ידידי

tlingit

New member
ידידי

בזמן האחרון היו לנו בפורום מספר אירועים של התבטאויות לא נעימות, שלעיתים הפכו פוגעות ובכל מקרה גרמו אי נעימות לכולנו. מטרת הפורום היא להיות
לאנשים החולקים את האהבה לריקודי הבטן, להיות מקום שבו אפשר לדון בעניינים שברומו של עולם ריקודי הבטן ובנושאים הקשורים אליו. הפורום הוא בית לכולם, גם לאלה שיש להם תלונות, גם לאלה שיש להם דעות שונות. יש פה מקום לכולם. כל אדם מוסיף את זוית הראיה שלו, כל אדם מוסיף את התובנה שלו. כמו בכל בית, לא תמיד כולם מסכימים עם כולם, וכמו בכל בית אנחנו נותנים כבוד לכל אחד. ולכן גם כאשר לא מסכימים, או אפילו מתנגדים מאד לדברים שאומרים אנשים אחרים, וגם כאשר יש ויכוחים על נושאים שונים, ראוי לבחור מילים בקפידה ולשים לב שרגשות ורגישויות של אנשים אחרים עלולים להפגע מדברים לא זהירים. כדאי גם לזכור שהדרך בה אנחנו מתבטאים בפורום נוגעת לא רק לאנשים להם אנחנו עונים ישירות, אלא לכל חברי הפורום ולכל מי שקורא. יש כמה דברים שאפשר לעשות כשדברים שאנשים אחרים כותבים בפורום מרגיזים אותנו: שיטה אחת שעוזרת לי מאד בהקשר הזה: כשיש בפורום כלשהו אמירה שמאד מקפיצה אותי, ויש לי מה לומר על הנושא או לכותב/ת שעומד להיות חריף, אז מה שאני עושה זה שאני יושבת לכתוב תגובה קודם בוורד, במקום בכלי התגובה של הפורום. ואז אני אוכפת על עצמי המתנה של 3 שעות לפחות (ולפעמים אפילו יום או שניים, תלוי בהקשר) לפני שאני קוראת אותה שוב ומתקנת ניסוחים. מפני שאז אני כבר מנסחת אותה בצורה פחות תוקפנית ממה שאני מסוגלת לכתוב כשאני כועסת. בדרך כלל זה גם גורם לתגובה להיות יותר מועילה מפני שאז המסר עובר בלי ה"רעש" של מילים פוגעות. דרך נוספת היא פשוט לא לקרוא יותר דברים של אדם מסויים – הרי צמוד לכל הודעה שם הכותב/ת. אפשר פשוט לא לפתוח את ההודעה. וכך לא מתרגזים על דברים שאמר אותו אדם. בכל מקרה, עידון הדיבור מאד יועיל לאווירה בפורום שלנו

lydiamai

New member
אכן ואכן, ואולי זה הזמן לקרוא למי

שהתרחקו להתקרב חזרה, ולהאיר את הפורום בנוכחותם.

רצוי ויש לקחת בחשבון

שלא מעט מבקרים הם התלמידים שלנו או פוטנציאל. השמות שלנו אומנם חסויים אבל זה תמיד חשוב לשמור על כבוד הדדי. תלמידה שלי סיפרה לי בשיעור שהיא פעם נכנסה לפורום לפני שהתחילה ,היא בהריון, ותחשבו על זה..

סביוני

New member
נו, נועהB, שנעלה איזה תרגום משותף?

או שכוס קפה בבננה ביץ' בתל אביב נשמע מספיק טוף?...

סולחה אה????../images/Emo24.gif

כל הכבוד על הרוח החמה, האוהבת והסולחת בבית הזה!!!!! אין כמוכם בעולם!!!

tlingit

New member
אתם יודעים

מותר גם שיהיו חילוקי דעים ולא הכל חייב להיות רק נפלא וטוב רק - שבכל מקרה צריך לשמור על נימוס וכבוד הדדי ולספור מילים

tlingit

New member
ההודעה של חוף1

הפורום כ
טוב האמת היא שפה אני מסכים וחושב שחלק מחברי הפורום לוקחים עושים את הכביסה המלוכלכת שלהם לעיני כל בצורה כזו שמוציאה את החשק להסתכל על הדברים ואני ראתי דברים כאלה מס' פעמיים . אני בעד לאמץ את השיטה של טלגיט(סליחה על העיוות) תנסחו את הדברים בצורה יותר מעודנת או תחשבו פעמיים לפני ... שיטה אחרת היא דרך המסרים הפרטיים שם ניתן לעשות הכל בלי שהאחרים יעלו
על פניהם . בואו נשמור על הפורום כ
שבעבורי הוא שני אחרי הבית בו אני גר שיהיה לכם ולכל אחד מכם אחלה של סופ"ש

tlingit

New member
ההודעה של RotemOsnat

מסכימה עם כל מילה, המקום הזה הוא בית לרעיונות, דיונים, הצעות, שיתוף מידע וחוויות. בגלל זה זה כייף, ובגלל זה כדאי לשמור על הצביון הנעים עד כמה שניתן.

n o a b i

New member
ידידי2

אני לא יודעת מה להגיד. אני מצטערת שגרמתי לכזו סערה (בכוס תה, טוען חבר שלי). אני מצטערת שגרמתי לסביוני לחוש פגוע כל כך. אני מצטערת שקרעתי את רקמת האחווה שמסתבר היא כל כך חשובה לכם.

למעלה