ידיעה חמה

Spidi man

New member
הכל יחסי...

אל תשכח שהקורס היה גדול לעומת שנים קודמות. גדול יותר = מספר לא עוברים גדול יותר.

הכל יחסי?

בנאדם תקלוט , אני יוד על הצופים שמרוב כמות אין איכות. הורידו תמש"צים לרמה של הצופים. קח את מה שאני אומר בפרופורציה , הכל יחסי. ברור לי שהצופים שויים טיפה ויתר מהמשצ"ים מסיבות שלא אפרט פה (ויש לי תסיבות שלי)

Spidi man

New member
עצם העובדה...

שחניכים בקורס משצים (להזכירכם - מדריכים שאמורים לשמש דוגמא) מתנהגים בצורה כזאת ועושים למישהו "שמיכה" לשם הנאה וצחוק על חשבונו, זאת בושה לקורס, ולא משנה כמה עברו וכמה לא עכשיו. דברים כאלה לא אמורים בכלל להיות בקורס כזה.

עזוב שמיכה

מישהו שם אאיים לדקור מישהו כי הו "חפר לו" חניך קרא למדריכה זבל. עשנו חופשי. היה שתייה. שנמשיך?

אחלה נמשיך

מסדר? היה כבוד למדריכים? לא. צחקו , לא עמדו כמו שצריך , דיברו , היכונו להקשב 2-3 , 4-5 (קבוצה אחד של לוטם) וזה במקרה שבכלל הגיעו למסדר. לא טרחו להקשיב למדריכים. ועוד המון , אין לי כבר כוח לכתוב (ואני יוד שזה רק מה שאת רוצה. אז בואי לא נתן לךP: תתאמצי קצתP: )

סבבה ../images/Emo13.gif

כבוד למדריכים? ברור שהיה. עוד מהתנ"ך יש את ה"כלל" הזה, להתנהג יפה לקשישים P: לא עמדו כמו שצריך? סליחה באמת שאנחנו לא סרגלים אלא רק בני אדם. 4,5? גם הקבוצה שלנו עשתה את זה P: לא רק של לוטם. אבל בוא נגזיםםם... כל הקורס? ממש לא. היה צחוקים בהתחלה, ויאללה עברנו הלאה. ניר אני לא מאמינה שאצלך בקורס כולם עמדו כמו סרגלים, עשו הכל כמו עבדים, שלא היו צחוקים אצלכם, שאנשים לא איחרו למסדרים, שקרה ואנשים גם לא באו למסדרים. לא מאמינה. למה? ככה.

היה?

תיקון , לא היה כבוד למדריכים. אולי את נתת , לא אחרים. לא עמדו כמו שצריך? כן. לא אמרתי תיהיה סרגלים (למרות שבצבא אתם תיהיו סרגלים יפה מאוד , או שיכאבו לכ הידים) אמרתי א תצחקו , תדברו ותעשו דברים לא נחוצים במסדר. זה לא כמו בצבא שאומרים לכם אפילו זעה לא לנגב , בסה"כ אומרים לכם להתייחס בכבוד , לא לצחוק א לדבר אחרי קבלת ההקשב. כן , גם אצלי היו מקרים כאלה. בודדים , בנגוד אליכם , שכל מסדר זה קרה. כי אצלנו חיסלו תתופעה על ההתחלה. ואצלכם? , לא.

רואים שלא היית נוכח בכל הקורס שלנו

אתה רק מבליט את זה יותר. אתה כלכך בטוח בעצמך שזה מפליא אותי. אני נתתי כבוד למדריכים- נכון. אבל לא רק אני. הרוב בוא נגיד. אז נכון, והיו כמה אנשים שהתנהגו חרא. ולא רק למדריכים- גם לאנשים מסביב, לחברים שלהם אפילו. יש אנשים כאלה- ולא נראה לי שאפשר לשנות את זה. בימים הראשונים של הקורס, בעיקר ביום הראשון והשני, עשו לנו את המוות במסדרים. באמת שהיה באלגן אחד גדול ואחרי הקשב אנשים דיברו, אבל מה? עשו לנו כלכך הרבה הקשבים שזה יצא מכל החורים. העמידו אותנו איזה שעה שלמה. רק קבוצות שכביכול עשו פחות רעש הושיבו או נתנו להם ללכת. ויודע מה? זה טוב שעשו לנו את זה. זה עזר בהמשך. זה גרם לאנשים לסתום את הפה. ואח"כ בהמשך הקורס היה הרבה יותר טוב. מושלם? לא היה. אבל שיפור רציני? היה. אני עדיין טוענת שהקורס שלך לא התנהג כמו שאתה מצפה שהקורס שלנו כן יתנהג.

ואיי רון

את באמת חושבת שבאתי לא מעודכן? את באמת חושבת שזה שהגעתי רק לשבוע השני אומר משהו? יש דברים נוספים , שבאים ממאחורי הקלעים שאני יודע ואת לא. בתור מדריך. אז כנראה שזה שלא היתי נוכח בשבוע הראשון לא אומר הרבה (וסתם לידע כללי , אני מודע לזה שבו היו יחסית בסדר. לא מספיק טוב אבל יחסית) הוויכוח חסרכ טעם , את פשוט לא מוכנה לקבל תעמדה שלי ומזכירה תקורס שלי מבלי שאפילו שבוע הית בו אני לעמות זאת הייתי בשניהם , לפחות בחצי מהזמן. אז חבל על הזמן.

אצלכם לא היה בכלל כבוד במסדרים רון.

הייתי בשירותים והיו מלא בנות ואמרתי להם שיצאו הן אמרו שאין להם כוח ושאני יעוף משם! זה נראה לך כבוד למדריכים? למסדרים? וגם שמעתי שככה היה בשירותי בנים.. אצלנו כמו אצל ניר חיסלו בהתחלה את התופעה...

חחחח במסדרים או בשירותים?! P:

טמבליות... מה אני אגיד לך... =\ דווקא בשירותים היה הכי כיף חחחחחחחח הכרתי שם הכי הרבה אנשים P: חחחחחח אפילו את יערה הכרתי שם!!!!!!!

Spidi man

New member
חייב להגיד משהו..

כבר מקורס 2003 (כולל..) אין כבוד למדריכים, וכן למשצים הבוגרים, ככה שאני לא מופתע.

למעלה