ידיעה חמה?

mortinos

New member
ידיעה חמה?

שמועה עקשנית אשר מסתובבת כשבוע בין חנויות הצעצועים וחלקם בחנויות החשמל אומרות שמחיר הפלייסטיישן 2 עומד בקרוב לרדת מ-1800 ש"ח ל1500-ש"ח. בנוסף יתכן מבצע שבו מי שיקנה מוצר חשמלי של סוני מעל 10000 יקבל את הפלייסטיישן 2 בחינם. לידיעתכם ולתגובתכם.

BIG ROZI

New member
קר מאד

כשבמדינות אחרות המחירים נעים בין 1000 ש"ח בארה"ב ובין 1200 ש"ח באירופה אנחנו יכולים רק לחלום. יש לי הרגשה שהמחיר יכול רק לעלות. mortinos ידידי אתה חי בארץ שבה כל מי שיכול לנגוס או לחלוב יעשה זאת בתאווה ללא מעצורים. עוד אני כותב לך,אני מקבל הודעה שמחירי מקלדות המחשב עולים ביותר מ-10 אחוז. זה הזמן להפסיק להקליד .{שמה המקלדת תתקלקל}

SHUV it

New member
אני חייב להסכים!!!

עם ביג רוזי המחירים רק מתייקרים: לפני חודש חודשיים מחיר קונסולת פ.ס 2 בחנות בלוקבסטר (לדוגמא) היה 1790 ש"ח כולל מנוי להשכרת 5 משחקים, היום מחיר הקונסולה התייקר (ואני חושב שזה בגלל הריבית) והוא כרגע עומד על 1940 ש"ח כולל מנוי להשכרת 5 משחקים. ככה גם היה בחנות עתיד מחשבים וגם בחנות ענק הווידאו (כמובן שבמחירים שונים אבל דומים...)

BIG ROZI

New member
הכל מיסים ושאר ירקות

נכון מאד!! לא ראיתי שמחירים בארץ יורדים . אני בטוח שגם אם הדולר היה יורד והריבית יורדת המחיר היה נשאר אותו הדבר לאורך זמן.אבל ,אם הדברים הפוכים, המחיר מזנק באופן מיידי ואוטומטי כדי שחלילה וחס היבואן "התפרן" במיקרה זה "ישפאר" לא ישאר רעב ללחם. מסכן.

mortinos

New member
צוחק מי שצוחק אחרון

חכו ותיראו . המחיר ירד ואתם תוכלו את הכובע.

SHUV it

New member
אתה בטח צודק אבל סביר להניח שזה יקח

יחסית הרבה זמן ועד אז כבר קונוסלת האקס בוקס תגיע לארץ ואז כולם יקנו אותה למרות שהיא תיהיה ממש יקרה... עדיף לקנות באירופה (עם יש גישה לשם...) נ.ב מישהו יודע כמה פ.ס 2 עולה בדיוטי פרי?

SHUV it

New member
ל big rozi בנושא אחר אבל ממש דומה

לפני כמה זמן אמיר שלח לך הודעה במסרים על חנות שמוכרת קונסולות פלייסטיישן 2 במחירים שנעים בין 1500-1550 ש"ח... אודה לך עם תוכל לשלוח לי את פרטי החנות כגון: כתובת שם וכו´

mortinos

New member
פרטים נוספים

איני נוהג למסור פרטים ללא רשות.שלח לו מייל הוא בטוח יענה לך.

BIG ROZI

New member
תשובה

הוא השאיר לי מס טלפון שלו.צור קשר עימו בלבד .אני מצטער

mortinos

New member
אימות למה שאמרתי

אתמול בערב בחנות למוצרי חשמל מול קניון הזהב קיבלתי אימות נוסף שמחיר הפלייסטיישן עומד לרדת בקרוב אבל לא ידוע כמה.

למעלה