ידיעה מאתר רוטר שמדגימה מה

דינה! הלו! זאת את../images/Emo13.gif

אני מקווה שכולם יבינו שהתקף פעם בשנה, הוא קל יותר מאשר התקף כאבי ראש נוראי שנימשך כמה ימים שיש לכמה מחברי הטובים ביותר. והארוע הזה יעזור. אבל בינתים המציאות היא כמו שדינה מתארת. אני כן מתאר שהוא שמר על עצמו, והיה אחראי, ולא היה שום סיכוי שהוא יפצע.

עדוש

New member
ראיתי היום בתוכנית בוקר את הרגע

שהוא התעלף וזה ממש לא נראה כמו פרכוס, אולי לא ראיתי טוב, אבל באמת היה נראה שהוא פשוט התעלף.

ufo11

New member
אני יכול להגיד לך שמניסיוני

בהופעות עם הלהקה שלי, תמיד היינו מבקשים מהאנשים שאחראים על התאורה במהלך ההופעה, לא להפעיל פליקרים ואני חייב לציין שנורא התחשבו ובאמת השתדלו שכמעט ולא... ואם שכחו אנחנו הזכרנו להם והכל היה בסדר... אז יש גם אנשים נחמדים שמתחשבים.

רק להקשיב...

ראיון ברדיו דרום, וכל מילה נוספת מיותרת. יום נעים לכולם

rosmarin

New member
הבעיה של המערכת ולא של האדם

זה יכול לקרות לכל אדם עם אפילפסיה זה לא אומר שאין לעשות שום דבר עם יש לך אפילפסיה תעשה כל דבר שלבך רוצה הכיצד נהיה מאושרים אם יגבילו אותנו תעשה ואל תעשה לידעתכם אני בוגר קורס צלילה כוכב אחד ואני הולך לעשות כוכב שני למורת כולם אמרתי לרופא יקרה יקרה לי משהוא זה יהיה עם חיוך וחוץ מזה נמעס לי מכל המוחצנות של השלמות ומכוכב נולד בו ניהיה ישרים לכולם יש סריטה כזאת או אחרת

שיליל

New member
הנה קטע הוידאו

מכוכב נולד שרואים את שלומי מאבד את ההכרה מאנשים שהיו במקום נאמר שהוא קיבל התקף אפילפסיהhttp://www.nrg.co.il/online/5/ART/963/128.html

למעלה