ידיעה חמה :)

spainbar

New member
ידיעה חמה :)

אני מודע לעובדה ששתי הודעות ממני בזמן כל כך קצר יכולות להפיל את חדשות מסעירות לעולמנו הקט שהייתי חייב לחלוק עם כולם (חלק כבר קיבלו את הידיעה): לסטוקר יש בן-זוג ! ! ! עוד לא החלטתי אם זה אמור לעלות בי תיקווה שיש סיכוי לכולנו, או לדכא לי את הצורה ולהגיד שאפילו הוא מצא, אז למה אני לא ? :) כמה אנוכי אפשר להיות :) ס'

daniel365

New member
כבר אמרתי לך...

ואחזור על זה שוב. עם מה שהוא מצא - גם אתה יכול למצוא. אתה פשוט צריך משהו יותר איכותי - וזה קשה למצוא. שנינו יודעים. מאחל לך את מה שלעצמי. אני.

Liroy26

New member
אתה בכלל מנסה?

תעשה עיניים, תפלרטט, תחייך, תרקוד בחושניות. לא חסרות דרכים!

ואני אף הייתי נוכח בהתהוות המיזוג

(תחושת קבס קלה), לאחר שכל אחד אחר ב"אאוט" (ביניהם אני) התעלם מנסיונותיו הנואשים של הבן זוג המיועד של הסטוקר למצוא כתף תומכת, הגיח הסטוקר כשהילה זוהרת סביב ראשו (או שבעצם סתם הסתנוורתי מאורות הקיוסק שממול),והווה פתרון מיידי לתחושת הבדידות של המיועד. כל אחד זכאי לאהבה, לא ? <אפילו אם זה ללילה אחד> ועל מה שאני העלתי בחכתי באותו מאורע, פרטים יבואו.....

daniel365

New member
נו ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

אז פה בדיוק המקום!!! אחרי שאנחנו רק מפסרים פה על כל הדייטים המוצלחים יותר ומוצלחים פחות הגיע הזמן שנשמע גם ממך כמה חדשות טובות!!! יאללה - תתחיל לשפוך!!!

Falcor27

New member
שמישהו יראה לי את הסטוקר הזה ../images/Emo70.gif

מי זה שכולם מדברים עליו כל הזמן

אתם בטוחים שאתם רוצים לראות שוב ?

כי זה פורסם כאן בדיוק ולא כ"כ מזמן.
אז, הנה , חסכתי לכם חיפוש- שזפו עיניכם בחזיון הנפרץ, אך רגע לפני, אנא זכרו כי אין להסתכל בקנקן אלא במה ש.... טוב, אולי במקרה זה נסתפק בגרסה מקוצרת של הביטוי "אל תסתכל בקנקן.נקודה."
<גריןבירד,ביום ציני כפי שמזמן לא היה לו,וזה מעיד שטוב לו בחיים>

Liroy26

New member
מזעזע ככל שהוא יהיה

אני חושב שזה די מעליב שאני היחיד שהוא לא התחיל איתו!! כאילו מה, אם אני נשוי זה אומר שאני לא אטרקטיבי יותר??? שאני שמן?? זה מה שבעצם אני אמור להסיק מהנדון??? איפה "פינת הבוקר טוב של אמט" שתכניס לי קצת אופטימיות לחיים????

אני לא חושב שאתה צריך להיעלב,

המסקנה היחידה שאתה צריך להסיק מכך היא כנראה שפשוט לא יצא לך לעבור דרך אותה נקודה ספציפית שאליה מתמקד מבטו המוצלב והתמים שלו. <רוע לב,ממש רוע לב>

amet

New member
../images/Emo20.gifבוקר טוב לירוי../images/Emo20.gif

אז מה, משהו כמו הסטוקר או השד יודע מה שמו מעורר לך הביטחון מתוק שלי.... האם לא הספיק לך, שכבר פעמיים החמאתי לך על התחת העגלגל שלך על הסקסיות שלך כשאתה רוקד (מי אמר מחייך). האם בכוח אתה רוצה ממני עוד ועוד ועוד ועוד....על גבי הפורום (מי אמר לירוי ואמט?) אז מותק אם משהו בחולצה לבנה לא רואה אותך תאמר הללויה, למה ככה!!! בקיצור חמודי מתוקי בונבוני.... אולי בגלל שישבת אז הוא לא הצליח לראות את מה שיש לך באמת להציע (חוץ מעוגות שוקולד) אבל אני רגוע כל עוד זה נשמר רק בשבילי אני רגוע - ואני לא רוצה לשמוע תגובות הרגעה כולם כבר יודעם שלום ויום נעים אמט\

Liroy26

New member
בוקר אור יפיפה נרדמת!

יפה לך לקום משנת היופי בשעה 14:00!

EyeSeeYou

New member
רשע../images/Emo70.gif

אתה ממש גרגמל, מה זה האמבוש הזה על המסכן?

למעלה