ידיעה חמה

רק הוכחת מה שאמרתי!

2005-שמות נשמה , שמות. האחד הזה זה אושר. אם ידוע לך על עוד , אשמח לשמוע. 2006 איפה יש סתירה? לפחות 10 משמע יש יותר , ו14 זה יותר\: יותר מדי לא עברו. ואם מישהו שהרראה את הכותל בסה"כ עבר , כנראה שהרמה שלכם ממש על הפנים. כי מי שכמעט ולא עבר אצלנו , עשה טיפה יותר. ולא אמרתי שלא עבר , הוא עבר , אבל הוא סיכם לפני זה משהו עם המדריך שלו. בכל מה שאמרת , לא סתרת את מה שאמרתי.

מה לא הבנת כפרה?

אמרת בהתחלה שאתה חושב, אבל לא בטוח, ש10 לא עברו. ואז ציינת ש14 לא עברו בטוח, ושאתה מכיר אותם. אז אם 14 לא עברו (וזה בטוח), אז למה אתה לא סגור על עצמך ש10 לא עברו?
אהה... אתה רוצה שמות, נכון? אז תשאל את דניאל סמיילי הב"שית החמודה. היא כבר תדע לענות לך. ושאלתי על קורס 2004 ובאמת אין אנשים שלא עברו
תאמת אני לא מתפלאת.

לא.

2 דניאליות שונות P: דניאל סמיילי זאת הזמרת =] שרה ביום הראשון (לא היית) והיא גם היתה המשצית של קבוצה 3.

נכון!

חחחחח היא לא ב"שית טעות שלי אבל היא גם לא אשדודית P: היא מושבניקית
משתולים לא יודעת למה חשבתי שהיא מאיזור ב"ש... התלבלבתי

אני בניגוד אלייך יכול לתת שמות

וגם נתתי כמה. אז לפני שאת מדברת , בדקי את מה שאמרת. ואת יודת מה? מספיק ששלש לא עבר זה רק מראה על רמת הקורס. אצלכם את בעצמך יודת על לפחות 5 (אלה עם הבעית משמעת) , אז עדיף שלא תפתחי את זה.

למה? ../images/Emo6.gif

את מה אני לא אפתח?!
לא אמרתי כלום בקשר לרמה של הקורס שלנו P: בכל מקרה, כנראה היתה סיבה לזה שהם לא עברו. הרמה של הקורס, או לא הרמה של הקורס- היתה סיבה. ותראה משהו- קורה שבאיזה טיול שנתי מישהו מתחיל להשתגע ומאיימים עליו שיעיפו אותו הביתה? נכון קורה? ( או שזה רק אצל האילתיים? P: ) קיצר, נגיד שזה קרה, מה זה אומר? שהטיול השנתי לא היה ברמה טובה? אלה שטויות, ביננו... P: הטיול יכול לצאת ברמה הכי טובה בעולם, אבל תלוי את מי מוציאים אל הטיול. יש מבין? =] וחוץ מזה, אני לא רומזת שהקורס שלנו היה הכי מושלם בעולם, והכל ורוד. ממש לא. בעיקרון לא יצא לי להביע דיעה על הקורס בכל השיחה הארוכה שפתחנו בפורום. למרות שאתה יודע מה הדעה שלי, ואני אוכל להגיד אותה שוב- אני חושבת שהקורס היה סבבה. השבוע הראשון היה נורמלי, אבל השבוע השני מבאס ברמות. אהבתי את מי שהכרתי שם, יש אנשים מדהימים- אבל כמו האנשים המדהימים יש גם כמה שהם לא P: אין לי אפשרות לעשות השוואה בגלל שאני לא הייתי בעוד קורס, אבל אבל אבל... עדיין, למרות כל מה שאומרים על הקורס האחרון, אני שמחה שיצאתי אליו, ואני ממליצה בגדול לכל מי שבאמת רוצה, לצאת אל הקורס. וכן, הייתי עושה את הקורס הזה פעם שניה, שלישית, רביעית, ואפילו יותר. וזהו.

yara derei

New member
נכון צודקתת..

ת'כלס ניר אין לנו איך להשוות עם קורסים אחרים.. חוצמזה גם אומרים שהקורס שלכם לא היה כזה מושלם!! אני יודעת שאני נהנתי בקורס מהאנשים מהמסלולים מההדרכות..אני נהנתי?! חברים שלי נהנו?! זה הכי חשוב.. אני לא חושבת שיש טעם להשוות למי היה קורס יותר שווה ולמה..אני חושבת שהיה לנו קורס טוב, אתה חושב שלא-סבבה תעשה עם זה מה שאתה רוצה..אין יל מה להגיד לך בת'כלס אתה סתם מנסה להראות לנו כמה שהקורס שלנו לא מוצלח..ויש בעיות משמעת, וזאת לא פעם ראשונה שאתה אומר את זה ולא נראה לי שגם פעם אחרונה..אבל תבין-היה-נגמר-וזהו! אי אפשר לשנות את זה..ותפסיק לנסות להוכיח לנו שהקורס שלנו לא מוצלח!! כי אל נראה יל שמישהו ישנה ת'דעה שלו..

אתם לא צריכים

לשנות את דעתכם. רק אמרתי שהרמה מדרדרת. אמרתי שהקורס שלי היה מושלם? לא ממש. רק אמרתי שמשנה לשנה הרמה מדדרת. וצרריך לעצור את זה בזמן. הקורס שלכם היה מביש. ולדעתי זו פען ראשונה שלא העבירו מישהו תקורס כי הוא איים לדקור מישהו , או שלא העבירו כי מישהו אמר למדריך לא רוצה לעזור (בתור מדריכים מצפים מכם לעזור , סתם לידע כללי יערה...) הקורס היה מביש , ומכיוון שזה רק הולך ומדרדר (אצלנו גם תפסו זיון באמצע הלילה. לא אמרתי שלא היה טוב XD)

שיט נלחץ השלח

אז צמריך לעצור את הדרדררות הזו. גם אהבתי תהקשב 2345! זה היה טוב! וזה גם היה מצחיק! אבל יש גבול. מותר למתוח תמדריך כל עוד לא פוגעים בו. ידעת שבקורס שלכם מימשהו לא עבר כי הוא קרא למדריך זבל? מישהו אחר לא עבר כי הוא איים לדקור מישהו? עוד מישהו לא עבר כי הוא סרב לעזור כשביקשו ממנו? (האחרון - נקבה XD) תעשי לי טובה , זה לא יה ונגמר. ויש לי הוכחה. הכנסים! היה נגמר - וכנס אחרי זה אנחנו אוכלים חרא! למה? כי לא דיברנו על הכנס הקודם. לכנס של יום אחד , לוקחים את אילת עד חיפה! ל10 דקות! וחזרה! ועוד הם שילמו יותר! לכנס של יומיים , נותנים לקבוצה שלמה לישון במקום אחר בכלל! אבל הי , ונגמר נכון? עכשיו אני מחכה לפסח כדי להגיד לך נגמר - עד הכנס הבא. בדיוק כמו שהקורס נגמר - עד הקורס הבא.

תאמת?

אולי אני חיה בעולם דימיוני משלי... אבל לא ידעתי שאלה הסיבות שבגללן לא העבירו אותם. רק עדיין לא הבנתי למה לא העבירו מישהו שאיים לדקור מישהו, וכן העבירו מישהו שרצה לדקור את עצמו P: (אחד שחותך ורידים, אבל לא חותך גזר P: יערה תבין) (ועוד סוגריים... אל תכתבו את השם שלו). טוב... בעצם הוא עבר את הקורס... אבל בסופו של דבר העיפו אותו מהמשצים אצלנו... כי הוא עמד לשבור למישהי (גם משצית) את האף... או איבר אחר בפנים =\ מול כל החניכים שלו. חתיכת טמבל... =\ ניר... הקורס הולך ומדרדר? אז צריך לעצור את זה. השאלה... איך?!

ברור שהיית עושה

וברור שהקורס שלנו לא מושלם. אבל שלכם? היה מביש. זה כל מה שיש לי להגיד. וכן , הרמה שלו הייתה ממש נמוכה.

yara derei

New member
אויי ניר שתוק טוב??!

היו את החמישה בנים מדימונה שלא עברו באמת ביום האחרון..[חח בגלל שהם עשו שמיכה לאזיה אחד חחחח] ונוי קדוש לא עברה ובר נוסן..וזהו! כל השאר עברו.. חצי?! בוא נגיד שקצת הגזמת!!

יערה יש פה הרבה דברים שהוא פשוט

צודק! בזה אין ספק יש כמה דברים שהוא באמת צודק.. (אני מקורס 2004 הייתי עם אחיך).

הו!

הנה דנה כמדריכה (שגם הייתה כל הקורס) יכולה לבוא ולהגיד מה היא חושבת. רון תביני ז לא בקטע של לדרדר! אתם הקורס הראשון שממש לא מעבירים מישהו , ומילא אחד שניים אבל היו המון! וכל מעל 5 זה המון! והיו הרבה מעל ה5! תבינו את זה!

הו?

חחחח עם דנה דיברתי לפני. דרכה ביררתי כמה דברים על מה שדיברנו. (דנה תודה) וגם דיברתי עם עוד מישהו מ2004 אבל זה לא קשור עכשיו. ניר תחשוב על זה- אולי זה לא קשור לקורס עצמו? אולי לא העבירו את אותם האנשים כי הם אותם האנשים בעצם?! יענו, כנראה שהבחירה של האנשים שיצאו לקורס היתה מוטעת. וזה דפק אותם בחזרה.

למעלה