ידים עובדות מחפשות

MrBlueboy

New member
ידים עובדות מחפשות

פרויקט באזור נתניה, מדובר בחבורה דיי גדולה של צעירים (עד 35 חבר'ה בערך) בגילאי 17-19. אפשר להעביר אלי כל רעיון או בקשה באמצעות מסר או בשרשור הנ"ל.

MrBlueboy

New member
../images/Emo35.gif

מנסה שוב... אולי בכל זאת מישה ירצה אותנו

MrBlueboy

New member
../images/Emo45.gif

מסר ממני ברגע שאני אוכל לשלוח אחד (בעיות טכניות).

MrBlueboy

New member
~~>

אני לא חושב שתהיה אפשרות להגיע לקריות, מה שכן אם תתני לי מקום מדויק יותר אני אוכל לבדוק אם יש לעמותה קבוצה בקרבת מקום (אני לא יכול להבטיח בשם קבוצה אחרת דבר בנוגע למספר החניכים והנכונות שלהם)

jole

New member
ביצ הנערות בסיכון בקרית חיים

זקוק לשיפוץ, אשמח אפם תוכל לבדוק איתם זה יהיה מבורך ביותר

otherthings

New member
יש בנתניה

יש מפעל הזנה פרטי שלו דרושות ידיים מכינות סנדביצ'ים אבל אני לא יודעת איך להשיג אותם. אולי ברווחה או בעירייה יודעים או בבתי ספר. כמוכן יש מפעל שדואג להעביר מוצרי חשמל וכד' לנזקקים אפשר לקבל את הטלפון שלהם מארגון לתת. פשוט לבקש כתובת בנתניה. יש את עלם שלהם תמיד דרושים מתנדבים. אולי הכי טוב שתצרו קשר עם מאפיות שיעבירו לכם תרומות של פרוסות לחם ועוד מפעל לממרחים ותפתחו מפעל הזנה. יש בתי ספר מאוד קשים בנתניה שבהם יש ילדים ממש רעבים לאוכל לדוגמא ב"ס שורשים.

MrBlueboy

New member
~~>

אני לא יודע אם מדובר באותו מפעל הזנה, אבל כששיפצנו את חדר האוכל של בית ספר סיני אף אחד לא הזכיר את שורשים, בכל אופן אני אברר. בעניין העברת מוצרי החשמל- לא ממש מעשי, מדובר בחבר'ה צעירים ונטולי רכב ברובם... בכל אופן אני אנסה ליצור קשר עם מישהו מבית הספר שורשים ונחזור לדווח.

tamidb

New member
מנסה לזרוק רעיון

בדף הראשי יש הודעה של עוסית מפנימיה של עולים בנתניה - אולי כדאי ליצור איתה קשר ולראות עם יש לה רעיון לשיתוף פעולה

למעלה