ידיו המסוקסות

אליאשד

New member
ידיו המסוקסות

במהלך למעלה משלוש מאות החוברות והספרים שבהם הופיע פיצפצו ידיו המסוקסות של הסוכן החשאי פטריק קים את פרצופיהם וצלעותיהם של כמה עשרות אלפי זדים ונבלים ,וגם תפסו את שדיהן הבשלות של עוד כמה עשרות אלפי נשים בנות כל האומות כולן ללא יוצא יפות וסקסיות . להלו כמה שאלות טריוויה על פטריק קים : 1. פטריק קים הוא כידוע במוצאו קוריאני . וזה עורר תמיהות לאורך השנים , כי מי שמע על קוריאני ענק כמו פטריק ( שגובהו הוא לפחות שני מטר).התשובה על תמיהה לגיטימית זאת היא שפטריק אינו קוריאני טהור אלא בן תערובת הוא קוריאני רק מצד אמו . ונעבור בזה לשאלת הטרוייה של היום מהו מוצא אביו של פטריק קים? א. אמריקני ב. גרמני ג. סיני ד. אירי ה. ישראלי 2. פטריק קים מוצג תמיד כאלוף הקרטה של כל הזמנים שמשתמש בכל מיני טכניקות קרטה בעלי שמות בלתי ניתנים להגיה שאפילו גדולי המומחים לא שמעו עליהם . מורה הקרטה שלו הוא דמות קבועה בסיפוריו . מי מבין השמות הנ"ל הוא מורה הקרטה של פטריק קים א. ברוס לי ב. פרופסור טאנימוטו ג. ג´קי צ´אן ד. דיויד קאראדין ה. רפאל הלפרין ו. ארנוולד שוארצנגאר 3. מה מקור השם "פאט " פטריק של פטריק קים ? א. פטריק הקדוש של אירלנד ב. הסופר האוסטרלי פטריק וייט ג. פאט מק דונלד איש המערב הפרוע מסדרת הקומיקס "תולדות המערב הפרוע ". ולמי שלא יודע את התשובה המפתיעה אפשר יהיה למצוא בספר "מטרזן ועד זבנג " בהוצאת בבל ,בשבועות הקרובים בחנויות .

sagol kehe

New member
פטריק אהובי...

אין ולא יהיה גיבור על של ימינו שישווה למיתולוגיה האגדתית ההיא. ידיו המסוקסות העלו תמיד רעד וריגוש של גדולים בגופה ובעיקר במוחה של ילדה הרוצה להיות גדולה וקוראת בחוברות אסורות (כדוגמאת "גמד" הזכור לשימצה). אבל פטריק היה האחד והיחיד ,השוורצנגר של אז! מכיוון וסופר ישראלי כתב ,הרי שמין הראוי שרפאל הלפרין יהיה מאמנו.

magy

New member
ברוך הבא "מסוקס" אל פורומינו.....

וולקום דרלינג....... חיכינו לך......די הרבה זמן.......... תתרווח.....והקשב לשיר..........המצורף..... רמקולים פתוחים כמובן........... תהפוך את המילים בעזרת אנקודינג אח.............איזה יום יפה................היום.........

שקדי

New member
וברוכה הבאה גם לחבירה המנהלת.......

נרשמה לך אתמול והיום העדרות לא מובנת שנזמין ת´הורים לשיחה או שאת מבטיחה להשלים פערים עכשיו וכאן?????

magy

New member
אח......איזה יום יפה.....

איך פינקו אותי.....כולם....... כל מי שראיתי, כל מי שפגשתי...... ביומיים האחרונים....... יש לי סיפורים בקנה.... ולשילה..........המממממממממממממממממממממממממממממממ היה נהדר.........מההתחלה עד הסוף...... כל דקה.....כל שניה..... תודה ענקית....... ן-
כמו בבוקר, כשנפרדנו.............

גל-עמית

New member
תודה !!! נשמממה....../images/Emo25.gif...בשמי..

ובשם שני ה"שותפים" שלי, שהתרגשו.....חבל"ז..... ובהזדמנות זו וגם כאן.......חג
שמח........

שילה1

New member
ולא רק...

לפגוש את האנשים,ואחד מהם שלא ראיתי מכיתה ח.. ומסתבר שהוא מארגן חלק מהערב,על הצד המוסיקלי..... איזה ערב!!אמחייה!!

magy

New member
הצלעות שלה בסדר גמור

ואצלי , לא רק הצלעות בסדר....... הכל............... בסדר.......... יש סיבה שמשהו לא יהיה בסדר????

טרה10

New member
זה מזכיר לי שיפה עשתה פלגיאט לשקדי.

היא אמרה שזה מזכיר לה..לא חשוב ..היא כבר לא צעירה..!

magy

New member
סגול כהה......שכחתי אותך

גם לך חיכינו....זה עידן ועידנים.... מחפשת עבורך שיר הולם..........(ולא תרתי)
PP

מגוש תודה על הלינק ל-סיגר

עד היום לא הייתי מודעת לאתר המוסיקה הזה... איזה יופי המון שירים - חדשים וישנים. את מחפשת לבחור שיר סגול.......deep purple לא יודעת איך מחפשים שירים, אבל השיר אחד מהמקסימים. וכעת לאושר.... הולכת לצפות בלגעת בעושר.

magy

New member
אין בעיה

אני דו מינית...... סתםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם

טרה10

New member
חבל שאיפשר כל שיר ככה לשמוע..

הרי כל התנ"ך והתלמוד כבר ברשת..! באינתיפאדה הבאה אולי.????

אתנה33

New member
אז לפי מה שאני זוכרת התשובות

1. פטריק קים הידוע לחבריו גם כנמר החום הינו ממוצא קוריאני אמריקאי 2. כמובן שפרופסור טאנימוטו וברוך הבא למחוזות הנוסטלגיה......

למעלה