ידיד או חבר?

אריפש

New member
ידיד או חבר?

טוב... אז לאחר כל הסיפור האחרון עם ההיא.. (דיברתי איתה, הבנו שאנחנו לא באותו ראש ואמרתי לה שאני לא יכול להיות ידיד שלה ושאנחנו צריכים לנתק קשר.. היא לא ממש קיבלה את זה אבל אמרתי לה שאין לה ברירה) עכשיו אני חזרתי לצאת עם מישהי שיצאתי איתה פעמיים לפני חודשיים... אני רק רוצה לדעת, איך אני מוודא שאני באמת יוצא איתה כפוטנציאל לקשר, או אם שוב פעם אני יוצא ה'ידיד' בצורה חכמה שאני לא אצא טמבל?

אריפש

New member
לא מוגדר...

אבל לא התנשקנו.. למרות שהיתה אווירה רומנטית בדייט ראשון... אבל בדייט שני היינו שנינו נורא שפוכים מעייפות. אני מניח שהדבר הכי טוב זה פשוט לראות מה יקרה כשאני אנסה לנשק אותה בדייט הבא נכון?

dando1

New member
אחי...

בתור אחד שעשה את הטעות ולא נישק מציע לך לנשק:) זה גם יבהיר את המצב בהצלחה

אריפש

New member
סבבה...

taken and noted... כנראה גם ייושם. למרות שדי בטוח מה הכוונה.

תשובה

בנה אתה את הקשר לאט ובהדרגה והשקע בו היטב ובהדרגה. התחל מידידות אתה וקרב אותה לאט לחברות. ככל שתשקיעו בקשר ותתרמו לו, ירבה הסכוי שיתקרב. כשתרגישו, שמתאים קשר קרוב, תיצרו אותו.

אריפש

New member
זה כבר לא עובד ככה!

תצא מהבועה הזאת.. קשרים שיוצאים מתוך ידידות, הם קשרים מאוד בעייתים מהבסיס. אני לא אתחיל קשר ידידותי עם מישהי שאני רוצה להיות איתה.

אם יש לך ענין רומנטי בה

נסה ליצור אתה קשר רומנטי מהתחלה. התקרב אליה באופן רומנטי: גע בה הרבה, חזר אחריה, אמור לה הרבה מלים טובות והתענין מהתחלה בנושאים יותר אישיים שלה. אם תראה, שלא משתפת פעולה, תבין, שהיא לא רוצה חברות.

אני חושבת שאתה טועה.

מבלי להתייחס אל ההודעה הראשית שכתבת, אלא רק בהתייחסות לאמירה ש"קשרים שיוצאים מתוך ידידות הם קשרים מאוד בעייתיים מהבסיס". אני חושבת שזו דרך מאוד נכונה להתחיל קשר בריא לטווח ארוך. אני לא אומרת שצריך קודם להיות ידידים, אם מראש יש עניין רומנטי, כפי שאתה מתאר.

נכון

כשאין התאמה חזקה במיוחד, האהבה בדרך כלל מתפתחת לאט ובהדרגה. בהתחלה יש חבה ידידותית ואחר-כך היא מתחזקת ומתעצמת והופכת לאהבה חזקה, לפעמים זוגית. צריך לבנות את הקשר לאט, בהדרגה ובעדינות ולהשקיע בו היטב מאהבה.

NICKEL BACK

New member
נראה לי שאתה פשוט..

צריך לשנות ניק: "הידיד שלך"... חח סתם, בכל מקרה, זרום איתה, נסה לנשק אם תמצא את הרגע המתאים .. בהצלחה

לא רוצה לנשק אותה!

הסברתי לכם כבר: אני לא רוצה להיות חבר שלה, אני כמעט בטוח בזה. אני רוצה להיות ידיד קרוב שלה.

למעלה