ידיים קרות

גניה6

New member
ידיים קרות

לביתי יש ידיים מאד קרות בחורף. האם ידוע על איזשהו טיפול במסגרת הרפואה האלטרנטיבית/משלימה לטיפול בבעיה? אודה מאד על התיחסותכם.

TheGreatNut

New member
קור בקצוות הגוף לא מעיד בהכרח על בעייה

מה שהכי הכי חשוב זה טמפרטורת מרכז הגוף שלה. כלומר, להרגיש האם הגב, האגן והבטן קרים או חמים. בת כמה הבת שלך?

TheGreatNut

New member
הבהרה:

אם מרכז הגוף כן חם והקצוות לא, זה כמובן לא מחייב בכלל שהכל בסדר. בכל אופן כדאי ללכת למטפל שיבדוק את הנושא. ואולי גם לרופא. לא יודע. לא נתת כמעט פרטים. אני פשוט יודע שהרבה פעמים הורים לא מעריכים נכון את הטמפרטורה של הילדים שלהם. אני כמובן בכלל לא מכיר אותך. אני רק אומר מה ראיתי עד היום מתוך הנסיון האישי שלי.

ממליצה לך על רפלקסולוגיה

ניתן להעזר בשמנים ארומטרפיים בעלי תכונת חימום. עיסוי רפלקסולוגי בכפות הרגליים והידיים יכול לעזור מאוד. בפגישה אחת את יכולה ללמוד כיצד לעשות לה עיסוי או ללמד אותה. שרון

hal767

New member
יש לבדוק את מקור הבעיה

זה יכול להיות קשור למחסור תזונתי, לסירקולציה לקויה של הדם, יתכן שנחשפת יתר על המידה למקורות חימום (תנור, מפזר חום וכד'), ואז כשמתרחקת מהם נוצרת הבעיה, אפשר שאינה נמצאת מספיק בתנועה, יתכן שהבעיה קשורה לתרופות שצורכת, וישנן גם אפשרויות נוספות. ישנם פתרונות לבעיה בדרך הטבעונות ההייג'ניסטית, אך יש להתאים את הפתרון למקרה. מעבר לנושא התזונה שהוא מאד חשוב לדעתי, ניתן להעזר גם בעיסוי, בהפעלה גופנית, רפלקסולוגיה ועוד, כאמור בהתאמה למקרה.

arikpolak

New member
שלום רב

צריך לבדוק כמה זמן יש את התופעה הזו ולשים לב האם זה רק בחורף או שזה קורה לאורך כול השנה. צריך לבדוק מ'ס דברים נוספים שקשורים לבת שלך ובאופן כללי לראות האם זה ממש חריג ואם כן, עדיף לעשות בדיקות על מנת לשלול דברים אחרים שיכולים לעזור במידה ותלכו לטיפול ברפואה סינית.

למעלה