ידיים קרות-עזרה

efatsh

New member
ידיים קרות-עזרה

שלום לכולם, אני סובלת מקור בכפות הידיים והרגליים (ללא אדמומיות, נפיחות או הזעה קיצונית). בקיץ זה דווקא די נחמד אבל בחורף זוועה. הייתי אצל רופא מאבחן של כללית משלימה והוא שלח אותי לסדרת טיפולים קצרה בדיקור (הבדיקה היה מאד כללית ו"קונוונציונאלית"-בדיקת דופק, הרגשה של כפות הידיים והרגליים והסטוריה רפואית קצרה-אין לי בעיות רפואיות כלשהן). לדבריו אינו יכול לתת סיכוי החלמה כלשהם. רציתי לדעת האם מנסיונכם טיפול בדיקור יכול לעזור במקרה זה ומהם (בערך) אחוזי ההצלחה. בנוסף, אם ישנם טיפולים טובים יותר, אשמח לשמוע גם עליהם. תודה מראש על ההתייחסות.

anti gravity

New member
קור בכפות רגלים וידיים

בד"כ נובע מסטגנציה- תקיעות במרכז הגוף שלא מאפשרת הגעה של אנרגיה וזרימה טובה של דם לקצוות.הסיבות לתופעה יכולות להיות רבות ומגוונות החל בתזונה לא טובה, דרך רגשות לא מאוזנים ועד ועד. יש לגלות מה הסיבה לתקיעות ולטפל בשורש הבעיה, מבחינת הרפואה הסינית הקור בקצוות הוא רק סמפטום של חוסר איזון עמוק יותר. הטיפול ברפואה סינית יכול להעשות בדיקור או ע"י לקיחה של פורמולה מיוחדת, שאגב נושאת את השם של הסנדרום הזה בדיוק (ידיים קרות). אין לי נתונים סטטיסטים לתת לך לגבי אחוזי ההצלחה אבל מנסיוני הם די גבוהים. בטיפול, אגב, ניתן לעלות על עוד תופיות שוודאי מתלוות לתקיעות שציינתי ולעזור גם בפתירתן. בכל מקרה, רפואה סינית היא רק דרך אחת לטפל אני בטוחה שמטפלים משיטות שונו תיוכלו להמליץ לך על עוד דרכים מקווה שעזרתי יפעת

freearth10

New member
../images/Emo32.gif../images/Emo23.gif

את שם האתר, את העיצוב שלו ואת החזון שלכן.
מאיה

ומה לגבי קור דומה אבל רק בחורף?

עם אדמומיות ויובש קיצוני בכפות הידים. במגע, הזרוע והרגל חמות עד שמגיעים לכף הרגל והיד עצמן. מודבר בנער בן קרוב ל-17.

למעלה