים לפחות
) למה אתם מתאבלים איתה?! כי נקשרתם אליה? ;[ עצוב לה אז עצוב לכם?
שמח לה אז שמח לכם?
בתור אחת שבעצמה מאוד אוהבת כל מיני מפורסמים.. ויהיה לה קצת באסה אם יקרה להם משהו רע
אבל בעקרון זה יהיה רק אם זה אומר שאני לא אוכל לראות אותם יותר עושים את הדבר שאני הכי אוהבת לראות אותם עושים
כן, זה עצוב שמישהו נרצח/נאנס/נחטף אבל זה כי פוחדים שזה יקרה גם לך (?). ומבינים שהעולם לא בטוח(?). אז מה כן, הפלה טבעית זה עצוב. וכן, נקשרתם אליה רגשית ס_________________________O אבל.. ?! O_ס אני לא מאלה ששונאת עשירים, וכל טרגדיה שלהם אומרת שמתגמדת מול הממון שלהם. כולנו בני אדם ס________________________________O :ס :|||||||| חה

Padme Amidala

New member
אמממ

תראי, ניקול לא עקרה אבל היה לה קשה מאוד להיכנס להריון הזה. זה לא שכל דבר קטן שקורה למפורסמים מכניס אותי לדיכאון, אבל הפלה מבחינתי זה דבר נורא. אני לא יודעת, אולי אצלי זה ככה במיוחד כי דווקא לנושא הזה אני רגישה יתר על המידה מאשר לנושאים אחרים...

למעלה