ידיד או חבר?

ל ו ל ה 1

New member
ידיד או חבר?

יש לי ידיד כבר חצי שנה בערך [מכירים כבר 5 שנים אבל רק לאחרונה היחסים התהדקו]. בחור מקסים, מאוד דומה לי, לשלילה ולחיוב. אני והוא שני פרפרים שכל הזמן קופצים ממערכת יחסים אחת לשנייה ולא ממש מייחסים לכך חשיבות. המון פעמים קרה שביציאות משותפות [עם עוד חברים], מכרים מהצד שלו זרקו לי הערות ביניים בנוגע אליו. כמה אנחנו מתאימים ושיש בנינו משיכה שאנחנו לא יכולים להכחיש. חייכתי אחרי כל הערה/הארה שכזו ועברתי לסדר היום. יום שלישי התנשקנו. אני חושבת עליו מאז דיי הרבה. אבל, אני לא יודעת אם אני חושבת עליי מהלב או מעצם הנשיקה עצמה? כלומר, האם יש בסיס משותף או שזה סתם בגלל שזה מוזר לי שאנחנו ידידים והתנשקנו? אני לא יודעת אם לדבר איתו על זה כי אני בעצמי לא יודעת מה אני רוצה. ואני גם לא רוצה להלחיץ אותו. מטומטם אבל מה עושים??

MrListen

New member
הידידות לא תחזור למה שהיתה

את לא יכולה לדעת בוודאות ממה המחשבות נובעות, סביר שמהשילוב של הנשיקה והרגשות. זה גם הולך ביחד, רגשות מסוימים נבעו מהנשיקה, והנשיקה באה מרגשות מסוימים. אין לך מה להפסיד, פשוט תמשיכי מאיפה שהפסקתם.

לולה היקרה

פשוט זורמים בכיף, נהנים מכל רגע, ומתמודדים הלאה בפגישה או בפגישות הבאות. כל פגישה היא התמודדות בפני עצמה. אולי זו הייתה סתם נשיקה בעיניו? - אולי את פירשת לא נכון? פשוט חכי ותתמודדי עם ההמשך.

MrListen

New member
סתם נשיקה? לא מאמין!

מה זה ידידים סתם שולחים לשונות כבדרך אגב? ואם זה לא קרה ב5 שנים האחרונות יש לזה סיבה שזה קרה כל לפתע פתאום. "כולנו קורבנות הסיבתיות" (מטריקס 3) או באנגלית We are all victoms of causality.

אי-אפשר לדעת!

זה יכול להיות סתמי, דבר, שפשוט שניהם יחד זרמו לתוכו, וזה יכול להיות משהו משמעותי, הכל יכול להיות. רק הזמן יגלה את האמת. לא כולם מאמינים באהבת-נשמה (או כמו, שמכנים אותה "אהבת-אמת"), יש אנשים, שמאמינים בדברים אחרים, יש כאלה, שאין להם מושג מה זה בכלל הדבר הזה "אהבה", כך שאת הדרך שלו, הלב שלו והאמונות שלו אנחנו לא יודעים, אז מה שנותר פה, זה לתת לזמן ללמד אותנו.

ברוכה הבאה לך ../images/Emo142.gif

דיי בעייתי העניין.
האמת, מעולם לא היו לי מערכות יחסים ארוכות מידי [מכל סוג שהוא] בכדי להביע עמדה, אבל אני אשתדל [מותק אני
]. אני חושבת שהחשש הגדול הוא מהפגיעה בחברות עצמה [תקני אותי אם אני טועה]. הרי אם לא יילך, יכול מאוד להיות שתאבדו אחד את השני מסיבה זו או אחרת. אבל, בעצם, החברות עצמה כבר אבדה. אם יש משיכה [נעזוב רגע רגשות בצד] ונכנעתם למשיכה הזו, החברות כפי שהייתה אבודה. תוכלו לבנות חברות חדשה ואולי בריאה יותר אבל הידידות הקודמת פג תוקפה. כך שלפי דעתי את צריכה קודם כל להחליט עם עצמך מה את רוצה ממנו, אחרי זה לגשש בצורה עדינה [או אגרסיבית. את מכירה את הבחור ויודעת מה מתאים לו] מה הוא בערך רוצה [למרות שאני מאמינה שגם הוא לא כל כך סגור על עצמו לנוכח שינויי מצבי הצבירה ביניכם] ולבנות ביחד משהו חדש, בין עם זו חברות חדשה או מערכת יחסים חדשה.

למעלה