ידיים פצועות.

ידיים פצועות.

פגעי החורף עושים בי שמות בכפות היידים.... העור פצוע, יבש, חתכים עמוקים ומעצבנים ושם דבר לא עוזר. ניסיתי אין ספור של קרמים שונים, התענתי תקופה ארוכה מריח שמן נבט חיטה, ואזלין, שמן זית ועוד ועוד... אולי קיימת איזושהיא תרופת סבתא שלא שמעתי עליה???? מישהו שיושיע???? תודה, קרלי

almogit5

New member
קרם ידיים

מה שניהיה אצלי בידיים בחורף זה פשוט... אסון
.. אני שמה קרם ידיים של נוטרוג'ינה (חברה נורבגית..) וזה עוזר פלאים. זה קרם מאוד מרוכז ומאוד עוזר (מיוחד למצבים קשים
).

הלואיייי...יש לי מניות

בחברת ניטרוגינה...שפורפרת על גבי שפורפרת....כל 10 דק מריחה....ודבר לא עוזר... תודה בכל אופן על העצה.

dance of life

New member
בייבי פסטה

מ שחה לתינוקות, להשיג בפארמים עושה נפלאות במצבים כמו שלך

טוטס

New member
אולי כדאי שתצפרטי יותר על משחות

או קרמים שונים שהשתמשת בהם..בכדי שלא מליץ לך על אותם דברים שכבר ניסית. באופן כללי ההמלצה שלי היא סבון של פעם - הקרם ידיים שלהם עושה פלאים וכנ"ל חמאת השיאה והייתי ממליצה לשלב ביניהם. האם ניסית?

לא ניסיתי אבל גם לא כל כך הבנתי

קרם ידיים של חברה בשם סבון של פעם? קרם שנקרא חמאת השיאה? גם של חברה בשם סבון של פעם? היכן רוכשים? תודה.

dance of life

New member
תשובות

זה האתר שלהם www.sabon.co.il "סבון של פעם" זה שם של רשת חנויות עם מוצרי סבון וטיפוח (קרמים וכו') חיפשתי באתר שלהם מיקום חנויות אבל לא מצאתי, ממליצה לצלצל לשאול (או לחכות שטוטס תחזור ותתן כתובות, אני לא ממש זוכרת
)

טוטס

New member
אכן אלה קרמים של חברה בשם זה

וניתן להשיגם בסניפי החברה (חנויות בשם "סבון של פעם"). את חמאת השיאה מוצאים ליד הקופות לפי משקל (עולה כ-25/30 ש"ח) תוכלי לחפש באתר שלהם סניף שקרוב אליך. אני אוכל לעזור רק אם את מאיזור תל אביב. האתר עולה לי לאט ואני ממהרת כך שלא אוכל להעתיק לך רשימת סניפים אבל כשאת נכנסת לדף הראשי, יש ציור, תלחצי עליו וזה יפתח לך חלון שבו למעלה תהיה אופציה "הרשת" - ושם צריכה להיות רשימה שלך סניפים. אם לא יש דרך ליצור איתם קשר (גם דרך האתר) ולשאול. שכחתי לציין שגם על שני הנ"ל דרושה כמובן מריחה אינטנסיבית בימים הראשונים... בהצלחה

יש לך את..

את "פנג"ל זה גם של פעם כזה של הסבתות..מגניב כזה בשפופרת כזו ישנה(אני אוהבת את הרטרו הזה) ובלי שום קשר הוא מעולה לבעיה שלך כי הוא ממש שומני חבל על הזמן אבל זה גם נספג מהר..

sigi99

New member
במילון המונחים יש

מתכון לכפות רגלים סדוקות או בשם קצת אחרת חפשי הוא מבוסס על חמאת שיאה, המתכון מאוד יכול לעזור לך ליידים היבשות. מומלץ מאוד. בהצלחה סיגל

אולי שינוי תזונתי

וגם שינוי באורח החיים? להתייעץ עם רופא מתאים, שמוכן לקחת אחריות על התוצאות.

chprz

New member
לידיים פצועות

מפגעי החורף הפתרון הטוב ביותר למרוח שמן גליצרין פעמיים ביום הוא עושה נפלאות תוך כמה ימים.........

למעלה