ידיעה חמה

היי הקטע עם ה4-5 זה היה בגדר צחוק

ואנחנו התחלנו עם זה סך הכל צחקנו עם לוטם ואשד או עליהם,אבל מה זה משנה :]

asafsho135

New member
לא רק שזה היה בצחוק...

זה לא שעשינו את זה במסדר עם כל הקבוצות ביחד [אני גם הייתי בקבוצה מס' 1 של לוטם ואשד..] זה היה מסדר פרטי שלנו, אישי, אחרי משחק אמת או חובה משעשע במיוחד [אהממ..]. אז כולם היו בקטע של צחוקים, ה4-5 היה די מתבקש.. זה היה משהו חד פעמי, צחקנו, והמשכנו הלאה.. למה אתה עושה מזה כל כך הרבה רעש ניר? חוץ מזה, תזכור שככל שיש יותר ילדים = יש יותר רעש, יותר דיבורים במסדרים, יותר קשה להעמיד מסדר! תשמע, היו 8 קבוצות אם אני לא טועה... אני בטוח שאצלכם בקורס לא היו 8 קבוצות של 25 ילדים בכל קבוצה.. אז זה ממש לא כמו להעמיד מסדר עם חצי מהכמות שהייתה אצלכם.. בקשר לכמות הילדים שלא עברו - תשמע שים לב ש4 מתוך הילדים שלא עברו, הם מאותו הביצפר, ואפשר להגיד גם מאותה "החבורה". ז'תומרת שהם פשוט הצטרפו לקורס מבית הספר לא בשביל המטרה של לקבל תעודת מש"צ, אלא סתם בשביל הכיף. חוץ מזה, כמו שכבר אמרו פה, קורס יותר גדול = מס' עוברים יותר גדול.

גוו אסף גוו אסף ../images/Emo13.gif

פיצפוצים פיצפוצים..... אהא... אהא P: קיצר, חחחחח תראה להם מזה קורס 2006 P: ואגב... בקשר למשפט האחרון שלך. זה בדיוק ההפך. הקורס יותר גדול = מספר העוברים יותר קטן.

הופה מישהו התעורר , כנס.

ה4-5? היה אחלה. אני עצמי צחקתי עם לוטם על זה. זה ממש לא הבעיה שלי\: זה רק תוספת. שמעת על הקש ששבר את גב הגמל? אז זה רק חלק ממנו. תזכור שככל שיש יותר ילדים = הרמה יותר יורדת. זה מה שאתה אומר בעצם? כי אצלכם היו 260 ילד , ו4 שיידועים לך לא עברו. בוא נוסיף לזה את בר נוסן , ואת נוי , שאני בטוח שהם לא חלק מה-4 האלה שהזכרת - 6 ילדים לא עברו? בוא לא נמשיך לספור (למרות שהיו מעל 10 ) פשוט נעשה חישוב פשוט: 260 / 6 = 43.3 . אחד לכל 43 לא עבר. מצב ממש מצויין לא? השוואה = קורס 2005 , 1 ל200 לא עבר. מדהים לא? בדיוק אחד , מתוך כל הקורס לא עבר. וזה אחד שעבר רק כי הוא לא עשה הדרכה. אצלכם בגלל כזה דבר לא היו מכשילים. או שאני טועה? אני לא טועה , זה מה שהמדריכים אמרו. הלאה בוא נמשיך: 2004. כלם עברו. אפילו דרעי עבר! אתה מבין את המצב? משנה לשנה הרמה יורדת. הקורס שלכם היה בקאנטים. צא מזה , מה שלא תגיד , הקורס שלכם לא הה שווה הרבה. אולי שבילכם כן , בתור כאלה שעברו אותו בפעם הראשונה. בשביל מי שלא עבר אתו בפעם הראשונה - הוא הרבה מתחת לרמה הנדרשת.

למעלה