ידיעה כרגע בגל"צ !

ידיעה כרגע בגל"צ !

השב"כ חשף כי ראש מועצת מועצת פאסוטה גויס ע"י המודיעין האירני, לפעול מטעמו כשחלק מהפעילות כולל התפקדות ל"מפלגת העבודה".

gidi2005

New member
אהה עכשיו אתה מתחיל כבר להיות

מודאג ממפלגת העבודה הא משקיף ?יש לך סיבות טובות משקיף .כי פרץ הוא ראש הממשלה הבא .

בטח ראש ממשלה.....

רק הוא. למרות שיש לי חיבה מסוימת ליושר של כמה מהאנשים במפלגה החלולה הזו למשל, שלי יחימוביץ' -הסיכוי של עמיר פרץ להיות ראש ממשלה זהה לזה של אריאל שרון. והמבין יבין.

לפי הערוץ הראשון וכן לפי הכתבה

המצורפת, הוא התפקד ליחד ולא לעבודה. "בסוף שנת 2004 התפקד ג'ריס לרשימת יחד בסיוע פעיל פוליטי אותו הכיר. לאחר ההתפקדות למפלגה שוחח ג'ריס עם הפעיל הפוליטי מספר פעמים, התעניין באפשרות לכהן כחבר כנסת וביקש ממנו להכיר לו באופן אישי חברי כנסת המגיעים לביקור בפסוטה"

בדווח הראשוני ברדיו דיברו על

העבודה. אבל, נראה לי שרזומה של שירות במודיעין האירני רק יכול להוסיף במפלגת ביילין. ע"ע המתפקד כיום ד"ר אודי אדיב שהתאמן עם הצבא הסורי, בזמנו. מפלגת מרצ יוסיל'ה ז'נבה "שלום עכשיו", שממומן ע"י גורמים בהאיחוד האירופי שחושב שגם הצהרת בלפור היא משגה היסטורי.

נכון, אבל למה שמשקיף לא ילכלך

על מפלגת העבודה, אם הוא יכול לעשות זאת? הרי בשביל זה הוא נולד ובשביל זה הוא חי, וזו כל מטרתו בחיים, להשמיץ ולפגוע במפלגת העבודה וביו''ר החדש שלה עמיר פרץ.

למה? אני דווקא מחבב את המפלגה

הבלתי מזיקה שלכם. למרות שיש בה לא מעט חבר'ה שמתאימים יותר לחד"ש למשל יולי תמיר , עמיר פרץ, יריב אופנהיימר או למרצ -עמי איילון ואופיר פינס.

אני מציע לך קודם כל לבחון את אותם

משתתפי פורום מפלגת העבודה שעל כל דבר שלא מוצא חן בעיניהם (גם אם הוא נכתב על ידי תומכים מובהקים של מפלגת העבודה) מגיבים ב"שינוי" ומבחינתם כל מי שלא חושב כמוהם הוא תומך שינוי שונא, מקלל, מקנא, תוקף וכו'. מבחינתם אפילו להבעת איחולי החלמה לשרון, תומכי שינוי מוקצים מחמת מיאוס. ולאחרונה גם פתחו במסע שטנה כנגד כל מה שמריח להם כ"שינוי" בפורומים שונים ברחבי תפוז. לא ראיתי אותך מעיר להם אפילו פעם אחת, לעומת זאת החרת החזקת אחרי אותם משתתפים לא מעט פעמים. משקיף ציוני לא מתקרב בכלל לרמת מעלליהם של אותם משתתפים, שלא אחת גיבית אותם ושיתפת איתם פעולה.

למעלה