ידיד שלי

bilbibilbi

New member
ידיד שלי

סיפר לי לפני כמה ימים שהוא הומו, ואני לא יודעת איך לתמוך בו... הוא אמר לי שהוא נורא מפחד ואני היחידה שהוא מספר לה (למרות שאנחנו בקושי מכירים), וגם שההורים שלו נורא נוקשים. אבל תכלס´ מה אני אומרת לילד בן 15 שאומר לי שהוא הומו ושהוא מפחד, חוץ מזה שזה טבעי ושאין לו ממה לפחד? אני לא יודעת, אני סך הכל בת 14, איך להיות שם בשבילו? חג שמח -בילבי

מממ....מה שאני הייתי רוצה...

מידיד/ה שאני מספרת לה.... קודם כל, תתעניני. תשאלי מה ומי..כל מה שרצית לדעת אי פעם על הומואים...חח מה עוד? אל תשללי. אל תבקרי. פשוט תהיי שם בשבילו. הוא יעריך את זה :)

abc14

New member
בעקרון

לא שאני מומחה לדבר או משהו, תתמכי בו, תתענייני, תשאלי איך הוא הגיע למסקנה הזו שהוא הומו, את יכולה גם לשאול שאלות טיפה אישיות, אבל אל תשאלי דברים יותר מדי אישיים, והכי חשוב, אל תעשי פרצוף זוועתי כשהוא יספר לך דברים שאת לא בדיוק נהנית לשמוע, ואל תבקרי אותו בכלל. תתמכי בו.

guypele

New member
איפה אתם מתגוררים ?

במס´ מקומות בארץ יש סניפים של אגודת ההומואים הלסביות הדו מיניים והטרנסג´נדרים בישראל - שם ניתן לקבל ייעוץ ותמיכה, לראות שאתה לא לבד ויש עוד המון כמוך, להפגש כל שבוע עם הומואים ולסביות אחרים בגילך. למיטב ידיעתי יש סניפים ב: ת"א י"ם חיפה באר שבע כפר סבא אילת קרית שמונה. דבר נוסף ניתן לקבל יעוץ ועידוד טלפוני בשני מקומות: 1. "הקו הלבן" - אנונימי ודיסקרטי. פועל בימים א´-ה´ 19:30-23:30 , טל´ 037325560. 2. "יש עם מי לדבר" - יעןץ ומידע טלפוני הפועל בבית האגודה. ימים א´-ה´ 19:30-23:30 , טל´ 035167234/6. מינסיון אישי כדאי מאוד לדבר איתם וגם להתעניין דרכם אילו פעילויות תמיכה כגון מפגש קבוצה שבועי וכו´ יש באיזור מגוריכם. אם את צריכה עוד סיוע תשלחי לי הודעה או תתקשרי אליי גיא 053429606. בכל מקרה בהצלחה, טוב שיש לו אותך.

אדם במצבו רוצה בעיקר לשפוך את הלב

אז תני לו להוציא את זה. תחייכי אליו, תחזיקי לו את היד. מנסיון, דברים כאלה עובדים. במקומך, הייתי מציע לו לחשוב לפני שהוא מספר לאנשים נוספים, בגיל הזה הזהות המינית עדיין לא מגובשת במאה אחוז. אני, למשל, התגבשתי סופית רק בסוף גיל 17.

הידיד התחמן

תראי בילבי,אני בן וכמו כל בן אני יודע מה זה להיות תחמן,נראה לי שזה אפשרי שהידיד שלך מנסה לשחק אותה לידך כדי שיתקרב אלייך ואד כביכול תעזרי לו להפוך לסטרייט,אולי זה יישמע לך מוזר אבל זה אפשרי אז הישמרי!!!!פן תקבלי......בראש

bilbibilbi

New member
אבל אני לא אעזור לו להפוך להיות

סטרייט! הוא מכיר אותי, אני לא כזאת... אני לא חושבת שזה המצב... -בילבי

guypele

New member
בילבי - האם השתמשת...

במספרים שנתתי לך? חשוב לי לדעת. גם את יכולה להתקשר אליהם ולשאול מה הצורה הנכונה ביותר לעזור לחברך. האנשים מעבר לקו הם אנשי מקצוע שיתנו את היעוץ הטוב ביותר.

bilbibilbi

New member
למען האמת,

הנושא לא עלה שוב... אולי אתקשר בעצמי, בקרוב.... נראה... תודה רבה! -בילבי

למעלה