ידיעה חדשה...

ידיעה חדשה...

צמד זהב: כל מי שהיה אתמול במועדון הגת רימון בתל אביב יכול היה לראות את הצמד אלי פיניש ומריאנו אידלמן יחד על הבמה. השניים חגגו את קבלת הדי.וי.די הזהב על המופע המפורסם שלהם - "עוברים על הצחוק". באו לחגוג איתם מירי בוהדנה ונדב אבקסיס, שהגיעו יחד הישר מפתיחה של מסעדה יפנית. אבקסיס אף הבטיח את נוכחותה של היפה בהופעה שלו, שתיערך ביום שישי. מעולם הבידור נכחו שלישיית "מה קשור?", אבי גרייניק ויגאל שילון, ומעולם המוזיקה הגיעו עידן רייכל והכוכבת החדשה נינט טייב. מלבדם הסתובבו באיזור גם השחקנים יעל דואני, אלונה טל ואושרי כהן.

../images/Emo42.gifזה רק אני.. או ש...../images/Emo12.gif../images/Emo70.gif

אושרי תמיד מצטלם עם תיק על הגב...

../images/Emo32.gif../images/Emo32.gif../images/Emo32.gif../images/Emo32.gif../images/Emo32.gif../images/Emo32.gif../images/Emo32.gif

אתמול הייתי בפסק זמן ומשכו אותנו שעות עד שהם ניכנסו אז פתאום איפה שאני עומדת מפלסים מקום כדי שהם יוכלי לעבור...הייתי בשוקק..(()) ואז מלא שומרים התחילו לדחוף אותי...כמעט הרגו אותיי....בהמות בקיצור...ואז שירי עברה...וצעקתי לה שירי שירי ואז היא קלטה אותי ותפסה לי תיד ולא עזבה (היא זיהתה אותי מה-2 הקודמות שפגשתי אותה בהופעות מאחורי הקלעים) ואז הניא עלתה לבמה...שלחה לי נשיקהה... כפרה עליהההההה ואז כל ההופעה היא באה מחזיקה לי ת'יד... ואז הביאו להם מים והיא ראתה אותי שאני על סף עילפון (לא מגזימה) ובאמצע היא פשוט הציעה לי מים...אבל לא לקחתי...בקיצור נתנו למעריצים לשאוןל שאלות ואני שאלתי את שירי "איך זה להיות הבן אדם הכי מושלם בארץ?" ואז היא אמרה לי בשיא מתיקותה אני לא יכולה לענות על השאלה העזאת אבל אני אוהבת אותך....יואווו אני מתה עליההההה, כל שניה היא עושה לי מתה עליך כאילו עם השפתתיםם...והבאתי לה צמיד והיא לקחה..אין אין מושלמתתת וכל זה רק בקיצור....

יואוווווווווווווווו איזה כיף לך../images/Emo70.gif

אני הייתי מתההההההההה אבל לפי דעתי היית צריכה לכתוב את זה בפורום כוכב נולד!!! אבל בכל מקרה.... איזה כיף לך!!!! אין... שירי
... היא פצצה חבל"ז
ושלא נדבר על הקול שלה..... שאני ימות
בקיצור..... אחלה חויההההה הלוואי עלי....
LOVE YOU רעות

קרן!!שוב ראית אותה?????יאאאאאאאאאאא

שמחה בשבילךךךךךךךךךךך
אני בשוק אוף אני רוצה לראות את שי גבסו לא פר לא פר לא פר
בכל אופן
משתתפת בשימחתך
[

למעלה